Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusuftolga

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
12000-18000
Marka Model Bilgisi
SENNA 55SNF9000U
ONVO OV50F950 (eski model kodu) - 50OVF9000U yeni model kodlu Onvo TV ile aynı üründür.
Merhaba, bende 55 inç olan Senna marka televizyonu almayı düşünüyorum. Mevcutta ailemde 55OV350 Onvo tv kullanıyoruz memnunum şahsen, bu 55SNF9000U Senna marka TV önerir misiniz

Çözüldü Senna 55SNF9000U tavsiye eder misiniz *55SNF9000U alındı*

Tekrardan merhaba,
Birçok vatan ve mediamarkt mağazalarına bakmama rağmen TLC kalmadığını belirttiler. Özellikle de fiyatından ötürü SENNA 55SNF9000U modelini aldım, en azından 1 yıl kadar ihtiyacımı gördükten sonra bütçemi ayarlayıp güzel bir 65” Qled TV alırım diye düşündüm.
Henüz detaylı incelemedim fakat görüntü olarak fena sayılmaz cihaz, detaylı inceledikten sonra tekrardan yorumlarımı yazacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Samsung ile Onvo/Senna kıyaslamak zaten büyük hata. Bu modeller ucuz iş görmelik cihazlar.
Murat bey kıyaslama anlamında yazmamıştım. Va panellerin de güzel olduğunu vurgulamak istemiştim. lg plazma var şu anda oda çok güzel. Ama hiç ips kullanmadım bu yüzden ips istiyorum.
Oğlan salonda TV ye gol atmasaydı sanırım halen o samsung tv yi kullanıyordum.

Merhaba, bugün tv’de servis menüsüne girdim, panel ile ilgili aşağıdaki bilgilere ulaştım, nasıl bir paneldir, elbet mükemmel kalitede birşey beklemiyorum ama detaylarını da merak etmedim değil 😀
Not: ilginç şekilde yan açı performansı ov55f950’ye göre daha iyi gibi geldi bana, bu yüzden merak ettim kurcaladım 😀

HV550QUB-F1L
Yusuf bey 55snf9000 alacağım gibi umarım bu panel çıkar. Ne olur ne olmaz diye 55sn9000u almıyayım diyorum. Umarım Kk da problem çıkarmazlar.

Evet sizin yorumlarınızı okudum. Öncelikle hayırlı olsun. Tek tek en az 5 kere bu topiği okudum. Bu topikte bu modeli alıpta va çıkan varmı emin olamadım. Sizde bir bakın bu 2 modelde forumda veya bu topikte va çıkan varmı.
Selamlar, 50” modelde yüksek ihtimalle VA panel olacaktır, genelde 55” ve üstü modellerde ips tercih edilebiliyor diye biliyorum

Yusuf bey 55snf9000 alacağım gibi umarım bu panel çıkar. Ne olur ne olmaz diye 55sn9000u almıyayım diyorum. Umarım Kk da problem çıkarmazlar.
İki model arasındaki farkı bende anlayamadım, tamamen aynı cihaz gibiler ama dediğim gibi onvo servis dahi detaylara hakim değil, dilerseniz müşteri desteğine bağlanarak iki model arasındaki farkları öğrenebilirsiniz.
55snf9000u bendeki cihaz ve ips panel, bu üretim komple ips mi yoksa karma mı ondan da emin değilim 🤷‍♂️

Bu arada Yan açıdan tv seyretmeyecekseniz va görüntü olarak siyah tonlarda daha başarılı olacaktır bilginiz olsun

Teşekkür ederim. Forumda da sizden başka bu modeli alan yok. 1 kişi vardı sanırım oda kayıp gerimi verdi ne oldu bilmiyorum.
Doğrudur, internette de modelle ilgili pek bir detay yok malesef fakat onvo 9000u serileriyle birebir aynı ürünlerdir diyebilirim. Fiyatına göre benim beklentilerimi karşıladı ürün, bu sebeple gündelik kullanım için tavsiye edebiliyorum rahatlıkla.

Bimde şuanda 11 bin TL ye düşmüş almayı düşünüyorum ama memnunmusunuz siz hâlâ
Bence f/p ürünü, normal bir markanın 55” tv’si 2. El bile daha pahalı bu fiyattan.
Donanım olarak da parasına göre beni tatmin ediyor, hatta şöyle diyeyim geçenlerde tv’ye Geforce Now kurulumu yaptım denemek için, gayet stabil oyun da oynayabildim kendi sistemi üzerinden, ps5 ve smart uygulamalarda da beni üzmedi şimdiye kadar

Bence f/p ürünü, normal bir markanın 55” tv’si 2. El bile daha pahalı bu fiyattan.
Donanım olarak da parasına göre beni tatmin ediyor, hatta şöyle diyeyim geçenlerde tv’ye Geforce Now kurulumu yaptım denemek için, gayet stabil oyun da oynayabildim kendi sistemi üzerinden, ps5 ve smart uygulamalarda da beni üzmedi şimdiye kadar
Olduğum bölgede SN modeli var diğer mağazalarin stoklarina baktırdım Bursa Dikkaldırım şubesinde varmış SNF modeli şimdi almaya gidiyorum inşallah sorun yaşamam. Bu arada SNF ekran çerçevesi daha inceymis sanırım

Olduğum bölgede SN modeli var diğer mağazalarin stoklarina baktırdım Bursa Dikkaldırım şubesinde varmış SNF modeli şimdi almaya gidiyorum inşallah sorun yaşamam. Bu arada SNF ekran çerçevesi daha inceymis sanırım
Bende Bursa’da ikamet ediyorum bu arada 😊 tavsiyem kurulumu servise yaptırın ve o esnada video kaydı alın, bunun haricinde sorunsuz ise cihaz ek garanti yaptırabilirsiniz servisten, ben 1250₺ ödeyerek +3 yıl garanti almıştım cihaza

Bende Bursa’da ikamet ediyorum bu arada 😊 tavsiyem kurulumu servise yaptırın ve o esnada video kaydı alın, bunun haricinde sorunsuz ise cihaz ek garanti yaptırabilirsiniz servisten, ben 1250₺ ödeyerek +3 yıl garanti almıştım cihaza
Kurulumu servise yaptıricam kaç günde gelirler acaba Gemlik e . Servis kurulum yaparken kayıt almaya gerek varmı? Garanti ücretlerine baktimda 3 yıllık 2.500 TL olmuş bu rakama yaptirirmiyim bilmiyorum

Kurulumu servise yaptıricam kaç günde gelirler acaba Gemlik e . Servis kurulum yaparken kayıt almaya gerek varmı? Garanti ücretlerine baktimda 3 yıllık 2.500 TL olmuş bu rakama yaptirirmiyim bilmiyorum
Hayırlı olsun şimdiden, ben talep açtığımda 48 saat içerisinde geleceğiz demişlerdi ve sorunsuz kurulum yapılmıştı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri