Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aldığım Skechers 3 ayda dağıldı mağazaya götürdüm istanbula gönderdiler tüketici hatası dediler. Bende tüketici hakem heyetine gitti sonunda haklıolduğuma kara verip para iadesi yaptılar. Mağazadaki çalışan, merkez hep tüketici hatası der nasılsa tüketici hakem heyetinde kazanırsınız diyordu. Sattığı malın arkasında durmayan bir firma. Ayakkabılarının rahatlığına birşey diyemem.Ayakkabi veya bot tarzı schechers mı iyidir
Ben genel'de kışlık için ayakkabı dockersın ürünleri alıyorum sağlam ve kaliteli oluyor. Botunu almıştım 10 yıl oluyor hala sıfır gibi. Babama aldım günlük giymelik dockers 3 yıl oldu sıfır gibi. Dün'de kendimi aldım yine dockers
Columbia veya salomon un ürünleri çok dayanıklıdır. Konfor kalite hafiflik ne ararsan var. Özellikle bazı modeller çorap kadar hafif. Su geçirmezlik için üzerinde goretex yazan ürünlere bakmalısınız, goretex teknolojisi nefes alıp ayakkabı içinde bulunan havayı değiştirirken ( kokma, terleme olmasın diye) suyu geçirmez. Yani hava geçer su geçmez. Temiz kullanılırsa yıllarca dayanan ayakkabılardır. Tabi seçilen modelde bu özellikleri aramak lazım.Ayakkabi veya bot tarzı schechers mı iyidir
Kessinlikle yds bot askerler kullanıyorAyakkabi veya bot tarzı schechers mı iyidir
salomon nereden satın alabilirizKessinlikle yds bot askerler kullanıyor
Olabilir fakat kalıbı dar olur bunların. Ayak ölçünü cm olarak bilirsen daha iyi olurbayramda indirime girer mi salomon mağaza mı internetten mi almamı önerirsiniz?
bu ayakkabıyı düşünüyorum...
yağmur ayakkabısı her yağmur yağdığında ayakkabılarım berbat oluyor.
teşekkürler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.