Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Antalya ama buna guveniyorum zaten yazarim 2 arti 1 ,cfresh bu isin ustesinden gelecekHAngi ildesiniz
benim yorumum C-fresh diğer markalar şuanlık için kapalı benim içinAntalya ama buna guveniyorum zaten yazarim 2 arti 1 ,cfresh bu isin ustesinden geleceksicagin ve nemin memleketi.24 saat esasina dayali calisacak bakalim zorlu sartlarda test sonuclarini yazarim..ben bunu gecen sene gordum takibe almistim sitesinde yaziyorkar epey donanimli..zaten giris urunu piyasaya
Hayirli olsunBen cok memnunum cfreshten cok iyi cihaz 23 derecenin altina dusuremedim buz gibi yapiyor şu hava ile sogugu karistirip vermesi cok farkli bir olay harbiden iyi dusunulmus 110 m2 yi cok iyi sogutuyor.
Hayii olsun sende vardi ama teknik karsilastiriyim hemen
Hayii olsun sende vardi ama teknik karsilastiriyim hement pro ile
Adamlar sadece 12 lik yaptiysa demekki hepsinin ortalamasi gibi bir cihaz dusunmus meydan okumus..Ben cok memnunum cfreshten cok iyi cihaz 23 derecenin altina dusuremedim buz gibi yapiyor şu hava ile sogugu karistirip vermesi cok farkli bir olay harbiden iyi dusunulmus 110 m2 yi cok iyi sogutuyor.
Aynen daha cok ozellik var sitesinde yapay akilli komprasor kontrol vsBurada cok 360 üfleme disaridan hava verme gibi ek özellikleri yazilmamis
T-pro 1100×333×222mm 24btu ic uniteT proya gore buyukluk ozellik sistem vs cok ust duzey goruluyor 24000 btu ebatinda nerdeyse,testlerini bekliyru
Adamlar sadece 12 lik yaptiysa demekki hepsinin ortalamasi gibi bir cihaz dusunmus meydan okumus..
Kendi icinde elektrik sarfiyatini gorebiliyon mesela acaba hangi klimaya denk gelirAynen daha cok ozellik var sitesinde yapay akilli komprasor kontrol vs
SIze zahmet benim esi klima kirisin hemen altina bagli biraz bosluk var ama bu hava emis kapagi kac cm cikiyor yukari dogru cok elzem benim icinBen cok memnunum cfreshten cok iyi cihaz 23 derecenin altina dusuremedim buz gibi yapiyor şu hava ile sogugu karistirip vermesi cok farkli bir olay harbiden iyi dusunulmus 110 m2 yi cok iyi sogutuyor.
Bunlarin 2.0 hatta 3.0 lari cikmis daha tr gelmediKendi icinde elektrik sarfiyatini gorebiliyon mesela acaba hangi klimaya denk gelir![]()
Iptal edip beklesem mi acabaBunlarin 2.0 hatta 3.0 lari cikmis daha tr gelmedi
Bunlarin 2.0 hatta 3.0 lari cikmis dahaKendi icinde elektrik sarfiyatini gorebiliyon mesela acaba hangi klimaya denk gelir![]()
Bunlarin 2.0 hatta 3.0 lari cikmis daha tr gelmedi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.