- Bütçe
- 20 30 bin
- Marka Model Bilgisi
- Samsung65 inç Cu7200 ve philisp65pus8807
Merhaba Adem bey ve değerli ekip sizin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ,bugün teknosa gittim ve bir android tv almak istiyorum,aklımdaki tv android olması sebebi philips 65pus8807 modeli idi ısrarla bu tvyi almak istediğimde teknosa çalışan personeli bana samsung CU7200 crystal uhd serisini almam konusunda ısrarcı oldular,philis android olduğu için bi kaç yıla donma ve yavaşlama olacağının samsung CU7200 serisinin tüzen işlemci olduğunu ve daha sağlam uzun yıllar kullanacağımı ve tv de şuan bi iki bin kadar indirim olduğunu ısrarla belirterek samsung yonlendirildim bende sizin yayınlarınızı sürekli izlediğimden size bu k9nuda danışmak istiyorum gönlümden gec3n philips 8807 olmasına rağmen içine bi tereddüt düştü,bir tv den beklentim t programlar yükleyip kullanmak iyi bir ses ve görüntü ve son olarak bana sorun çıkartmayacak bir tv paneli ve ben i üzmeyecek bir model olması bu yüzden samsung 65 inc CU7200 serisini mi almalıyım fiyatı 30269Tl yoksa Philips65pus8807 olan modelimi almalıyım fiyati30519 yardımcısı bekliyorum teşekkür ederim tim ekibe