Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehmetcan.

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
16.500
Marka Model Bilgisi
Marka fark etmeksizin. Ben olsam şunu alırdım diyeceğiniz
Herkese hayırlı ramazanlar. Önceki konu da biraz karışıklık olduğu için yeni konu açmak istedim. Aşağıdaki maddeler halinde sıraladım.

Yarın Sipariş vermem gerekiyor!

Kullanım amacı :
Normal anten yayını - İnternetten dizi, film- Maç yayını - PlayStation

Ekran boyutu : 50-55 inç

Bütçe : 19 bin ₺

Zamanınızı ayırıp ben olsam şunu alırdım diyeceğiniz cihazları yazar mısınız.

Televizyonun bulunacağı konumu aşağıya ekledim.

IMG_20240318_212242.jpgIMG_20240318_211933.jpg

Öncelikle değerli @Adem Helvacı ve @İlteriş Yılmaz hocam ve Siz değerli Forum arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhabalaar, açıkçası ben genel olarak çok memnunum. Tek sıkıntı olarak gösterebileceğim konu Android olmasından kaynaklı olarak ilk açılırken biraz yavaş bir yüklenme süresi oluyor, minik takılmalar oluyor. Buna ben takılmam, ne olacak 2 dk beklerim diyorsanız tercih edebilirsiniz.

Renk olarak gayet güzel gözüküyor, fotoğrafta benim gözümle gördüğüm şey gibi olmayacaktır ama yine de yardımcı olabilmesi açısından bırakıyorum buraya.

Ses kalitesi olarak ben ortadan bile az olacak şekilde kullanıyorum ve ona rağmen bütün evde sesi kaliteli bir şekilde duyuluyor, herhangi bir cızırtı yok.

Başka sorunuz olursa o şekilde yanıtlayabilirim, daha önce hiç televizyon için yorum yapmamıştım :giggle:
Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Kanal geçişleri vs nasıl acaba . Bide siz ne kadara almıştınız şuan 24 bin civarına alabiliyorm

Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Kanal geçişleri vs nasıl acaba . Bide siz ne kadara almıştınız şuan 24 bin civarına alabiliyorm
20 idi ama indirim vardı sanırım o dönemde, ablamla birlikte almıştık @Beril bi belki yorum yapabilir ona da.

Kanal geçişleri de normal aslında tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım :D

20 idi ama indirim vardı sanırım o dönemde, ablamla birlikte almıştık @Beril bi belki yorum yapabilir ona da.

Kanal geçişleri de normal aslında tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım :D
Konunu ben mi mesajlarını taşıyarak açayım yoksa sen mi bol fotoğraf kullanarak yeni konu açmak istersin :D

Çoğu siteyi dolaşıp @Murat ALA ile "Son 1 ürün koş" diyerek Trendyol'dan almıştık. 20.999 TL idi aldığımızda. Bizden sonra fiyat en düşük 24 civarına çıktı. Şu an alabiliyorsanız GHQ9500 bakın, biz aldığımızda onun fiyatı 32binlere çıkmıştı o yüzden buna yönelik.

Konunu ben mi mesajlarını taşıyarak açayım yoksa sen mi bol fotoğraf kullanarak yeni konu açmak istersin :D
Kalbim kırıldı.

Çoğu siteyi dolaşıp @Murat ALA ile "Son 1 ürün koş" diyerek Trendyol'dan almıştık. 20.999 TL idi aldığımızda. Bizden sonra fiyat en düşük 24 civarına çıktı. Şu an alabiliyorsanız GHQ9500 bakın, biz aldığımızda onun fiyatı 32binlere çıkmıştı o yüzden buna yönelik.
Ghq9500 ü satın aldım. Yarın kuracaklar. Hangi testleri yapmalıyız @Begum @Beril

Ufak tefek kozmetik farklar dışında fark göremedim açıkçası. Ürünleri yakın zamanda bire bir inceleme şansınız da olmadığı için panel farkı var mıdır onu bilemiyorum.
bugun bir teknosa magazasinda sordum, samsung temsilcisine, sadece stand farkli dedi. birisi online stock veriliyor birisi magaza dedi. pek anlamli gelmedi ama gelen bilgi bu. panel farki var mi dedim yok dedi ama bilmiyor da olabilir.

bugun bir teknosa magazasinda sordum, samsung temsilcisine, sadece stand farkli dedi. birisi online stock veriliyor birisi magaza dedi. pek anlamli gelmedi ama gelen bilgi bu. panel farki var mi dedim yok dedi ama bilmiyor da olabilir.
Muhtemelen söylediği doğrudur. Çünkü kozmetik fark dediğim de ayak, çerçeve, renk vs gibi ufak tefek detaylar zaten. Paneli de farklı gibi görünmüyor bakınca.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri