Kıymetli ustamız gerekli tüm detrayları vermiş, var ol
@By_Trol ustacım.
Ben de müsaadenizle ilave edeyim, TV de tam da ustamın belirttiği tespitler doğrultusunda sizi üzecek bir durum yok, osilatör sistemlerde bu zaten bilinen durumdur ve belli aralıklarla karşımıza çıkar. Aslında bu ses kesinlikle HER ZAMAN var olan ir ses fakat insan kulağının duyma eşiğinin hep altına kaldığı için bizler farketmeyiz.
Sizin üründe olduğu gibi sitisna durumlar sadece keyfe keder olur, yine de konuya yasal haklarınız çerçevesinde bakarsak elbette ki seçmlik haklarınızı kullanma talebinizi THH ye iletip sonuç da alabilirsiniz.
Benim takılacağım husus şu olur, bugünlerde hiç kimsenin doğru düzgün homojen panel görüntüsü bulamadığı bir ortamda siz eğer tv nin görüntüsü ile ilgili yani ışık sızması bulutlanma sehim gibi sorunlarınız yoksa, ürünü değişim yaptırdığınızı var sayalım, yeni gelecek olanda bu homojenitenin olacağının garantisini kimse veremez size.
Bu doğrultuda sanki kartı değiştireceklerse değiştisinler ama EVDE deiştirsinler isterdim.
Yine de TV nin boyutu nedeniyle güvenlik amaçlı bunu istemeyebilirler (Panel kıırılma riski vs)
Ben servis teknisyeni olsam ve sizi onarıma ikna etsem atölyeye götürmezdim mesela
1 kapak, sonra kartı tutan 4 vida ile 2 soket sökülecek ve 5 dakika içerisinde hepsi geri takılacak o kadar