Öncelikle Merhabalar değerli dostlar. İstanbul/Tuzla da ikamet etmekteyim. Trendyol üzerinden TCL firmasına ait olan bir klima modelini 22.08.2023 tarihinde satın aldım. Ürün 24.08.2023 tarihinde öğlen saatlerinde bana teslim edildi. Akabinde bende TCL firmasını arayıp kurulum için kayıt bıraktım. Telefonda kaydı alan yetkili Bermek Mühendislik adında bir firma ile anlaşmalı olup kurulumun onlar tarafından gerçekleştirileceğini ve bana randevuyu onların vereceğini söyledi. Bende tamam deyip beklemeye başladım. Firma ile WhatsApp üzerinden 25.08.2023 tarihinden itibaren randevu ile alakalı yazışmaya başladık. Aynı şekilde telefon görüşmesi de sağladık. Olayın özeti sırasıyla 4 farklı gün için randevu verip 2 farklı gün için iş yerinden mazeret izini almama sebep olmalarına rağmen montaja gelmediler. Ve bugün yine aynı şekilde 4. Gün sonunda Bermek Mühendislik yetkilisi ile telefonda görüştüğüm de şaka gibi bir olay yaşadım. Bana montajı TCL nin kendi ekibinin yapması gerektiğini söyleyip beni telefonda geçiştirip telefonu kapattı. Bir daha aradım bakmadı telefina. Ben böyle bir şey görmedim. İşimizden gücümüzün olduk. Bir klima montajı yaptırmak yılan hikayesine döndü. Tcl Müşteri hizmetlerini arıyorum. Kaç gündür her seferinde onlarda aynı şekilde size dönecez, şikayet oluşturduk, vs gibi sözlerle sürekli oyalıyorlar. Allah aşkına kafayı yiyecem neredeyse 14 gün olacak ürünü iade etme süresi de yaklaştı başına böyle bir olay gelen varmı ne yapmak gerek bir önerisi olan varmıdır. İlgi ve alakanızdan dolayı şimdiden teşekkürler sağolun.