Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusuftolga

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
12000-18000
Marka Model Bilgisi
SENNA 55SNF9000U
ONVO OV50F950 (eski model kodu) - 50OVF9000U yeni model kodlu Onvo TV ile aynı üründür.
Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ancak sesli komut özelliği televizyonu fişten çektikten sonra tekrardan eşleşme istiyor Yusuf bey sizdede öylemi
Selamlar, evet dün fişi çekmiştim bugün kontrol ettiğimde sesli komut kısa bir eşleştirme istedi, ama ailemde kablonet i-kutu (bluetooth kumanda) pil tüketme sorunundan bıkmış birisi olarak şunu söyleyebilirim, cihazın fişini çektiğimizde kumanda da kendini kapatıyor demekki, bu yüzden tekrar bağladığımızda eşleştirme istiyor.
Çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum sadece pil tüketiminin önüne geçmek için yapıldığını düşünüyorum.

Selamlar, evet dün fişi çekmiştim bugün kontrol ettiğimde sesli komut kısa bir eşleştirme istedi, ama ailemde kablonet i-kutu (bluetooth kumanda) pil tüketme sorunundan bıkmış birisi olarak şunu söyleyebilirim, cihazın fişini çektiğimizde kumanda da kendini kapatıyor demekki, bu yüzden tekrar bağladığımızda eşleştirme istiyor.
Çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum sadece pil tüketiminin önüne geçmek için yapıldığını düşünüyorum.
Yusuf sizin ekranda sorun varmı acaba dün inceleme fırsatım oldu ışık sızması var gibi servis elemanları kurulum yaparken anlamadığım için özellikle sordum ekranda ölü pixel ışık sızması gibi sorun varmı diye sorun olmadığını söylediler. Fakat dün karanlıkta baktığımda ekran bu şekilde sizin ekran görüntüsü nasıl acaba aynimi

Ekli dosyalar

• IMG_20241029_201141.jpg
    IMG_20241029_201141.jpg
    61.9 KB · Görüntüleme: 44
Yusuf sizin ekranda sorun varmı acaba dün inceleme fırsatım oldu ışık sızması var gibi servis elemanları kurulum yaparken anlamadığım için özellikle sordum ekranda ölü pixel ışık sızması gibi sorun varmı diye sorun olmadığını söylediler. Fakat dün karanlıkta baktığımda ekran bu şekilde sizin ekran görüntüsü nasıl acaba aynimi
Sizde sol üstte çok hafif bir sızma var, onun haricinde direct led panellerde görülen köşelerdeki parlama var sadece, o da birçok marka model cihazda bulunuyor hocam, normal test ve izlemede sorun görünmüyorsa sıkıntı olmayacaktır

telefona yansıyan ile gözün gördüğü çok farklı çıplak gözle bakınca hiçbir sızma gözükmüyor fakat telefon ile çekince böyle gözüktü çıplak gözle siyah bir ekran var sadece

Ekli dosyalar

• IMG_1479.jpeg
    IMG_1479.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 31
Teyzemde Onvo 65f
teyzemde Onvo 65550 var en son 3 sene önce eşleştirilmiş hala aktif kullanıyor bunda yok dediğiniz gibi olabilir birde onların kumandasının markası lg idi bunda markada yok

telefona yansıyan ile gözün gördüğü çok farklı çıplak gözle bakınca hiçbir sızma gözükmüyor fakat telefon ile çekince böyle gözüktü çıplak gözle siyah bir ekran var sadece

Selamlar, bende kontrol ettiğimde çıplak gözle herhangi bir problem olmamakla birlikte telefon kamerasından baktığımda köşelerde benzer parlamalar olmakta. Ips tabanlı paneller siyahı tam olarak va gibi verememekte ve directled panellerde özellikle köşelerde benzer parlamalar test sırasında görülebilmekte bu arada.

Selamlar, bende kontrol ettiğimde çıplak gözle herhangi bir problem olmamakla birlikte telefon kamerasından baktığımda köşelerde benzer parlamalar olmakta. Ips tabanlı paneller siyahı tam olarak va gibi verememekte ve directled panellerde özellikle köşelerde benzer parlamalar test sırasında görülebilmekte bu arada.
Y

Yusuf bey bu tvde Google chromecast özelliği nasıl kullanılır nasıl ekran yansıtılır

Ben de 55snf9000u aldım. 4k güzel bir cihaz, Android olması ve girişleri çıkışları yeterli. Sadece ses sistemim eski olduğundan bu TV ile bağlantı sağlayamadım. Açıkcası alalı daha 1 hafta oldu ve aldığım fiyata satmayı düşünüyorum. Almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir. İstanbul Bakırköydeyim. Evde TV yi kontrol edebilirsiniz, faturası, garantisi, kutusu duruyor.

Sizin msj gordükten sonra bende ps5 de 1080p de 120hz alabildim ilginç 😀

Ekli dosyalar

• IMG_20241227_174830_463.jpg
    IMG_20241227_174830_463.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 26
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri