Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla forumda cfresh kimsede yok alırsan ilk olursun bende t-pro var çok memnunum.Tcl cfresh 12000 freshin TAC-12CHSD-FAI
Tcl tpro 12000 TAC-12CHSD/TPG11I
Arasinda kaldim sizde hangisini alayim 8 bin fark vermeye deger mi cfresh
Gaza geliyorum tam 8 bin fark az degil duruyorum fark varda tcl musteri temsilciside bir cevap veremedi bekliyorum.valla forumda cfresh kimsede yok alırsan ilk olursun bende t-pro var çok memnunum.
cfresh videolarını izlersekte ürün görünüş ve duruş olarak mükemmel duruyor sonrada pişman oldum cfresh alaydım dedim görmedim çünkü öyle bir ürünlerinin olduğunu
Ekli dosyayı görüntüle 17885
ben sizi gaza getirim forumda farkınız olacak size tcl C-fresh özel titlesi alalımGaza geliyorum tam 8 bin fark az degil duruyorum fark varda tcl musteri temsilciside bir cevap veremedi bekliyorum.
baktim harbiden urun duz klimaya gore farkli tekrar bakiyorum.
vizyonunu değiştirmeyen insana klimacı gözüyle bakmıyorum malesefklimacilar gerek yok hep hikaye satmak icin filan diyorlar ama yalan olay onlar dediler. Cfresh filan baktilar gereksiz isler dediler bisey diyemedim.
Gtech benziyorvalla forumda cfresh kimsede yok alırsan ilk olursun bende t-pro var çok memnunum.
cfresh videolarını izlersekte ürün görünüş ve duruş olarak mükemmel duruyor sonrada pişman oldum cfresh alaydım dedim görmedim çünkü öyle bir ürünlerinin olduğunu
Ekli dosyayı görüntüle 17885
o yüzden onlar eski kafa düşünmeye devam etsin biz yeni ürün alıp kullanalımAynen dedim boyle baska cevaplar verdi sustum yurudum
Biz TCL askerleriyizzz bizi nasil birakirsin yanlizBende TCL Fresh serisi düşünmedim dersem yalan söylerim, fakat nihayetinde Midea All Easy Pro'da karar kıldım.Bir Fujitsu faciası daha yaşamak istedim açıkcası.
Yapı olarak gtech olamaz benceGtech benziyor
TCL satış personeli misin senBiz TCL askerleriyizzz bizi nasil birakirsin yanliz![]()
BEn satış sonra motivasyon koçuyumTCL satış personeli misin sen![]()
Hocam 24000 lik T-PRO kullanıcısı olarak bence hiç gerek yok. Filtreler süper, temizleme sistemleri de öyle.Tcl cfresh 12000 freshin TAC-12CHSD-FAI
Tcl tpro 12000 TAC-12CHSD/TPG11I
Arasinda kaldim sizde hangisini alayim 8 bin fark vermeye deger mi cfresh
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.