Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu degil
Bence hic gerek yok 60 binden baslarIptal edip beklesem mi acaba![]()
Aynen biz normal takilalim sonra 5 6 sene sonra artikBence hic gerek yok 60 binden baslar
Kiris var ustunde cok aciliyorsa takamicam veya kullanmicam o ozligiOnu napcan![]()
Zaten bundan sonra onlara gecerim adamlar yapiyorAynen biz normal takilalim sonra 5 6 sene sonra artik![]()
BEnim araştirmama göre 4cm veya 5cm diye biliyorumKiris var ustunde cok aciliyorsa takamicam veya kullanmicam o ozligi
İNavasyon direk yaniZaten bundan sonra onlara gecerim adamlar yapiyor![]()
OZaman muthis 6.5 cm bosluk var sagolBEnim araştirmama göre 4cm veya 5cm diye biliyorum![]()
Sende mi aliyorsun yoksaaaaaOZaman muthis 6.5 cm bosluk var sagol
DUn konustukya burda aldim zaten senden once hepsi buradadan yolda hepsijet getiriyor senden 500 tl ucuzaSende mi aliyorsun yoksaaaaa![]()
Unutmuşum kusura bakma hatirladimDUn konustukya burda aldim zaten senden once hepsi buradadan yolda hepsijet getiriyor senden 500 tl ucuza![]()
Ayni firma ince hesap gonderiyor ne adamsinUnutmuşum kusura bakma hatirladim500tl bilerek fazla verdim fixkirmizibeyaz vardi kargo suresi haftaya gosteriyordu 500tl fazla olan sali gunu teslimdi
![]()
Yarin gelir yoldaAyni firma ince hesap gonderiyor ne adamsin![]()
3 5 in lafini yapmayalim ama bak simdiAyni firma ince hesap gonderiyor ne adamsin![]()
Yav zaten indirim vardi yuzde 10 40 kusuru gozden cikarmistim3 5 in lafini yapmayalim ama bak simdi![]()
Sen var ya tam bir Tcl sin artik güneşe bile sıkarsın artikYav zaten indirim vardi yuzde 10 40 kusuru gozden cikarmistim![]()
Tv hava temizleme cihazi tcl severim kalite varSen var ya tam bir Tcl sin artik güneşe bile sıkarsın artik![]()
Bu klimanin filtresinin yedegi satiliyor mu acBa yikaniyor olabilirde 4 5 sene sonra yedek bulabilecez mi acabaTv hava temizleme cihazi tcl severim kalite vardonanimi ve kalitesi cok oldugu icin tcl bakarim ilk..mesela muadillerinde en guclu hava temizleyicisi tcl
Ondan suphem var ama amazonda bulunur philips elektirik supurgeninki olur gibiBu klimanin filtresinin yedegi satiliyor mu acBa yikaniyor olabilirde 4 5 sene sonra yedek bulabilecez mi acaba![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.