Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Teknosa tv Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehmetkundakci

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20 30 bin
Marka Model Bilgisi
Samsung65 inç Cu7200 ve philisp65pus8807
Merhaba Adem bey ve değerli ekip sizin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ,bugün teknosa gittim ve bir android tv almak istiyorum,aklımdaki tv android olması sebebi philips 65pus8807 modeli idi ısrarla bu tvyi almak istediğimde teknosa çalışan personeli bana samsung CU7200 crystal uhd serisini almam konusunda ısrarcı oldular,philis android olduğu için bi kaç yıla donma ve yavaşlama olacağının samsung CU7200 serisinin tüzen işlemci olduğunu ve daha sağlam uzun yıllar kullanacağımı ve tv de şuan bi iki bin kadar indirim olduğunu ısrarla belirterek samsung yonlendirildim bende sizin yayınlarınızı sürekli izlediğimden size bu k9nuda danışmak istiyorum gönlümden gec3n philips 8807 olmasına rağmen içine bi tereddüt düştü,bir tv den beklentim t programlar yükleyip kullanmak iyi bir ses ve görüntü ve son olarak bana sorun çıkartmayacak bir tv paneli ve ben i üzmeyecek bir model olması bu yüzden samsung 65 inc CU7200 serisini mi almalıyım fiyatı 30269Tl yoksa Philips65pus8807 olan modelimi almalıyım fiyati30519 yardımcısı bekliyorum teşekkür ederim tim ekibe

Satın Alma Önerisi Teknosa tv Önerisi

Bu arada konsol felan bağlanmayacaksa sadece uydu ve netflix youtube gibi platformlar kullanılacaksa 65CU7000 almak daha isabetli olur. SDP (Sharp) panelle üretilmiş özel bir televizyondur.
Bu arada Tizen işlemci diye bir şey yok. İşletim sisteminin adı Tizen. Bu satıcıların bilmedikleri konular hakkında real time palavra sıkması deli ediyor beni.

Bu arada konsol felan bağlanmayacaksa sadece uydu ve netflix youtube gibi platformlar kullanılacaksa 65CU7000 almak daha isabetli olur. SDP (Sharp) panelle üretilmiş özel bir televizyondur.

Çözüm
Teknoloji mağaza elemanlarını döveceksin arkadaş. Vatan mağazasında çalışan eleman da ben ısrarla LG istememe rağmen o ısrarla Philips'e yönlendirdi. Kardeşimin aklını çeldi. LG'nin android olmadığını, Philips'in android olduğunu ve Ambilight olduğunu filan söyledi. Zaten Ambilight kelimesini duyunca kardeşimin aklı başından gitti. Philips aldı. Şimdi lekeli lekeli seyrediyor. Panelin içi çeşitli bölgelerde toz lekesi dolu.

65 veya 70 inc TV'ye geçiş yapacağı için temizletmiyor da. Avrupa kupası zamanına kadar devam diyor.

İçinize sineni alın. Elemanların dolduruşuna gelmeyin.

Teknoloji mağaza elemanlarını döveceksin arkadaş. Vatan mağazasında çalışan eleman da ben ısrarla LG istememe rağmen o ısrarla Philips'e yönlendirdi. Kardeşimin aklını çeldi. LG'nin android olmadığını, Philips'in android olduğunu ve Ambilight olduğunu filan söyledi. Zaten Ambilight kelimesini duyunca kardeşimin aklı başından gitti. Philips aldı. Şimdi lekeli lekeli seyrediyor. Panelin içi çeşitli bölgelerde toz lekesi dolu.

65 veya 70 inc TV'ye geçiş yapacağı için temizletmiyor da. Avrupa kupası zamanına kadar devam diyor.

İçinize sineni alın. Elemanların dolduruşuna gelmeyin.
Çünkü o adam aslında Vatan çalışanı değil TP Vision (Philips) promotorü. İşi philips satmak yani.
Vatan çalışanı olsa bile o ay hangisi satıştan daha çok bonus veriyorsa ona yönlendirir, sizi düşünmez.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri