Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusuftolga

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
12000-18000
Marka Model Bilgisi
SENNA 55SNF9000U
ONVO OV50F950 (eski model kodu) - 50OVF9000U yeni model kodlu Onvo TV ile aynı üründür.
Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Merhaba, Ürünün kurulumu bu gün yapıldı. Dahili uydu alıcısı ile kullandığımda bir süre sonra bazı kanallarda sinyal yok hatası vermeye başladı. Next minix uydu cihazını taktığımda sorun yaşamıyorum. Sizlerde de dahili uyduda sorun oluyor mu?
Saygılar.
Bu sorun maalesef 55F950 de de arada oluyor, tekrar kanal tarama işlemini yapmak gerekiyor, nadiren de olsa can sıkabiliyor, kanal tarama ile ilgili Youtube kanalımda videoda yayınlamıştım ki çokça izlendi, demek ki sonraki üretimde de bu sorun mevcut.

Merhaba, ben gerek uydu alıcısıyla gerek smart fonksiyonlarıyla herhangi bir sorun yaşamadım. Bendeki 55” versiyonu ve boe ips panel mevcut, 65” için nasıl bir panel yapısı var bilmiyorum fakat donanım olarak aynıdır diye tahmin ediyorum.
Kısacası bu fiyatlara f/p ürünü olarak düşünmekteyim.
Yusuf Abi senin ürün bime gelmiş almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı problem yaşadın mı aldıktan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor küçük bir bilgilendirme yapabilir misin şimdiden teşekkür ederim

Yusuf Abi senin ürün bime gelmiş almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı problem yaşadın mı aldıktan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor küçük bir bilgilendirme yapabilir misin şimdiden teşekkür ederim
Kardeşim aktif olarak kullanıyorum, hatta 1000₺ daha uyguna gelmiş sanırım, bendeki cihaz IPS panelli çıktı, doğal olarak yan açı sıkıntısı hiç yaşamadım, cihaz performans olarak gayet tatmin ediyor, normal uydu haricinde bein connect ve online film platformlarını sıklıkla kullanıyoruz, herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadık. Bu ürüne ben +3 yıl ek garanti yaptırdım toplam 5 yıl garantili oldu cihaz, tavsiye ederim.
Not: bu cihaza alternatif olarak yine bimde 58p733 tcl tv gördüm, onu da değerlendirmeye alabilirsin, fakat bu cihaza ait panel yapısı hakkında bir bilgim maalesef yok

Kardeşim aktif olarak kullanıyorum, hatta 1000₺ daha uyguna gelmiş sanırım, bendeki cihaz IPS panelli çıktı, doğal olarak yan açı sıkıntısı hiç yaşamadım, cihaz performans olarak gayet tatmin ediyor, normal uydu haricinde bein connect ve online film platformlarını sıklıkla kullanıyoruz, herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadık. Bu ürüne ben +3 yıl ek garanti yaptırdım toplam 5 yıl garantili oldu cihaz, tavsiye ederim.
Not: bu cihaza alternatif olarak yine bimde 58p733 tcl tv gördüm, onu da değerlendirmeye alabilirsin, fakat bu cihaza ait panel yapısı hakkında bir bilgim maalesef yok
senna sn50f950 bu ürünle sizin ürün arasındaki fark nedir bimde yine görmüşsünüzdür aralarında 1000 liralik fark var

Ekli dosyalar

• IMG20240905225245.jpg
    IMG20240905225245.jpg
    113.7 KB · Görüntüleme: 51
Merhabalar. Televizyonu bu sabah satın aldım ve kurulumunu kendim yaptım. Kanal taraması yaptığımda hiçbir kanal bulunmuyor. Sinyal seviyesi de yüzde 0 görünüyor zaten. Siz kanalları nasıl buldunuz?

Hocam yeni taşındım. Önceden televizyonum yoktu, ilk televizyonumu aldım. Televizyonda gerekli ayarları yapıyorum ancak sinyal seviyesi hep yüzde 0. Bu marka televizyonu olanlar kanalları nasıl buldu, neyi eksik yapıyorum?

Sinyal seviye ve kalite göstergeleri olur genelde uydu alıcılarda / uydu alıcılı tvlerde. Eğer seviye 0 ise ya LNB ile TV arasında bir sıkıntı var ya da uydu ayarları doğru yapılmamış demektir.

Seviye var, kalite yok ise LNB ile TV arasında iletişim kuruluyor demektir. Anten yönü, frekans ayarı ya da uydu detay ayarları yapılabilir.

Öncelikle kablo bağlantısının doğru ve sorunsuz olduğundan emin olduktan sonra merkezi sistem varsa DiseqC ayarları ve LNB ayarları doğru yapılmalı. O zaman muhtemelen gelecektir.

Sinyal seviye ve kalite göstergeleri olur genelde uydu alıcılarda / uydu alıcılı tvlerde. Eğer seviye 0 ise ya LNB ile TV arasında bir sıkıntı var ya da uydu ayarları doğru yapılmamış demektir.

Seviye var, kalite yok ise LNB ile TV arasında iletişim kuruluyor demektir. Anten yönü, frekans ayarı ya da uydu detay ayarları yapılabilir.

Öncelikle kablo bağlantısının doğru ve sorunsuz olduğundan emin olduktan sonra merkezi sistem varsa DiseqC ayarları ve LNB ayarları doğru yapılmalı. O zaman muhtemelen gelecektir.
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Dahili uydu alıcılı bir televizyon olduğu için televizyonun güç kablosu haricinde bir kabloya daha ihtiyacım olduğunu bilmiyordum. Televizyon ünitesinin olduğu yerde bir sarı bir de gri bir kablo var. Sarı olan internet için olsa gerek gri olanı bilmiyorum. Gri olanı mı bağlayacağım?

Ekli dosyalar

• 17258117744892176687530277961236.jpg
    17258117744892176687530277961236.jpg
    123.5 KB · Görüntüleme: 32
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Dahili uydu alıcılı bir televizyon olduğu için televizyonun güç kablosu haricinde bir kabloya daha ihtiyacım olduğunu bilmiyordum. Televizyon ünitesinin olduğu yerde bir sarı bir de gri bir kablo var. Sarı olan internet için olsa gerek gri olanı bilmiyorum. Gri olanı mı bağlayacağım?
Bence elektrik prizinin yanındaki anten soketi merkezi uyduya (varsa) bağlıdır. Gri olan da internet kablosu gibi.

Sarı olan %100 fiber internetin OBK denen kablosu. Gri olanda uydu kablosu gibi duruyor @NBKpro nun dediği gibi. Televizyonun uyduya/merkezi sisteme bağlanması lazım o kabloyla.

Kablolara daha önceden çok dikkat etmemiştim daha yeni dikkat ettim. Bu kabloların ucu yokmuş maalesef.

Ekli dosyalar

• 17258147340792280648986525384501.jpg
    17258147340792280648986525384501.jpg
    122.9 KB · Görüntüleme: 22
  • 17258147911768624632657615126007.jpg
    17258147911768624632657615126007.jpg
    100.5 KB · Görüntüleme: 26
Selam. Benim okuyorum okuyorum kafam karıştı. Şimdi bu 55 snf 9000 veya 55 sn9000 da ips panel mi var va panelde varmı. Şu an bimde her 2 tv de var. Ben ips istiyorum. Teşekkür ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri