Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusuftolga

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
12000-18000
Marka Model Bilgisi
SENNA 55SNF9000U
ONVO OV50F950 (eski model kodu) - 50OVF9000U yeni model kodlu Onvo TV ile aynı üründür.
Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Merhaba,

Bugün Bim mağazalarında bu ürünü gördüm, 12999₺'ye satılmaktaydı. Sanırım Onvo ile ortak üretim ama pek yorum ve inceleme görmedim. Hali hazırda ailemde Onvo OV55350 kullanılmakta, gerek PS5 gerekse normal TV kullanımında fiyatına göre tatmin etmekte ürün. Senna 55SNF9000U modeli fiyatına göre nasıldır, tavsiye eder misiniz?
Onvo'daki karşılığı OV55F950U mu bilmiyorum ama bu tv için forumda güzel bir inceleme vardı ve fena durmuyordu donanım olarak.

Son olarak da eğer tavsiye edilmezse bu ürün, benzer fiyatlarda tavsiyelerinize de açığım. Herkese şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Onvo - Nordmende - Saba - Fenoti - Senna... Başka ne vardı. Uydurup uydurup yazıyorlar işte.

9000U olan model Lisanslı android. Eğer lisanssız android olan 350'den memnunsanız 9000U ilaç gibi gelir.

Onvo - Nordmende - Saba - Fenoti - Senna... Başka ne vardı. Uydurup uydurup yazıyorlar işte.

9000U olan model Lisanslı android. Eğer lisanssız android olan 350'den memnunsanız 9000U ilaç gibi gelir.

Açıkçası 1 yıl kadar önce 8000₺ ye almıştık, gündelik TV ihtiyacını karşılıyor işte 🙃 PS5'te de grafiklerde şimdiye kadar rahatsız etmedi beni açıkçası, bu üründe de benzer şekilde kullanım olacak alındığı takdirde :)

Açıkçası 1 yıl kadar önce 8000₺ ye almıştık, gündelik TV ihtiyacını karşılıyor işte 🙃 PS5'te de grafiklerde şimdiye kadar rahatsız etmedi beni açıkçası, bu üründe de benzer şekilde kullanım olacak alındığı takdirde :)

O zaman memnun eder bence. Sonuçta daha üst segment bir ürün ve uygun fiyatlı.

Yardımınız için teşekkür ederim. Aynı zamanda Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar'da da TCL 58P733 modelini gördüm, fiyat olarak yakınlar ama kalitesini pek bilemiyorum. Bu iki ürün arasında hangisi daha mantıklı olacaktır

Yardımınız için teşekkür ederim. Aynı zamanda Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar'da da TCL 58P733 modelini gördüm, fiyat olarak yakınlar ama kalitesini pek bilemiyorum. Bu iki ürün arasında hangisi daha mantıklı olacaktır

TCL diyesim geldi ama, servis konusunda ikisi de hemen hemen aynı. Çok iyi bir servis hizmeti yok ne Onvo'nun ne TCL'in. Yine de ürün olarak TCL bir tık daha öne çıkıyor. Eğer uygun gelirse bence TCL.

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• 4AC19F18-0EF7-4A34-B116-C2A7E5556471.jpeg
    4AC19F18-0EF7-4A34-B116-C2A7E5556471.jpeg
    32.5 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_8321.jpeg
    IMG_8321.jpeg
    78.1 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_8322.jpeg
    IMG_8322.jpeg
    88.9 KB · Görüntüleme: 170
Çözüm
Tekrardan merhaba,
aynı cihazı almayı düşünüyorum takipteyim

Tekrardan merhaba,
Hayırlı olsun. Taksit falan yapıyorlar mı? Bir sıkıntı yaşadınız mı? Ben de bahçe evine alacağım. İnternet var. 4k lisansları var mı?

Hayırlı olsun. Taksit falan yapıyorlar mı? Bir sıkıntı yaşadınız mı? Ben de bahçe evine alacağım. İnternet var. 4k lisansları var mı?
Teşekkür ederim, evet 4 taksit yapıldı, kurulumda vs sorun yaşamadım, Lisanslar var evet, fiyatına göre güzel cihaz bence şu piyasasa.

Tekrardan merhaba,
Hayırlı olsun. 90 gün içinde yaptırılabilir olan ek garantiyi yaptırmayı unutmayın. Nice senelerde kullanın.

Yusuf bey sorun var mı? Kurulumu servis yapması şart mı? Ek garanti yaptırdınız mı?

Şu an için herhangi bir sıkıntı sorun görmedim. Kurulumu servisin yapması daha uygun olacaktır çünkü cihazda kırık hasar varsa tutanak tutup iade formu hazırlayacaktır. Ek garantiyi henüz yaptırmadım fakat hafta içerisinde servisle iletişime geçip yaptıracağım.

Şu an için herhangi bir sıkıntı sorun görmedim. Kurulumu servisin yapması daha uygun olacaktır çünkü cihazda kırık hasar varsa tutanak tutup iade formu hazırlayacaktır. Ek garantiyi henüz yaptırmadım fakat hafta içerisinde servisle iletişime geçip yaptıracağım.
Bu kurulum işi çok uzun sürdü .Hala bekliyoruz. Sözde dün geleceklerdi gelen giden yok. Arıyorum geleceğiz diyorlar. Bende yola çıkacağım. Bekletiyorlar. Gelemiyecez deseler beklemiyeceğiz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri