Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
kolay gelsin ustalarım attığım resimdeki cihazların hangi panelleri kullandığını söyleyebilirmisiniz şuan mağazadayım ona göre alacam cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar.

WhatsApp Imag.jpegWhatsApp Image 2023-02-02 at 12.58.50 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-02 at 12.58.50.jpegWhatsApp Image 2023-02-02 at 12.58.51 (1).jpeg WhatsApp Image 2023-02-02 at 12.58.51.jpeg

peki şu konuda bilginiz var mı alacağım tv çoğunlukla oyun konsolu ps4 pro ve futbol maçları seyretme için kullanılacak bunu için öneriniz var mı şu panel size uygun diyebileceğiniz @Adem Helvacı hocamda cevaplayabilir bunu konuyla alakalı bir bilgisi varsa

peki şu konuda bilginiz var mı alacağım tv çoğunlukla oyun konsolu ps4 pro ve futbol maçları seyretme için kullanılacak bunu için öneriniz var mı şu panel size uygun diyebileceğiniz @Adem Helvacı hocamda cevaplayabilir bunu konuyla alakalı bir bilgisi varsa
Sorunuzu panel destek hattı dışında sorun lütfen. Burada sadece panel bilgisi paylaşıyoruz. :giggle:

Panel bilgisi öğrenebilir miyim

Ekli dosyalar

• IMG_20230202_143126.jpg
    IMG_20230202_143126.jpg
    50.1 KB · Görüntüleme: 32
Panel ve anakart bilgisi paylaşır mısınız lütfen? IPS mı VA mı acaba? Bu TV i önerir misiniz?

Son düzenleme:
1 ayda yaşadığım 2 sorunlu TV durumundan yukarda bahsetmiştim. 2. İadem gerceklesti şimdi butcemi bir tık daha yükselttim iki model arasında kararsız kaldım panel anlamında da özellikle sizelerin yorumlari benim için önemli vesteloji, adem bey ve İlter bey,
Seri no alamadım vermiyor mağaza yetkilileri fakat modeller şunlar VESTEL 43UA9630 ve PHİLİPS 43PUS8007 fiyatları aynı teknoloji mağazalarında sanırım Vestel 2023 üretimi ama ikisininde ram konusunda bir bilgiye ulaşamadım hiçbir yerde yardımlarınız rica ederim 2 kez mağdur olan bir tüketici olarak.

1 ayda yaşadığım 2 sorunlu TV durumundan yukarda bahsetmiştim. 2. İadem gerceklesti şimdi butcemi bir tık daha yükselttim iki model arasında kararsız kaldım panel anlamında da özellikle sizelerin yorumlari benim için önemli vesteloji, adem bey ve İlter bey,
Seri no alamadım vermiyor mağaza yetkilileri fakat modeller şunlar VESTEL 43UA9630 ve PHİLİPS 43PUS8007 fiyatları aynı teknoloji mağazalarında sanırım Vestel 2023 üretimi ama ikisininde ram konusunda bir bilgiye ulaşamadım hiçbir yerde yardımlarınız rica ederim 2 kez mağdur olan bir tüketici olarak.
Normal konu açarak devam ediniz, burası panel bilgi konusudur.
Anlayışınız için teşekkürler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri