Yoğun yaz günleri bayram tatili dinlemiyor,
Saat 19:18, biz halen çalışıyoruz

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel abim ve oYoğun yaz günleri bayram tatili dinlemiyor,
Ekli dosyayı görüntüle 16864
Kamp gerçekten ayrı bir keyif.Mis gibi valla billa. Hep severdim hala sevdiğimi fark ettim. Mislerin de misi![]()
Demek ve o...Güzel abim ve o![]()
Eğlenmek için bir araç aldık işte de kullanacağız onu topluyordum tüm bayram boyuncaBayram bitti, löp löp etler yendi. Hani neredesiniz?@Tarık @Beril @Engraulis @Yelda Helvacı @Faruk KATI
Ooo, hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullan inşallah kardeşim.Eğlenmek için bir araç aldık işte de kullanacağız onu topluyordum tüm bayram boyuncatüplü ve öfkeli.
Ekli dosyayı görüntüle 16868
Yoğun yaz günleri bayram tatili dinlemiyor,
Ekli dosyayı görüntüle 16864
Doğrudur ben Köyceğiz Ağlaya çıkışta çekmiştim hava parçalı bulutlu tam sıcak değildiBiz @Adem Helvacı abi ile 80 dereceleri gördük sanırım aracın içinde.![]()
Evet abi tamı tamı9na 82 derece ölçtük hem de beyaz arabada, siyah olsa ne olacaktı merak ettimBiz @Adem Helvacı abi ile 80 dereceleri gördük sanırım aracın içinde.![]()
Hayırlı olsun, kazasız belasız karşim. Böyle şeyler sorulur mu bilmiyorum ama merak ettim, kaç mangır yedi bu akideş?Eğlenmek için bir araç aldık işte de kullanacağız onu topluyordum tüm bayram boyuncatüplü ve öfkeli.
Ekli dosyayı görüntüle 16868
Oo afiyet olsun
Doğru, haftasonu geldi değil mi?Oo afiyet olsunherkese mutlu bir hafta sonu dilerim.
![]()
Tatiller sanıyorum artık otel yerine akraba evlerinde ,çadırlar da geçiyor. Tatil beldelerinde market zincirleri kazandı. Alışverişini yapan denize koştu.Doğru, haftasonu geldi değil mi?
Yahu şu 9 gün tatiller insanın dengesini bozuyor.
Turizm gelirleri için katkı olmasa ''hayatımda gördüğüm en saçma uygulama'' diyeceğim de neyse.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.