Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Taahhütsüz 189TL mi? Taahhütlü 250TL mi?

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Geçenlerde @NBKpro nun açtığı internet konusunda bahsettiğim gibi Mart sonunda Türk Telekom ile olan taahhüt süremiz bittiği için internet servis sağlayıcıları ve paket fiyatlarına baktık.

Türk Telekom efendi 100mbit kotasız ve 24 ay taahhütlü şekilde ilk 12 ay 250, ikinci 12 ay 270tl olarak teklif te bulunuyor. GSM operatörleri gibi yine dışarıdan gelenlere daha güzel paketler de sunulabiliyor da neyse konumuz o değil.

Diğer yandan Millenicom 100mbit kotasız ve taahhütsüz TT altyapısını kullanıp 189tl olarak paket sunuyor.

Konunun TT Millenicom farkı dışında kafama bir an ''Yahu 189 iyi güzel de, 6 ay sonra 289 deseler ne diyeceğiz?'' diye düşündüm, sonra da dedim ki taahhüt yok bir şey yok, böyle bir saçmalık yaparlarsa yeni abone diye TT ye gideriz olur biter.

Sizlerin açtığı konulardaki servis sağlayıcılara baktım, bizim burası için :oops: gibi bir şey oluyor. Daha altyapı sorgulamasında sınıfta kalıyoruz :)

Uzun lafın kısası, Millenicom firmasının 189tl lik teklifi makul gelmiş olsa da sizlere de danışmak istedim siz ne düşünüyorsunuz?

(Tabi Millenicom da kurulum ücretsiz dense de bu adamlar da TT gibi kendi modemlerini kendisi kuruyordur sanırım)

Millenicom.jpg

Geçenlerde @NBKpro nun açtığı internet konusunda bahsettiğim gibi Mart sonunda Türk Telekom ile olan taahhüt süremiz bittiği için internet servis sağlayıcıları ve paket fiyatlarına baktık.

Türk Telekom efendi 100mbit kotasız ve 24 ay taahhütlü şekilde ilk 12 ay 250, ikinci 12 ay 270tl olarak teklif te bulunuyor. GSM operatörleri gibi yine dışarıdan gelenlere daha güzel paketler de sunulabiliyor da neyse konumuz o değil.

Diğer yandan Millenicom 100mbit kotasız ve taahhütsüz TT altyapısını kullanıp 189tl olarak paket sunuyor.

Konunun TT Millenicom farkı dışında kafama bir an ''Yahu 189 iyi güzel de, 6 ay sonra 289 deseler ne diyeceğiz?'' diye düşündüm, sonra da dedim ki taahhüt yok bir şey yok, böyle bir saçmalık yaparlarsa yeni abone diye TT ye gideriz olur biter.

Sizlerin açtığı konulardaki servis sağlayıcılara baktım, bizim burası için :oops: gibi bir şey oluyor. Daha altyapı sorgulamasında sınıfta kalıyoruz :)

Uzun lafın kısası, Millenicom firmasının 189tl lik teklifi makul gelmiş olsa da sizlere de danışmak istedim siz ne düşünüyorsunuz?

(Tabi Millenicom da kurulum ücretsiz dense de bu adamlar da TT gibi kendi modemlerini kendisi kuruyordur sanırım)
Abi geçen hafta taahhüdü yenilettik aynı o paket. İlk 12 ay 255 ikinci 12 ay 275 tl ödeyeceğiz 100 mbps ye. Bu enflasyonist ortamda taahhütsüz paket seçmek pek akıl işi değil. Millenicom Netspeed gibi firmalarla bulaşıp dertsiz başıma dert alma taraftarı değilim. Ha kullanan arkadaşlar memnun ama bende Türk Telekomdan memnunum :D düzgün çalışan sistemi bozmam.

Ben Türknetten Comnete geçtim, çok memnunum. 1 yıllık peşin ödedim, zam derdim de kalmadı.

Merhaba,
Abi Superonline alt yapınız var mı?

Ve son olarak mevcut interneti kapattiriyoruz diyerek belirli bir süre KAPALI beklerseniz size 7 gün içinde kampanyalı fiyatlar sunuyorlar.
Fethiye'de genelde port sıkıntısı var. Kapattırırsa bir daha açtırması aylar sürebilir.

Eskiden Turknet kullanıyordum 6 ay ara ile zam yaptılar 2 kere, hemen sözleşme yapıp Türk telekoma geçtim en azından 2 yıl boyunca ödeyeceğim ücret sabit ve belli oldu. Eskiden Türknette 20 tl ucuza kullanıyordum son zam ile geçiş yapmadan önce. Şimdi Türk telekom ile 50 TL daha ucuza kullanıyorum, Türknet yine zam yapmış.

Yazlık yer olduğu için de Fiber altyapı için pek sallamayabilirler kesin. Ki port sorunu dediğine göre fiber yok kesin çoğu yerinde :D
Fiberi geçtim, çoğu yerde dsl bile yok. Wifi ile internet alıyor oteller falan :haha Ben de ilk taşıdığımda 8 ay port bekledim. O süre içinde çatıya anten koyup yerel firmadan wifi net kullandım. Hatta anten hâlâ çatıda ?

Eskiden Turknet kullanıyordum 6 ay ara ile zam yaptılar 2 kere, hemen sözleşme yapıp Türk telekoma geçtim en azından 2 yıl boyunca ödeyeceğim ücret sabit ve belli oldu. Eskiden Türknette 20 tl ucuza kullanıyordum son zam ile. Şimdi Türk telekom ile 50 TL daha ucuza kullanıyorum, Türknet yine zam yapmış.
Türknet milleti iyi kazıkladı. Yayıncılarla youtuberlarla iyi pr kastılar şimdi ne eski fiyattan ne eski kaliteden eser var herkes şikayetçi

Bu arada comnette 100 mbps 139 TL. Tabii ben 109 TL'den aldım + arkadaş tavsiyesi ile geçtiğim için de 30 gün hediye geldi.

Fiberi geçtim, çoğu yerde dsl bile yok. Wifi ile internet alıyor oteller falan :haha Ben de ilk taşıdığımda 8 ay port bekledim. O süre içinde çatıya anten koyup yerel firmadan wifi net kullandım. Hatta anten hâlâ çatıda ?
Geçmiş olsun ne diyeyim. Memleketin internet altyapısı zayıf. Bazı apartmanlarda her firmanın altyapısı var bazılarında dediğin gibi hiç yok. Vdsl'i de fiber diye millete çakıp fiber abone sayısını şişiriyolar güzelcene :D

Yok blöf atacak ilk aramada kapattiriyoruz diyecek ve kapattıracak. Sonra 7 gün içinde iptal birimi arıyor ve iptal ettirmemesi için paket sunuyor.

Yada ilk kapattiriyoruz dediğinde anlık olarak bir paket sunma olasılıkları yüksek oluyor.
Alino sen beni daha tam tanımadığın için pis huylarımı bilmiyorsun doğal olarak.
Ben blöf yapmam, hiç tarzım değildir, açıkça kartları ortaya serip konuşup işi bitirmeyi tercih ettim her zaman.
Dijitürk denen o zekanın gerisinde gidenlerin kurduğu şirkete ben yıllarca her sene artış yaptım, ne dedilerse ödedim, sonra donanımhaberde bir gün konusu oldu baktım millet resti çekip indirim kapıyor, ''Nooluyor yahu?'' dedim yazışmaları oludum, Diji denen sevimsizleri arayıp iptal ettiriyorum diyene indirim, benim gibi sessiz sedasız tiplere bindirim.

Nefret ederim. Bana dediler ki ''Ado Hocam sen de ara tehdit et hemen fiyatı indirdiler''

Hemen aradım ve aboneliğimi iptal ettim zira ben hakikaten nefret ederim böyle şeylerden.

Bir indirim verilebiliyorsa herkese verilir, verilemiyorsa kimseye verilemez.

6 sene boyunca bir kere bile sorgulamamış artışlarına evet demişim yahu yapılacaksa indirim insan gibi yap ne münasebet ben seni arayıp tehdit edeceğim de sen bana indirim vereceksin de bla bla.

Az önce telefonla konuşurken dahi müşteri hizmetlerindeki muhterem fiyatları bize söyledikten sonra iptal etmek istiyoruz kutuları nereye teslim edelim siz bize onu söyleyin dedik, ''Sizi iptal birimine aktarıyoruz, oradan daha düşük teklif de sunarlar size zaten'' dedi yahu bu kadar da aleni aptal yerine koyuyorlar insanları.

Bugün ayın kaçı? 23'ü, şurada 30 Mart tarihine kalmış 3-5 gün, iptaldeki sevimsiz ise ''Bugün iptal ederseniz ceza ödersiniz'' dedi.

Aslında çok severim ben bunlarla uğraşmayı, onlar kime ceza ödeteceklerinin ve sonra başlarına geleceklerin farkında değiller de enerjimizi böyle saçmalıklara harcamayalım diyoruz.

Bak burada benim TF den ayrılışımı bilen dostlar da var. Ben hayatımda blöf yapmadım, yapmam. Konuşurum, anlamıyorsa veya ortada buluşamıyorsak konu bende kapanır, dönüp arkama bakmam bir daha :ok

Türknet milleti iyi kazıkladı. Yayıncılarla youtuberlarla iyi pr kastılar şimdi ne eski fiyattan ne eski kaliteden eser var herkes şikayetçi
Türknet denen sevimsizlerin 4 yıl öncenin parası ile 79tl borçları var bana.
''Bir gün yeniden abonemiz olursanız mahsuplaşırız'' dedi utanmazlar.

Yahu fiber bizim Köye geldi, Fethiyenin göbeğinde halen dsl portu bile yoktu bizim şirket zamanında.

Eskiden Turknet kullanıyordum 6 ay ara ile zam yaptılar 2 kere, hemen sözleşme yapıp Türk telekoma geçtim en azından 2 yıl boyunca ödeyeceğim ücret sabit ve belli oldu. Eskiden Türknette 20 tl ucuza kullanıyordum son zam ile geçiş yapmadan önce. Şimdi Türk telekom ile 50 TL daha ucuza kullanıyorum, Türknet yine zam yapmış.
Sizlerle yaptığım istişare sonrası TT de kalacaksam dahi en azından modemi değiştimelerini isteyeceğim. Bari 5ghz destekleyen modem versinler.

Yahu fiber bizim Köye geldi, Fethiyenin göbeğinde halen dsl portu bile yoktu bizim şirket zamanında.
Kentsel dönüşüme girecek yerlere fiber çeken zihniyetten ne bekliyosun abi. Yine iyi gelmiş sizin köye. Ankaranın göbeğinde millet sokaktan apartmanına 20 metre kablo çektirip kutu koyduramıyor.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri