Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yayın 120 hz olmasa bile bu durum oluyor mu? Yani o zaman bu bir hata değil midir? Bir kaç ayar ile düzeliyor diye biliyorum ama ben bulamadım.Ben bu yüzden philips 65plm9507 aldım. P5 görüntüleme motoru sayesinde bu sorun olmadığı için. 120 hz lerde var bu durum malesef
Akıllı ayarlar bölümünde otomatik olarak gün ısığı ayarını kapattınız mı?Merhabalar, benim de TV bugün geldi ve kuruldu. Maçlarda futbolcuların etrafında harelenme var yoğun. Bunu nasıl önlüyoruz?
60 hz de olmuyor. kaynak yayınlar 25-30 fps olduğu için bu durum var. Matematiksel bir şey. Ben birebir ayarları denedim samsung ve tcl 120 hz tv lerde gözüme yine akıcı gelmedi. Hareketli sahneleri izlemek yordu. O yüzden philips aldım çünkü nerdeyse hiç takılma yok. P5 görüntüleme motoru sayesinde. Tek çözümü frame rate matching özelliği olan apple tv almak görünüyor diğer tv ler için.Yayın 120 hz olmasa bile bu durum oluyor mu? Yani o zaman bu bir hata değil midir? Bir kaç ayar ile düzeliyor diye biliyorum ama ben bulamadım.
Şimdi ben anlayamadım, siz iade mi tercih ettiniz? Neden değişim istemediniz?Selam bende bu tv yi Adem beyin videoları sayesinde gördüm beğendim ve 17 Nisan 2023 te Hepsiburada dan sipariş verdim .1 gün sonra tv elime geçti.ertesi gün servis gelip kurulumu yaptı.(kuruluma yaşlı bir amca geldi,bu boyda bir tv yi 2 kişi gelse daha iyi olurdu)kutu açılımı ve kurulumu yapılırken yanında değildim.Akşam 17:00 den sonra gelebilirmisiniz talebim maalesef yetkili servis tarafından kabul edilmedi.Servise kurulum bitikten sonra telefonla ekranda ölü piksel gibi herhangi bir sorun varmı diye sorduğumda tv bin gayet güzel olduğu ve sorun olmadığı söylendi.7 mayısa kadar tv den oldukça memnundum,ses ve görüntü gerçekten çok kaliteli ve güzel.Daha sonra aklıma YouTube dan ekranla ilgili test yapmak aklıma geldi.Maalesef sonuç hüsran ,ekranın 1 karış üstünde 3 adet leke (fotoları paylaşacağım)olduğunu gördüm ve hemen servisi aradım.servis yine ben işte iken gelip bakmış ve raporuna ürün reflektöründe leke var ibaresini yazmış ve bilkoma göndermiş.Bilkomdan servise gelen raporda ürünün iade ve değişim talebime olumlu cevap geldi.11 mayısta ürünü kardeşimle beraber 3 kere paketleyip sökmek zorunda kaldık çünkü ayağı ve diğer parçaları nereye koyacağımızı bulamadık sebebi açılırken yanında değildik.(bence iade durumlarında yetkili servis paketlemeyi yapmalı)18 Mayıs günü iade ve değişim talebimiz para iadesi olarak gerçekleşti.Hepsiburada da sanırım aynı tv yoktu o yüzden değişim olmadı,34999₺ kartıma iade edilecek.başka platformlarda 41000₺yada 45000₺den satılıyor.şimdi ben kardamıyım zarardamıyım.Ekli dosyayı görüntüle 4183Ekli dosyayı görüntüle 4184Ekli dosyayı görüntüle 4185Ekli dosyayı görüntüle 4186Ekli dosyayı görüntüle 4187
Şimdi ben anlayamadım, siz iade mi tercih ettiniz? Neden değişim istemediniz?
Aynı ürünü kullanmaya devam edeckseniz değişim isteyin, yerine getirmekle mükellefler.
Ayrıca neden servis toplamıyor ki ürünü?
Mal ayıplı çıkmış sonuçta. Ürünü yetkili servis kursun diye veryansın eden sistemin, toplamaya gelince işi tüketiciye ihale etmesinin aklıl ile izah edilir yanı yok ba
işte maalesef izlerken gözler hep o noktaları görüyorİzler simetrik görünüyor bu da bana panelin içe göçmesini engellen taşıyıcıların izlerine benziyor ister istemez görünür çözümü yok
Muadil olarak Philips 65Pml9507 geliyor aklıma ama stok çoğu yerde yok.Adem bey bana fikrimi soran olmadı değişim yada iade mi istiyorsunuz diye .müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ellerinde aynı ürünün olmadığını söylediler o yüzden değişim yapmadılar sanırım .bu sabah da karta para iadesini yapmışlar.TV çok güzeldi lakin şimdi başka arayışlara girdim .ona muadil bir tv arıyorum.ama iade edilirken de ürünü yetkili servis paketlemesi konusu grçekten iyi olur ,bu şekilde yapan servis varmı onuda merak ettim açıkçası.bu arada tcl 65c835 e muadil bir tv öneriniz var ise yine bu paralara tavsiyenizi bekliyorum.iyi çalışmalar .
Sorma abi aynısını Philips yaptı bende 3-4 kere kutula çıkar yaptım bir şeyleri unuta unuta.Şimdi ben anlayamadım, siz iade mi tercih ettiniz? Neden değişim istemediniz?
Aynı ürünü kullanmaya devam edeckseniz değişim isteyin, yerine getirmekle mükellefler.
Ayrıca neden servis toplamıyor ki ürünü?
Mal ayıplı çıkmış sonuçta. Ürünü yetkili servis kursun diye veryansın eden sistemin, toplamaya gelince işi tüketiciye ihale etmesinin aklıl ile izah edilir yanı yok bana göre.
bana öyle bir seçenek sunmadılar maalesef iadenin 1.gününde karta parayı yatırdılarBenim tcl 65c935 2 gün önce değiştirdiler banada stok yok dediler beklemeniz gerek dediler benim için sorun yok beklerim dedim 3 hafta sonrada sıfır tv geldi kurulumu yapıldı çok şükür sıkıntısıda yok...
Muadil olarak Philips 65Pml9507 geliyor aklıma ama stok çoğu yerde
Ayni sorunu ben yeni aldigim 65c735 de yasadim. Bu konuda forumda bir yazi da bulamadim. Tam soracaktim yeni konuyla ama fark ettim ki sorun yayinlardan kaynaklaniyor. Ben TV seyretmek icin TivibuGo ve Beinconnect kullaniyordum. Kumanda karmasindan dolayi DigiTurku kumandasi yuzunden kullanmiyordum.Merhabalar, benim de TV bugün geldi ve kuruldu. Maçlarda futbolcuların etrafında harelenme var yoğun. Bunu nasıl önlüyoruz?
Merhabalar şu an piyasada 65 inç yok, zoraki 55 inç alma durumum var Amazondan , güncelde tecrübeleriniz ne yöndedir, paylaşabileceğiniz olumlu olumsuz tecrübeleriniz varsa iletebilir misiniz rica etsem?Herkese merhaba,
Başta @Adem Helvacı hocama, daha sonra da forumda ki arkadaşlara teşekkür ederim. Fikir ve önerileri sayesinde TV konusunda biraz da olsa bilgi sahibi oldum ve TV'mi aldım.
Amazon.com.tr üzerinden 65c835 modelini aldım.
Ürünü 22.Mart.2023 tarihinde sipariş verdikten 2 gün sonra 24.Martta teslim ettiler, ve 1 gün sonrasında kurulumu yaptılar. Şu an 5 günlük bir deneyimim oldu.
Artı eksi olarak geniş değerlendiremeyeceğim ama kısaca şöyle özetleyeyim; TCL markayı ilk defa burada duydum kalite ve güven konusunda şüphelerim vardı.
TV kurulumu için sadece 1 kişi geldi o da yaşlı bir amca, kurulumu yapıp gitti çokta fazla kendisini test için tutmak istemedim, zira ramazan ayı, oruçluydu günaha girmek istemedimve testlerini ben kendimce yaptım. Panelde herhangi bir bulutlanma, ölü pixel vs. sorun göremedim, belki daha deneyimli biri test yapmış olsa farklı sonuçlar çıkabilir bilmiyorum. Ancak, 5 gündür gayet memnunum, Ses kalitesi çok başarılı. Kendi ses sistemim olduğu halde ona gerek duymadan tv'nin kendi sesi yetiyor. Dolby vision görüntüler, Imax sinema deneyimi, PS5 için 100/120hz kullanım hepsi şu an için efsane ve beni çok memnun etti. Umarım uzun kullanımda da aynı şekilde memnun kalırım.
Şu an için aklıma gelenler bunlar, Sormak istediğiniz bir şey varsa TV ile ilgili, deneyip size iletebilirim.
Merhabalar şu an piyasada 65 inç yok, zoraki 55 inç alma durumum var Amazondan , güncelde tecrübeleriniz ne yöndedir, paylaşabileceğiniz olumlu olumsuz tecrübeleriniz varsa iletebilir misiniz rica etsem?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.