Siz yazın ustalarımız müsait olduğunda cevap verecektir elbette.birazdan elime 3-4 tane seri numarası gelecek hangi panel olduğu konusunda yardımcı olur musunuz acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Siz yazın ustalarımız müsait olduğunda cevap verecektir elbette.birazdan elime 3-4 tane seri numarası gelecek hangi panel olduğu konusunda yardımcı olur musunuz acaba
8954392 seri nolu 17MB185 anakart csot panelkolay gelsin ustalarım attığım resimdeki cihazların hangi panelleri kullandığını söyleyebilirmisiniz şuan mağazadayım ona göre alacam cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
Ekli dosyayı görüntüle 232Ekli dosyayı görüntüle 234Ekli dosyayı görüntüle 235Ekli dosyayı görüntüle 236 Ekli dosyayı görüntüle 237
çok teşekkür ederim peki hangisini önerirsiniz boe mi csot mu hkc mi?8954392 seri nolu 17MB185 anakart csot panel
8954385 seri nolu 17MB185 anakart hkc panel
Panel konusunda iyi yada kötü yorumu yapmıyorumçok teşekkür ederim peki hangisini önerirsiniz boe mi csot mu hkc mi?
İkiside 17MB180E anakart chot panel8940419200094
8940419200090
Bu tvlerin paneli nedir acaba öğrenebilir miyim ?
Sorunuzu panel destek hattı dışında sorun lütfen. Burada sadece panel bilgisi paylaşıyoruz.peki şu konuda bilginiz var mı alacağım tv çoğunlukla oyun konsolu ps4 pro ve futbol maçları seyretme için kullanılacak bunu için öneriniz var mı şu panel size uygun diyebileceğiniz @Adem Helvacı hocamda cevaplayabilir bunu konuyla alakalı bir bilgisi varsa
tamamdırSorunuzu panel destek hattı dışında sorun lütfen. Burada sadece panel bilgisi paylaşıyoruz.![]()
LG panel 17MB180E anakartPanel bilgisi öğrenebilir miyim
Teşekkürler. Peki ips mi va mıLG panel 17MB180E anakart
Evet IPSTeşekkürler. Peki ips mi va mı
BOE ıps panel 17MB185 anakartPanel ve anakart bilgisi paylaşır mısınız lütfen? IPS mı VA mı acaba? Bu TV i önerir misiniz?
Normal konu açarak devam ediniz, burası panel bilgi konusudur.1 ayda yaşadığım 2 sorunlu TV durumundan yukarda bahsetmiştim. 2. İadem gerceklesti şimdi butcemi bir tık daha yükselttim iki model arasında kararsız kaldım panel anlamında da özellikle sizelerin yorumlari benim için önemli vesteloji, adem bey ve İlter bey,
Seri no alamadım vermiyor mağaza yetkilileri fakat modeller şunlar VESTEL 43UA9630 ve PHİLİPS 43PUS8007 fiyatları aynı teknoloji mağazalarında sanırım Vestel 2023 üretimi ama ikisininde ram konusunda bir bilgiye ulaşamadım hiçbir yerde yardımlarınız rica ederim 2 kez mağdur olan bir tüketici olarak.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.