Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusuftolga

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
12000-18000
Marka Model Bilgisi
SENNA 55SNF9000U
ONVO OV50F950 (eski model kodu) - 50OVF9000U yeni model kodlu Onvo TV ile aynı üründür.
Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Murat bey bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, bu ürünü geçtiğimiz ay Bim’den satın aldım, fiyatına göre kıyaslandığımda iyi bir panel olduğunu düşünüyorum, sizin görüşünüz nedir peki 😊
12 COF olsa ömür açısından 1 tık daha avantajlı olurdu. Kalanıyla iş görecek bir panel.

Merhaba, üst mesajımda da yazdığım gibi bugün panel bilgisine ulaştım, sanırım BOE IPS Panele sahip. Disney+ hesabım olmadığından teyit edemedim ama panel bilgisinden erişilebilir belki

Merhaba, ben ailemdeki Onvo ov55350 ile PS5 kullanıyorum, Fifa (FC24) için o dahi gayet tatmin edici bir performans gösteriyor, ki bu panel çok daha iyi gibi duruyor, henüz konsolu bağlayıp denemedim 😀
onvonun 55f950 modelinde çok fazla ghosting olduğundan fifada göz yoruyor diye çok yorum okudum ben de bilgisayar kullanıcısı olarak geçen hafta ghostingli monitörümü sattım çok yorduğu için bu ips panelse ghosting azdır şimdi

onvonun 55f950 modelinde çok fazla ghosting olduğundan fifada göz yoruyor diye çok yorum okudum ben de bilgisayar kullanıcısı olarak geçen hafta ghostingli monitörümü sattım çok yorduğu için bu ips panelse ghosting azdır şimdi
Umarım öyledir, henüz deneme fırsatım olmadı ama ilk fırsatta deneyeceğim 😊

televizyon için ilk yorumum ips olması artısı , ses kalitesi orta segment.kumandadaki sesli komut 3-4 kere çalıştırdıktan sonra bozuldu sistemi yeniledim vs ama hâlâ çalışmıyor.muhtemelen kumanda sadece 10 dk çalışabildi. oyun vs oynadıkça ekstra yorum ekleyecem ama bence 13000 tl bütçe ile 55 inç lisanslı google tv için fiyat performans denebilir ben 800 tlye 1 yıl ek garanti yaptırdım.

televizyon için ilk yorumum ips olması artısı , ses kalitesi orta segment.kumandadaki sesli komut 3-4 kere çalıştırdıktan sonra bozuldu sistemi yeniledim vs ama hâlâ çalışmıyor.muhtemelen kumanda sadece 10 dk çalışabildi. oyun vs oynadıkça ekstra yorum ekleyecem ama bence 13000 tl bütçe ile 55 inç lisanslı google tv için fiyat performans denebilir ben 800 tlye 1 yıl ek garanti yaptırdım.
1200 verseydiniz keşke. 5 yıla tamamlanıyor böylece.

Ghosting bence kesinlikle yok. Gözüm hassas sayılır. 55f950de 12 cof %3 agk va panel var. Ben 45° açıdan izliyorum. Gayet de memnunum.
1000008614.jpg

ayrıca ara sıra donmalar yapıyor menüde acaba kumandadan mı yoksa sistem mi tam çözemedim. sesli komutun ilk dakikalardan bozulması da canımı sıkmadı değil umarım basit sorunlardır.

ayrıca ara sıra donmalar yapıyor menüde acaba kumandadan mı yoksa sistem mi tam çözemedim. sesli komutun ilk dakikalardan bozulması da canımı sıkmadı değil umarım basit sorunlardır.

Bende şimdilik gördüğüm kadarıyla sesli komut sorun çıkarmadan çalışıyor. Genelde cihazı açtıktan sonra 15-20sn kendi haline bıraktığım için (tüm akıllı cihazlarda yaparım genelde) herhangi bir takılma görmedim, ama daha detaylı inceleyeceğim bende

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri