Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Süpürge Makinesi Tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yyasinn

Meraklı
Meraklı
Merhaba
Bütçe 5000 TL olacak şekilde süpürge makinası tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Öncelik dikey Süpürge fakat olmazsa diğer modeller de olur

Merhaba
Bütçe 5000 TL olacak şekilde süpürge makinası tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Öncelik dikey Süpürge fakat olmazsa diğer modeller de olur
Evde normal süpürge varsa yani büyük ev süpürgesi dikey yanına iyi olur. Ama normal süpürgeniz yoksa sırf dikey almayın derim çünkü dikeyler asla normal süpürgenin yerini tutmuyor.

Evde normal süpürge varsa yani büyük ev süpürgesi dikey yanına iyi olur. Ama normal süpürgeniz yoksa sırf dikey almayın derim çünkü dikeyler asla normal süpürgenin yerini tutmuyor.
O zaman normal süpürge arayışına gireyim evimizde başka süpürge makinesi yok. Araştırma yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor? Sizin onerebileceginiz model var mı ?

O zaman normal süpürge arayışına gireyim evimizde başka süpürge makinesi yok. Araştırma yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor? Sizin onerebileceginiz model var mı ?
Toz torbasız alırsanız toz torba maliyeti olmaz ancak bu seferde o hazneyi boşaltırken evin içinde toz olmasın derseniz gidip çöp kovasına boşaltıyorsunuz ya da 2 kat poşet yapıp içine boşaltıyorsunuz. Toz torbasızda sadece filtresi belirli aralıklarda yıkanıyor yada yenisi alınıyor vs. toz torbasız uzun kullanımda daha pratik. Philips'in modelleri var güzel öneririm. Başlık olarakta fırçalı başlıklı modelleri varsa onları da alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/philips-fc9749-07-powerpro-max-toz-torbasiz-supurge-p-HBCV000021FQV8 bu model güzel görünüyor yorumları da baya olumlu.

Marathon XB9185 var bizde gayet memnunuz ama 10.000 TL üstünde fiyatı.

Bu model biraz bütçemi aşıyor fakat merak ettiğim sizin model ile https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7RHJMF6/?cstrackid=4467052d-980b-44c9-9694-b38bef04d87c&th=1 bu model veya @orcun beyin paylaşmış olduğu https://www.hepsiburada.com/philips-fc9749-07-powerpro-max-toz-torbasiz-supurge-p-HBCV000021FQV8 model arasındaki fark nedir? Üçü de 900w yazıyor.
Marathon Ultimate tepe model. Sizin attıklarınız daha alt seviye. Bizim süpürgede (XB 9185) koldan kontrol (pilsiz gövdeden alıyor enerjiyi) başlığında led lamba (tri active ultra) var. Gövde olarak bunlardan daha iri. Motor açısından fark var mı bilemiyorum.

Samsung'un linkteki modelini 2 yıldır kullanıyoruz.

cihazın kabloyu içine çeken mekanizmasının kabloyu çekme gücünün bazen azalması dışında.

cihazda herhangi bir emiş gücü azalması veya başka bir arıza görmedik şükür.

kontrol şeklide kablosuz koldan kontrol 2 adet kumanda pili ile çalışıyor kolda devir düşürüp yükseltme ve açma kapama düğmesi var.

gövde üzerinde ise sadece açma kapama düğmesi var.

Bu model biraz bütçemi aşıyor fakat merak ettiğim sizin model ile https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7RHJMF6/?cstrackid=4467052d-980b-44c9-9694-b38bef04d87c&th=1 bu model veya @orcun beyin paylaşmış olduğu https://www.hepsiburada.com/philips-fc9749-07-powerpro-max-toz-torbasiz-supurge-p-HBCV000021FQV8 model arasındaki fark nedir? Üçü de 900w yazıyor.
Aslında bir noktadan sonra süpürge başlığı filtre işte onun harici birkaç tane ayar farkı oluyor ama temelde aslında hepsinin ana işi aynı. Bende marathon serisinin ilk en üst segmenti vardı. 10 küsür seneyi çoktan geçti ama o süpürgede bariz üretim hatası mühendislik hatası vardı. Haznesi alttaydı üstte kapak vardı o kapak kırılıyordu ve hazne açılınca etraf toz oluyordu. Hem o süpürgeyi komple dışarı çıkartıp dışarda açıyordum çöpe döküyordum. Rezaletin daniskası bir modeldi. Bozuldu ben sinirden yani onu param parça ettim. Aleti tuttum kaldırımda asfaltta parçaladım ya hurdacı bile almasın yada biri görüp alıp benim arkamdan ana avrat küfür etmesin diye param parça ettim. Şuan ama çoğu toz torbasız süpürgede böyle sıkıntı yok. Philipsin çoğu model ide iyi sadece işte üst modellerde başlıkları farklı ışıklı falan ondan sonra güya alerji filtresi varmış bilmemne yok işte bilmemneresinden çekiş kontrol ayarı varmış falan ama yani çokta atla deve şeyler değil bence.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

SAMSUNG VC07T357MHB
ALTUS AL 606 ST
PHİLİPS FC9749/07
Modelleri arasında kaldım. F/P olarak hangisi tercih etmeliyim?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

SAMSUNG VC07T357MHB
ALTUS AL 606 ST
PHİLİPS FC9749/07
Modelleri arasında kaldım. F/P olarak hangisi tercih etmeliyim?
hocam yeni süpürgelerin emiş gücü wat cinsinden düşük gibi gözüksede yüksek emiş gücüne sahipler size tavsiyem en azından koldan emiş gücü ayarlı bir model bakın çünkü halıya yapıştığı zaman bırakmıyor mübarek oda hanımları çok yoruyor.
linkteki ürün koldan kontrol ve fiyatı güzel bence yine siz bilirsiniz.

hocam yeni süpürgelerin emiş gücü wat cinsinden düşük gibi gözüksede yüksek emiş gücüne sahipler size tavsiyem en azından koldan emiş gücü ayarlı bir model bakın çünkü halıya yapıştığı zaman bırakmıyor mübarek oda hanımları çok yoruyor.
linkteki ürün koldan kontrol ve fiyatı güzel bence yine siz bilirsiniz.
Hocam yorumlara baktım bu modelin hortumu makina ucundan kolay kopuyormuş ve koldan kontrol tarafı pilliymiş doğru bilgi mi ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri