Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Toshiba 55QA4263 Android Qled Panel Teknik Özellikleri ve Görüşlerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
TOSHIBA 55QA4263 Android 11 işletim sistemine sahip olan QLED özellikli Vestel üretimi televizyonun panel teknik özelliklerini sitemize girdim dostlar.

Ürünün ucuz üretim olduğunu ve A101 in kendine yakışanı yaptığını belirtmek isterim.
İlk başlarda TOSHIBA markası adı altında bu halka A101 ve Vestel işbirliği ile hakikaten iyi ürünler sunan bu mağazanın artık Halka bakış açısının bu tarz ürünlerde de iyi niyetli olmadığını görmekteyim.

Bu tarz bir üretimde insanlara Qled diye sattıkları televizyonlarda gün geçtikçe sürekli 6 COF ile üretilmiş UCUZ PANEL tercih etmeleri fiyatı ile mukayese edildiğinde ortaya haksız bir sonuç doğuruyor görüşündeyim.

Şu modeli almaktansa 55F950 model ONVO Google TV işlşetim sistemli 12 COF CSOT panel televizyonu almak kişisel fikrime göre daha mantıklı tercihtir.

Yine 12 COF CSOT panel 55P615 TCL bile 10.500tl bantlarında satılıyor.
Kıytırık bir Qdef katman için bu paraya bu tv alınır mı konusunda ben çekimserim.

Televizyonları iyice irdeleyince oldukça olumsuz bakmaya başladım dostlar, özellikle fiyatlar kıyaslandığında diğer satıcılar ile ciddi anlamsızlıklar ortaya çıkıyor.

Bizler daha 3-5 gün önce 14.500tl ye 60BU8000 Samsung aldırdık burada arkadaşlara

20 küsür COF lu Samsung 60BU8000 14500tl
6 Cof lu 55QA4263 12.000tl

Bu ne saçmalıktır yahu? A101 iyice kafayı yemiş artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Merak edip soranlardan biri bendim.azkalsın alıyordum, mayın tarlasına girmek üzereyken sayenizde durumu kavradım.minnettarım, çaba ve emeğiniz için çok teşekkürler.

Şunu en azından milletin gözündeki kaliteli "Toshiba" markasını düşürerek yapmasalardı. Toshiba her zaman kalite marka olarak kalmalı bence. Yapacaksan uydur bir marka o şekilde yap.

Videoya göre de Dijitsu 65 alıp kullanıp yetmediği yerde Box almak bile daha mantıklı bence.

• Beğen
Tepkiler: Ali
Merak edip soranlardan biri bendim.azkalsın alıyordum, mayın tarlasına girmek üzereyken sayenizde durumu kavradım.minnettarım, çaba ve emeğiniz için çok teşekkürler.
İnanın bir ara geç kaldım diye üzüldüm :)

Her mecrada bilgi verilir hocam, mevzu bilinen merkezlerden reklam içerikli bilgileri alıp kopyala yapıştır yapmaktan ibaret olmamalı ve artık insanımız bunu anlamalı.

Yıllarca Donanımhaberde de mücadele ettik bunlarla, Adam kim belli değil, ne iş yaptığı belli değil, ''Kardeş senin mesleğin ne?'' diye soruyorsun cevap vermiyor başka toplara giriyor ama yıllarca herkes bu kişilere Hoca Üstat Pirim vs dedikçe bunlar hakikaten kendilerini tv gurusu zannettiler. Yaptıkları tek iş Avforum Rtinggs gibi yerleri takip edip aamların ingilizce yayınlarını google translate ile çevirip kopyalayıp yapıştırmak.

Biz bu işe el atana kadar bu millete panel yapı tipleri nelerdir, Cof nedir, Ne işe yarar? sRGB oranı neden önemlidir? AG katman neden gereklidir vs vs kimse anlatmadı. Varsa yoksa Samsung şöyle iyi, Lg böyle mükemmel, VA ve IPS o kadar.

İşte bu bahsettiğim gizli pazarlamacılar gibi meslekten olmayanların sadece reklam amaçlı paylaşımları da farklı kapıya çıkmıyor.

İstiyoruz ki cep telefonu tüketicilerine nasıl bütün detaylar paylaşılıyorsa, Televizyon tüketicilerine de aynı bilgiler paylaşılsın.

Bunlar neden birilerinin tekelinde olsun ki?

Biz istiyoruz ki biz size ''alın'' veya ''almayın'' demeyelim. Sizler bu işin olması gerektiği şekli bilin, üreticiler de neyi nasıl ürettiklerini yazsın, sizler de ona göre karar verin.

neden yapmıyorlar bunu?

Sebebi gayet basit, eğer bunu yaparlarsa A101 gibi kan emici şirketler sizlere ucuz televizyonları bu fiyatlara satamazlar da ondan.

Üzüldüğüm konu ne biliyor musunuz?

Şu televizyonu yine de binlerce insan satın alacak göreceksiniz.

Protesto veya boykot kültürümüz yok ki..

• Beğen
Tepkiler: Ali
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri