Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Toshiba 55UA3D63DT 55 TV 13.500 TL - Bu FİYAT Sizce Nasıl ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Fiber

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15.000
Marka Model Bilgisi
Toshiba 55UA3D63DT 55
Merhabalar, yakın zamanda bir tv alacağım. Öyle ahım şahım kriterim yok. Youtube girsin, donma kasma yapmasın, ekran kaliteside yaklaşık 12 yıllık LG 1080 P üzerinde olsun, 5 sene üzeri kullanım sağlasın, yeterli.

Ürün adı : Toshiba 55UA3D63DT 55

Panel bilgisi hakkında @Murat ALA hocamın bu yorumuna istinaden bu konuyu açıyorum açıkcası. Eğer "https://www.hepsiburada.com/toshiba...rt-led-tv-p-HBCV000034I03D?magaza=Hepsiburada" ürün 12 COF bir panel ile gelirse çok memnun olacak gibiyim.

Ama ya gelmezse ? Kafamı karıştıranda birazda bu açıkcası. Bu durumu kargo geldiğinde kutunun üzerinde yazan Sn kodu ile sanırım anlayabiliriz, eğer 6 COF bir panel gelirse iade etmeli miyim ? Bu fiyat bu model için sizce nasıldır ? @Adem Helvacı hocam, @Murat ALA hocam ve @İlteriş Yılmaz hocamın yorumlarını bekliyorum.

Birde @Adem Helvacı hocamın bir yorumunda eğer servisten gelmeden önce duvara kurulacak diye belirtirsek sanırım ücretisiz bir şekilde duvara kurulabilir yorumunu okumuştum. Forumda mıydı sitede miydi tam hatırlamıyorum. Acaba hala geçerli midir bu isteğimiz ?
Samsung'un o televizyonu kurumsal müşteriler için almayın. Onvo'dan da servis konusunda başınız ağrır onları da geçtim. Vestel'de VA tabanlı panel olduğu için 60 derece yan açı da nasıl reaksiyon gösterir bilemedim. 55UA3D63DT BOE ADS (IPS) panel ile üretilmeye başlanmış ama son parti üretimlerde AUO AMVA3 (VA) tabanlı bir panele dönülmüş. Panelin kalitesi iyidir ama VA tabanlı olması beni düşündürüyor. Kaliteli bir üretim ve düz VA panel olmaması yan açılardan çok sorun çıkarmayacağını sanıyorum. Ben Toshiba'dan yana tercihimi kullanıyorum.

Merhabalar, yakın zamanda bir tv alacağım. Öyle ahım şahım kriterim yok. Youtube girsin, donma kasma yapmasın, ekran kaliteside yaklaşık 12 yıllık LG 1080 P üzerinde olsun, 5 sene üzeri kullanım sağlasın, yeterli.

Panel bilgisi hakkında @Murat ALA hocamın bu yorumuna istinaden bu konuyu açıyorum açıkcası. Eğer "https://www.hepsiburada.com/toshiba...rt-led-tv-p-HBCV000034I03D?magaza=Hepsiburada" ürün 12 COF bir panel ile gelirse çok memnun olacak gibiyim.

Ama ya gelmezse ? Kafamı karıştıranda birazda bu açıkcası. Bu durumu kargo geldiğinde kutunun üzerinde yazan Sn kodu ile sanırım anlayabiliriz, eğer 6 COF bir panel gelirse iade etmeli miyim ? Bu fiyat bu model için sizce nasıldır ? @Adem Helvacı hocam, @Murat ALA hocam ve @İlteriş Yılmaz hocamın yorumlarını bekliyorum.

Birde @Adem Helvacı hocamın bir yorumunda eğer servisten gelmeden önce duvara kurulacak diye belirtirsek sanırım ücretisiz bir şekilde duvara kurulabilir yorumunu okumuştum. Forumda mıydı sitede miydi tam hatırlamıyorum. Acaba hala geçerli midir bu isteğimiz ?
Vestel üretimlerde Va Ips panel karışık geliyor Mağazada kapalı kutuda bulabilirseniz sağ veya sol tarafında etiket olur fotoğrafını çekip atarsanız sorgulatma şansımız mevcut

Fiyatına göre alınacak televizyondur 55UA5D63DT. Ha 10 yıl ömür beklemeyin ortalama 5 yıl ömür biçiyoruz televizyonlara. Hangi marka ve model olursa olsun.

İyi tabi 14.600 TL'ye Vestel üretimi ve garantisinde ürün almış oluyorsunuz. 6COF'lu LG IPS panel bayağıdır çıkmıyor üretimlerde. Yüksek ihtimal 12 COF'lu HKC panel ile gelir.
Hocam peki servisten talepte bulunsak ücretsiz duvara montaj yapabilirler mi ? Yoksa ücretli mi yaparlar

AUO T550QVN10.0 kodlu panel
12 COF, %2 AG katman, AMVA3 (VA) tabanlı
@Murat ALA , hocam televizyonun bugün kurulumu gerçekleşti. Size "Sn" numarasını atmıştım sizde yukarıdaki paneli söylemiştiniz.

Fakat bu bu televizyonun VA olmaması mümkün mü ? Çünkü yan açılardan çok iyi görüş var. Ekrana parmağımla hafif tıklatma yapıyorum, hafif dalgalanma oluyor. Kafam karıştı açıkcası

@Murat ALA , hocam televizyonun bugün kurulumu gerçekleşti. Size "Sn" numarasını atmıştım sizde yukarıdaki paneli söylemiştiniz.

Fakat bu bu televizyonun VA olmaması mümkün mü ? Çünkü yan açılardan çok iyi görüş var. Ekrana parmağımla hafif tıklatma yapıyorum, hafif dalgalanma oluyor. Kafam karıştı açıkcası
%99 ihtimalle AUO panel. Servis menüsünün görselini de paylaşın tekrar teyit edelim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri