Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima TCL C-Fresh TAC-12CHSD-FAI A+++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Teşekkürler hocam. Bu arada Hem hantech bayisi hemde tcl servisine sordum bu modeli, bana gereksiz ve Elektrik tüketimi T-pro ile aynıdır dediler. Pek inanmadım ama neyse zaten banada 12 lik yetersiz 18 lik de fazla gelecekti bu tam ortası)) işimi görür arada sadece 12,13 bin TL fark var
MOntaj yaptirırken tek delik delmelerini iste bir klima borusu ve disaridan hava almasi icin ayri bir delik yapiyorlar. 1 delik ile yapabiliyorlar

ben de adana da yaşıyorum elektirk sarfıyatıön plan da olmak koşulu ile tcl c fresh mi tcl tac pro mu almalıyım

btu olarak ve elektrik olarak bakarsak C-fresh tabikide ama adana gibi bir yerdeyseniz direk C-fresh
16 m2 oda da ya kuzeyndoğu cepheli yalıtımsız binaya 12 000 btu büyükmü olur şuan mitsubish SRK28HG-S model klima kullanıyorum 13 senedir siz ne önerirsiniz

16 m2 oda da ya kuzeyndoğu cepheli yalıtımsız binaya 12 000 btu büyükmü olur şuan mitsubish SRK28HG-S model klima kullanıyorum 13 senedir siz ne önerirsiniz
adanadan bahsediyoruz ama normal bir il değil sizin yaşadığınız yer yılda 3 kere geldiğim yerde o sıcaklar normal değil :-D

9.000 Btu daha uygun olur.
şimdiki klimam mitshubishi SRK28HG-S 9000 btu adana da yım demiştim bana performansı düştü gibi geliyor 12 senelik artık değiştirmelimiyim birde tcl fresh 12000 btu alsam şuanki klimam dan ne kadar az elektirk sarfiyatı olur

şimdiki klimam mitshubishi SRK28HG-S 9000 btu adana da yım demiştim bana performansı düştü gibi geliyor 12 senelik artık değiştirmelimiyim birde tcl fresh 12000 btu alsam şuanki klimam dan ne kadar az elektirk sarfiyatı olur
Eski klimanın tüketimlerini bilmediğim için o konuda yorum yapmam doğru olmaz. Fakat 16 M2 daya 9.000 BTU almak daha mantıklı olur hocam. Forumda kullanan arkadaşlar vasıtasıyla diyebilirimki TCL klima yazın tüketim olarak güzel fakat kışın aynı güzellikten bahsedilmiyor. Bütçeniz uygun ise yaz kış elektrik tüketimim az olsun derseniz Daikin Zeta Shira Plus 9.000 Btu alıp düşünmeden kullanabilirsiniz. Yok ben sadece yazın kullanıcam dersen gree olur tcl olur bosch olur airfiel olur kaira olur farketmez 9.000 btu alıp geçin derim.

Eski klimanın tüketimlerini bilmediğim için o konuda yorum yapmam doğru olmaz. Fakat 16 M2 daya 9.000 BTU almak daha mantıklı olur hocam. Forumda kullanan arkadaşlar vasıtasıyla diyebilirimki TCL klima yazın tüketim olarak güzel fakat kışın aynı güzellikten bahsedilmiyor. Bütçeniz uygun ise yaz kış elektrik tüketimim az olsun derseniz Daikin Zeta Shira Plus 9.000 Btu alıp düşünmeden kullanabilirsiniz. Yok ben sadece yazın kullanıcam dersen gree olur tcl olur bosch olur airfiel olur kaira olur farketmez 9.000 btu alıp geçin

Teşekkür ederim sadecd yazın kullanılacak
Eski klimanın tüketimlerini bilmediğim için o konuda yorum yapmam doğru olmaz. Fakat 16 M2 daya 9.000 BTU almak daha mantıklı olur hocam. Forumda kullanan arkadaşlar vasıtasıyla diyebilirimki TCL klima yazın tüketim olarak güzel fakat kışın aynı güzellikten bahsedilmiyor. Bütçeniz uygun ise yaz kış elektrik tüketimim az olsun derseniz Daikin Zeta Shira Plus 9.000 Btu alıp düşünmeden kullanabilirsiniz. Yok ben sadece yazın kullanıcam dersen gree olur tcl olur bosch olur airfiel olur kaira olur farketmez 9.000 btu alıp geçin derim.
Midea xtream eco 9000 btu nasıl hocam

Çin üretim klimalar içinde alabileceğiniz en iyi klima diyebilirim.
Sadece soğutmada kullanılacak tcl fresh 12000 büyük geliyor 9000 liği bulamadım midea 9000 binlik te montaj hariç satılıyor, montaj dahil de pahalı geliyor kafam çok karıştı

Sadece soğutmada kullanılacak tcl fresh 12000 büyük geliyor 9000 liği bulamadım midea 9000 binlik te montaj hariç satılıyor, montaj dahil de pahalı geliyor kafam çok karıştı
Montaj hariç almayınız zaten tavsiye etmiyoruz. Bütçeniz neysi sizin hocam?

Son düzenleme:
Merhaba , bu klimadan biraz önce aldım yer iznir çeşme . Sormak istediğim konu şu ki soğutmada yıllık 8,4 seer değeriyle 145 kw yazıyor. Müşteri hizmetleri hiçbirşey bilmiyor cihazla ilgili :) bu değer neye göre ve nasıl veriliyor. Kaç saatlik kullanım günde ayda vss. Bilen aydınlatırsa sevinirim…

Birde TAC-12CHSD/FCI (3.0) olan model yeni gelen , TAC-12CHSD/FAI olanın arasında ki fark nedir ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri