Telefonuma gelen bildirimler dahi emekliler üzerine
Ne diyelim , günümüz kutlu olsun.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O kadar emeklisin işteTelefonuma gelen bildirimler dahi emekliler üzerineNe diyelim , günümüz kutlu olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 17218
Yüzünü sildiği peçeteyi yere atan dişi sığırlara ''düşürdünüz sanırım'' diye kibarca posta koyan dişi aslanlara da günaydınSigara izmaritini yere atmayanlara günaydın![]()
Sigara içmeyenlere iyi akşamlar.Sigara izmaritini yere atmayanlara günaydın![]()
İçine girildiği zaman hepsi ayrı dünya.@İlteriş Yılmaz @münzevi1940 @Ali Kemal Eyvaz Hocalarım buradan devam edelim o zaman. Tolkien külliyatına girecek arkadaşlara bence kitaplardan önce şu önereceğim iki youtube kanalında ki videoları izlemeleri kronolojik vs ondan sonra eğer kitaplara başlarlar ise daha iyi anlayabilirler. https://www.youtube.com/@OrtaDunya_ ve https://www.youtube.com/c/LegendariumTürkiye bu iki kanaldaki videoları izledikten sonra ARDA'nın yaratılışı Melkor Çağlar vs o zman kitapları okursanız hem yabancılık çekmezsiniz hem daha basit kavrarsınız. Ayrıca bilim kurgu Dune kitabını unutmuşum kesinlikle okunmalı filmi de kitab gibi ama kitap tabi daha iyiydi. Sonra Simyacı okunmalı ve Puslu kıtalar atlası da okunmalı gayet güzel kitaplar. Türk tarihi ile ilgili Ötüken yayınlarında hala basılıyor mu bilmiyorum Nevzat Kösoğlu nun Dündar taşer ile Galip erdem in hayatını anlatan kitapları okunmalı ne zorluklar yaşanmış Türklük mücadelesinde onlar da güzeldi tabi.
Aynen öyle hocam özel değil ise evli misin evli iseniz çocuğunuz var mı? Eğer evli iseniz vaktiniz yüzde 50 azaldı ve çocuğunuz da var ise evet vakit yok. Ama evli değilseniz bu vakitleri çoooooook arayacaksınızİçine girildiği zaman hepsi ayrı dünya.Orta dünya tarafı bambaşka, Dune evreni bambaşka. Türk tarihi bambaşka.
Hepsi ilgimi çekiyor olsa da vakit yok hocam vakit.
![]()
Sevgili @dost electronics art'ın bfme2 oyununu lisede okuldan kaçıp İnternet kafede akşama kadar 3vs3 atan biriyim kimse benim orta dünya sevgimi sorgulamasın bile@İlteriş Yılmaz @münzevi1940 @Ali Kemal Eyvaz Hocalarım buradan devam edelim o zaman. Tolkien külliyatına girecek arkadaşlara bence kitaplardan önce şu önereceğim iki youtube kanalında ki videoları izlemeleri kronolojik vs ondan sonra eğer kitaplara başlarlar ise daha iyi anlayabilirler. https://www.youtube.com/@OrtaDunya_ ve https://www.youtube.com/c/LegendariumTürkiye bu iki kanaldaki videoları izledikten sonra ARDA'nın yaratılışı Melkor Çağlar vs o zman kitapları okursanız hem yabancılık çekmezsiniz hem daha basit kavrarsınız. Ayrıca bilim kurgu Dune kitabını unutmuşum kesinlikle okunmalı filmi de kitab gibi ama kitap tabi daha iyiydi. Sonra Simyacı okunmalı ve Puslu kıtalar atlası da okunmalı gayet güzel kitaplar. Türk tarihi ile ilgili Ötüken yayınlarında hala basılıyor mu bilmiyorum Nevzat Kösoğlu nun Dündar taşer ile Galip erdem in hayatını anlatan kitapları okunmalı ne zorluklar yaşanmış Türklük mücadelesinde onlar da güzeldi tabi.
Buraya imzamı atıyorumAynen öyle hocam özel değil ise evli misin evli iseniz çocuğunuz var mı? Eğer evli iseniz vaktiniz yüzde 50 azaldı ve çocuğunuz da var ise evet vakit yok. Ama evli değilseniz bu vakitleri çoooooook arayacaksınız![]()
Evli değilim ama çocuğum var. Adı inceleriz.Aynen öyle hocam özel değil ise evli misin evli iseniz çocuğunuz var mı? Eğer evli iseniz vaktiniz yüzde 50 azaldı ve çocuğunuz da var ise evet vakit yok. Ama evli değilseniz bu vakitleri çoooooook arayacaksınız![]()
Ahahaha, Gandalf alır elini çevirir çevirir yere vurdururdum.Sevgili @dost electronics art'ın bfme2 oyununu lisede okuldan kaçıp İnternet kafede akşama kadar 3vs3 atan biriyim kimse benim orta dünya sevgimi sorgulamasın bile
İşin şakası bir yana ilk linkteki kanalı takip ediyor izliyordum taa ki evlat olana kadar
Yeri gelmişken bende iz bırakan iki kitaptan bahsetmek istiyorum.
Martı jonathan livingston ve adolf Hitler kavgam.
Martı karakterime işlemiş vaziyette ki halen unutamam. Kavgam bambaşka...
Tahmin edebiliyorum.Buraya imzamı atıyorumtadını çıkar bekar hatta çocuk olmadan evlilik zamanlarının
![]()
Olsada oynasak moduna girdim sonra bizim ufaklığın ağlama sesi kulağımda hissettim vazgeçtim çokta güzel olurdu amaaaaAhahaha, Gandalf alır elini çevirir çevirir yere vurdururdum.
Tahmin edebiliyorum.![]()
Arada kendine vakit ayırmak gerekiyor hocam. 1 saat de olsa.Olsada oynasak moduna girdim sonra bizim ufaklığın ağlama sesi kulağımda hissettim vazgeçtim çokta güzel olurdu amaaaahayat
Sevgili @dost electronics art'ın bfme2 oyununu lisede okuldan kaçıp İnternet kafede akşama kadar 3vs3 atan biriyim kimse benim orta dünya sevgimi sorgulamasın bile
İşin şakası bir yana ilk linkteki kanalı takip ediyor izliyordum taa ki evlat olana kadar
Yeri gelmişken bende iz bırakan iki kitaptan bahsetmek istiyorum.
Martı jonathan livingston ve adolf Hitler kavgam.
Martı karakterime işlemiş vaziyette ki halen unutamam. Kavgam bambaşka...
Doğan Cüceloğlu'nun bolca kitabı var. İnce Memed kırmızı çizgim.![]()
öyle hocam ne günlerdi gerçekten. Evli çocuklu ve kedili olarak bir de beni düşünün hocam gece çocuk ağlaması kedi tırmalaması ayrı sabah maması ayrı
olsun bunlarda hayatın yaşanılacak tarafları. Küçük prens kitabını unutmuşum baş ucu kitabımdır bir çocuk kitabı gibi gözükse de değildir kesinlikle. Psikoloji olarak Doğan cüceloğlunun kitapları ve ve Şefika Can hocamın Mesnevi çevirileri harikadır. Tabi türk edebiyatında Sabahattin alinin de kitapları ince memed harika kitaplardır
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.