Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Su geçirmez ayakkabi öneriniz nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bizzare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bizzare

İnce Eleyen
Araştırmacı
Bütçe
5000
Marka Model Bilgisi
Schechers lumberjack
Ayakkabi veya bot tarzı schechers mı iyidir

Aldığım Skechers 3 ayda dağıldı mağazaya götürdüm istanbula gönderdiler tüketici hatası dediler. Bende tüketici hakem heyetine gitti sonunda haklıolduğuma kara verip para iadesi yaptılar. Mağazadaki çalışan, merkez hep tüketici hatası der nasılsa tüketici hakem heyetinde kazanırsınız diyordu. Sattığı malın arkasında durmayan bir firma. Ayakkabılarının rahatlığına birşey diyemem.

Ben genel'de kışlık için ayakkabı dockersın ürünleri alıyorum sağlam ve kaliteli oluyor. Botunu almıştım 10 yıl oluyor hala sıfır gibi. Babama aldım günlük giymelik dockers 3 yıl oldu sıfır gibi. Dün'de kendimi aldım yine dockers

Ben genel'de kışlık için ayakkabı dockersın ürünleri alıyorum sağlam ve kaliteli oluyor. Botunu almıştım 10 yıl oluyor hala sıfır gibi. Babama aldım günlük giymelik dockers 3 yıl oldu sıfır gibi. Dün'de kendimi aldım yine dockers
Columbia veya salomon un ürünleri çok dayanıklıdır. Konfor kalite hafiflik ne ararsan var. Özellikle bazı modeller çorap kadar hafif. Su geçirmezlik için üzerinde goretex yazan ürünlere bakmalısınız, goretex teknolojisi nefes alıp ayakkabı içinde bulunan havayı değiştirirken ( kokma, terleme olmasın diye) suyu geçirmez. Yani hava geçer su geçmez. Temiz kullanılırsa yıllarca dayanan ayakkabılardır. Tabi seçilen modelde bu özellikleri aramak lazım.

salomon güzelde her yerde bulunmuyor. Kırklareli ve civarı araştırıyorum. lumberjack nasıl
merrell e de bakacağım

Mağazada deneyip internetten fiyat araştırması yapın ayakkabıların numarası tutmuyor her zaman.

Salomon ilk defa denedim.Ilk defada inceleriz sitesinde adını duydum.Fiyatlari 7000 kusur en düşük.Çok dayanıklı ve rahat.Yagmurdan korumalı botları diğer ayakkabılara oranla malzemesi daha kaliteli.Alininca uzun yıllar giyilir gibi geldi bana.Fazla modeli yoktu olmadi magazada deneyip ınternetten satın alacağım.
Flo daki lumberjack botlardan çok daha iyi...Lumberjackler waterproof yazıyor ama.ne kadar dayanıklı açıkçası test etmedim.

Salomon columbia bu markalar pahalıdır ama uzun sene kullanırsın zaten giyince fark etmişsin kaliteyi

ürünü denerim ama decatlondaki ürünler çok dayanıklı olmuyorlar
Fiyat performansa göre iyi bir ayakkabı. Denersem yorum yazarım.
Kırklarelinde mağaza yok malesef istanbula gidince forum istanbulda önce denerim.

Ayakkabılar için indirim çadırları oluyor aynı şekilde kıyaflerde de istanbuldayken takip ederdim şimdi nerede bilmiyorum.Yarı fiyatına aynı ürünleri alabiliyorsunuz.

bayramda indirime girer mi salomon mağaza mı internetten mi almamı önerirsiniz?

bu ayakkabıyı düşünüyorum...
yağmur ayakkabısı her yağmur yağdığında ayakkabılarım berbat oluyor.

teşekkürler

Ayaklarınız taraklı ise Merreli tavsiye ederim.
Ama eğer yurtdışında tanıdığınız biri varsa dm'de (gratis gibi bir şirket) satılan bir sprey var. Ayakkabı kuru iken bir güzel spreyliyorsunuz ve 1 ay boyunca ne su ne de kir bulaşıyor ayakkabıya.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri