Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fena haci kac tane klima gördüm bunun gibi değil 24 derecede donduruyor 18 e alamadım öyle düşün.@fixer soğutmasi nasil
Aynen beraber karar verdik saolHarika bisi gozukuyor iyiki almişim diyorsun dimi![]()
şey gibi diyebilir miyiz midea 12 bin btu max kapasitede 14750 civarı bişi görüyordu ya bunun kompresörüde farklı olabilir ama cidden böyle olumlu olması harikaBunun 24 lugu yok hocam fakat 18 le kafa kafaya onu anlamadım 12 lik ama isyeirnde 18 var bunu kadar hızlı ve stabil soğutmuyor arcelik. Hava Temizleme ozelligi ile soğutma işi fena iş yapıyor çok hızlı soğutuyor.
bende şimdi almayı düşünüyorumda bendekini kayınpedere verip kendime c-freshAynen beraber karar verdik saol
EVe gelen misafirler miCok farkli urun gelen alalim diyor fiyat artmis
şakacı aksam aksam güldürdün bakHer klimacı birgün Mideacı olacak![]()
Nereden aldiniz hepsi burada mi?Bende Midea all easy pro dusunurken bugun bunu aldim bulundugum yerde 3 servisi var aradim ilgilendiler..,Adem bey all easy proya yanasamaz desede ic is komple bakir ,kalitesi var teknik veriler iyi kullaniciya yonelik konfor var gorunum var daha ne olsun,Diger serileri gmcc komprasor buda aynimi bilmiyorum..Hava temizleme cihazi ve tvsinide kullandigim urun tvden donma kasma yuzunden memnun olmasamda hava cihazi cok iyi ..
Aynen indirim vardi yuzde 10 36250 tl 6 taksit.Nereden aldiniz hepsi burada mi?
BEnim fikrim tcl c-fresh midea xtreme saveden daha iyi. Dediginiz gibi özellikleri saymaya kalksak anca arkasında kalirArastirdigim kadari ile dunyanin 10 yerinde fabrikasi var,klimalari kendi ureriyor ,fabrikasinda komorasor bolgesinin montaj resimlerini gormustum sanirim k .motoru disaridan aliyor.adamlar gelisimci ve ust seviye nalzemeye onem veriyor ayni fiyata plastik gorunumlu beyaz klima yerine metal gorunumlu ve extra yapay zekali dolu dolu urun
SIze taktik verim yarin servisi arayin hemen ön kaydinizi olustursunlar kargo geldi diyinAynen indirim vardi yuzde 10 36250 tl 6 taksit.
Tesekkur ederim,fakat ben direk baglamaya gelecek servise ulastim onlara haber edecegim ilgilenip gelecekler...servisleri cok iyi tvdede memnundum..cagirinca geliyorlardi ayni gun..25 yillik sarp 24000 bin btu kullaniyordum artik yeter hala esek gibi sogutuyorSIze taktik verim yarin servisi arayin hemen ön kaydinizi olustursunlar kargo geldi diyin![]()
Extreme iyi tmmda ben sadece sogutmaya. Bskmiyorum bosch vertu ile c fresh arasinda kalmistim sonradan iyi birse icin midea all easy olabilir diye dusunmustum ama bosch baya alt seviye kaldiBEnim fikrim tcl c-fresh midea xtreme saveden daha iyi. Dediginiz gibi özellikleri saymaya kalksak anca arkasında kalir![]()
2 veya 3.sayfada konu sahibu uygulamadan resimler yüklemişti resimlere bakabilirsiniz yok yok herşey var full paket mubarekExtreme iyi tmmda ben sadece sogutmaya. Bskmiyorum bosch vertu ile c fresh arasinda kalmistim sonradan iyi birse icin midea all easy olabilir diye dusunmustum ama bosch baya alt seviye kaldi
HAngi ildesiniz25 yillik sarp 24 klik
Tesekkur ederim,fakat ben direk baglamaya gelecek servise ulastim onlara haber edecegim ilgilenip gelecekler...servisleri cok iyi tvdede memnundum..cagirinca geliyorlardi ayni gun..25 yillik sarp 24000 bin btu kullaniyordum artik yeter hala esek gibi sogutuyorkiyaslama yapacagim ama isin ilginc yani boyutlari hemen hemen ayni 3 5 cm farkla komple evi serinletmeyi planliyorum
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.