KLjma olmasaa olmazi oldu benim icinBilgi eksikligi gereksiz birsey saniliyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KLjma olmasaa olmazi oldu benim icinBilgi eksikligi gereksiz birsey saniliyor.
Disaridan arkadasin yaptigi gibi bir on filitre koyulursa filitre cok uzun gider degismeli filtre ama yikana bilir cinsten karton degil,servis bizde bulunur dedi..KLjma olmasaa olmazi oldu benim icin
VAlla yalan yok mitsubishi yerine disaridan hava alan bir urun degerlendirmek daha mantijli bu arada @fixer disaridan hava alan başlıga filtre gibi birsey yapmisKLjma olmasaa olmazi oldu benim icin
Fiyatini sorar misin @fixerDisaridan arkadasin yaptigi gibi bir on filitre koyulursa filitre cok uzun gider degismeli filtre ama yikana bilir cinsten karton degil,servis bizde bulunur dedi..
Zaten filitre dolunca cihaz haber veriyormus,birtane kadin corabi veya elyaf parca gecir omru 2 katina cikarFiyatini sorar misin @fixer
HAva alan yerin başınada fesleyen koyak ohhhh misssZaten filitre dolunca cihaz haber veriyormus,birtane kadin corabi veya elyaf parca gecir omru 2 katina cikar
Tcl hava temizleme filitresine elyaf ona gore kesilmis on filitre kullaniyorum zaten fikitre tertemizZaten filitre dolunca cihaz haber veriyormus,birtane kadin corabi veya elyaf parca gecir omru 2 katina cikar
Olur iyi olurHAva alan yerin başınada fesleyen koyak ohhhh misss![]()
Ama fikitrede karbon var heralde alir kokuyu fikitre cikisina koyarsan olur ic kismaOlur iyi olur
HE ozaman bizim plan yatar ona alternatif bulmak laizmAma fikitrede karbon var heralde alir kokuyu fikitre cikisina koyarsan olur ic kisma
Sen harikasin konun basliginin altina isminide yazdim mis@deLLyici hocam çok hızlısın ne ara açtın konuyu ne ara buralara ulaştı, bu arada yeni kliman tekrar şimdiden hayırlı olsun.
Konu süper olmuş ya ben de sürekli istişarede olacağım konuda; hem bilgi hem sorular hem de problemlerle ilgili hatta kafamda paylaşımlar kuruyorum müsait oldukça.
Ben de TCL T PRO 24000 ile aranızdayım. TCL almak isteyen arkadaşlar için klima planlama, alım ve montaj sürecimi anlattığım linki de buraya bırakıyorum.
LİNK
İlk bilginlendirme paylaşımını yapayım.
TCL Klima serilerinin özelliklerini ve farklarını paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 18741
Canimi cektirmeyin ya benimkide bi kurulsunDedim bu duş modu nedir deliklerden ufleme ,actim banyo yapinca heryerden serinlik hiseedersinya oymus))
@deLLyici hocam çok hızlısın ne ara açtın konuyu ne ara buralara ulaştı, bu arada yeni kliman tekrar şimdiden hayırlı olsun.
Konu süper olmuş ya ben de sürekli istişarede olacağım konuda; hem bilgi hem sorular hem de problemlerle ilgili hatta kafamda paylaşımlar kuruyorum müsait oldukça.
Ben de TCL T PRO 24000 ile aranızdayım. TCL almak isteyen arkadaşlar için klima planlama, alım ve montaj sürecimi anlattığım linki de buraya bırakıyorum.
LİNK
İlk bilginlendirme paylaşımını yapayım.
TCL Klima serilerinin özelliklerini ve farklarını paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 18741
BIrde herkes hala elektrike takiliyor uzüluyorum eskiden klimalar cok yakardi simdi komik rakamlar yakiyor artik bence@deLLyici klimayi insanlar neden almiyorlar 12 bine gore pahali
Hava temizleyi gereksiz goruyorlar
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.