Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusuftolga

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
12000-18000
Marka Model Bilgisi
SENNA 55SNF9000U
ONVO OV50F950 (eski model kodu) - 50OVF9000U yeni model kodlu Onvo TV ile aynı üründür.
Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Bu kurulum işi çok uzun sürdü .Hala bekliyoruz. Sözde dün geleceklerdi gelen giden yok. Arıyorum geleceğiz diyorlar. Bende yola çıkacağım. Bekletiyorlar. Gelemiyecez deseler beklemiyeceğiz.

Ben Bursa’da ikamet ediyorum belki de bu yüzdendir ama salı arayıp kayıt oluşturduğumda ertesi gün gelip kurdular bekleme süreci yaşamamıştım. Umarım maduriyetiniz giderilir bir an önce

Ben Bursa’da ikamet ediyorum belki de bu yüzdendir ama salı arayıp kayıt oluşturduğumda ertesi gün gelip kurdular bekleme süreci yaşamamıştım. Umarım maduriyetiniz giderilir bir an önce
Bugünde gelmediler. Ve aramadılar. En azından insan gelemiyeceğiz der, dönüş yapar. İade ettim tv yi. 2 gün boşuna dikildik. Ne halleri varsa görsünler. Bari gelecez diye söz verme.

@Adem Helvacı dediği gibi servis varsa ürün var yoksa yok.

Merhaba, Senna Google tv ile ilgili hiç bir şekilde bilgi yok, aida64 kurarak ram/rom bilgilerini yazabilir misiniz. Android tv lisansı için firmalara AV1 codec destekli donanım zorunluluğu vardı, Google Tv için nasıl bir donanım var?
İlk fırsatta yükleyip ileteceğim

Merhaba, Senna Google tv ile ilgili hiç bir şekilde bilgi yok, aida64 kurarak ram/rom bilgilerini yazabilir misiniz. Android tv lisansı için firmalara AV1 codec destekli donanım zorunluluğu vardı, Google Tv için nasıl bir donanım var?

Merhaba, bugün indirip kontrol ettiğimde aşağıdaki bilgilere ulaşabildim.

Ekli dosyalar

• IMG_8468.jpeg
    IMG_8468.jpeg
    56.9 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_8470.jpeg
    IMG_8470.jpeg
    57.8 KB · Görüntüleme: 176
Merhaba, bugün indirip kontrol ettiğimde aşağıdaki bilgilere ulaşabildim.
2gb ram 8gb rom AV1 ve H265 desteği var. İşlemciyi bulmak zor ama aynı donamı kullananan (kumanda da aynı) başka üreticilere bakarak Hdmi 2.0, MEMC, Dolby Audio, WiFi 2.4-5ghz ve Bluetooth 4.2/5.0/5.1 (çoğunda 5.0) donanımları net olarak var. Bir üretici de Dolby Vision-Atmos'dan bahsediliyor, denemek için Amazon Prime veya Disney Plus'ta bu özelikli bir içerik açıldığında ekran köşesinde Dolby Vision-Atmos logoları belirir oradan anlaşılabilir. Panel işi değişkenlik gösteriyor, aynı fason üreticiden alınmışsa yüksek ihtimal D-Led diyebiliriz.

Son düzenleme:
Onvo 55f950 ile aynı sanki özellikler
Siz yazınca farkettim ve baktım, fiziksel olarak görmedim ama özellikler aynı; re-brand, ikinci marka olarak konumlandırıyorlar. Fiyat-performans tv modelleri olarak, donanım özellikleri güncel olması güzel. Fiyatla oynamayıp, biraz aşağı da çekerlerse bence iyi bir alternatif. 120hz panel kategorisine kadar (kronik problemi yoksa) bence marka-model farketmiyor. Google tv donanım ve yazılım artıları, D-Led panel, iyi ses çıkışı normal tv izleyicileri için yeterli şahsi görüşüm.

2gb ram 8gb rom AV1 ve H265 desteği var. İşlemciyi bulmak zor ama aynı donamı kullananan (kumanda da aynı) başka üreticilere bakarak Hdmi 2.0, MEMC, Dolby Audio, WiFi 2.4-5ghz ve Bluetooth 4.2/5.0/5.1 (çoğunda 5.0) donanımları net olarak var. Bir üretici de Dolby Vision-Atmos'dan bahsediliyor, denemek için Amazon Prime veya Disney Plus'ta bu özelikli bir içerik açıldığında ekran köşesinde Dolby Vision-Atmos logoları belirir oradan anlaşılabilir. Panel işi değişkenlik gösteriyor, aynı fason üreticiden alınmışsa yüksek ihtimal D-Led diyebiliriz.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Kutusunda dolby audio ibaresi var fakat Dolby vision ve atmos ‘a dair bir ibare bulunmamakta. İlk fırsatta Dolby vision var mı diye kontrol edeceğim.

Merhaba, bugün tv’de servis menüsüne girdim, panel ile ilgili aşağıdaki bilgilere ulaştım, nasıl bir paneldir, elbet mükemmel kalitede birşey beklemiyorum ama detaylarını da merak etmedim değil 😀
Not: ilginç şekilde yan açı performansı ov55f950’ye göre daha iyi gibi geldi bana, bu yüzden merak ettim kurcaladım 😀

HV550QUB-F1L

Ekli dosyalar

• IMG_8790.jpeg
    IMG_8790.jpeg
    62.4 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_8791.jpeg
    IMG_8791.jpeg
    66.8 KB · Görüntüleme: 125

Merhaba, üst mesajımda da yazdığım gibi bugün panel bilgisine ulaştım, sanırım BOE IPS Panele sahip. Disney+ hesabım olmadığından teyit edemedim ama panel bilgisinden erişilebilir belki bilgiye.

HV550QUB-F1L

merhaba bugün sabah 55 inçlik modeli satın aldım kurulum için bugün gelecekler ips panel dediniz yemin ederim gece boyu onvo gibi panel çıkar da fifa oynayamam diye uyku uyumadım sayenizde rahat uyuyacam oyun performansı ile ilgili de ekleme yaparım 😂

merhaba bugün sabah 55 inçlik modeli satın aldım kurulum için bugün gelecekler ips panel dediniz yemin ederim gece boyu onvo gibi panel çıkar da fifa oynayamam diye uyku uyumadım sayenizde rahat uyuyacam oyun performansı ile ilgili de ekleme yaparım 😂
Merhaba, ben ailemdeki Onvo ov55350 ile PS5 kullanıyorum, Fifa (FC24) için o dahi gayet tatmin edici bir performans gösteriyor, ki bu panel çok daha iyi gibi duruyor, henüz konsolu bağlayıp denemedim 😀

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri