Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Adem bey bu ürünü daha önce incelemisimiz. An itibari işe aldığım bı tn nin SN ğaylaşmak istedim. İncelediğiniz dönemdeki ğanele göre bir değişiklik olmuşmu yorumlarınızı bekliyorum, işgilenen arkadaşlarada faydası okur.

Tv şimdilik neklentimden fazla bestel 55q9900 alsaydım bir şey gark edemiydi ( yazılım kaynaklı), pek zannetmiyorum . Selamlar
8940375 panel bilgisi lg ıps

Teşekkürler Adem hocam. Ambalaj kontrolünü yaptım herhangi bir sıkıntı yoktu. Teslim aldım. Yalnız panel bilgisini öğrenmek istiyorum daha kurulum yapılmadı kutu üzerinde şöyle bir numara var öğrenme imkanım var mıdır bu kodlar üzerinden.
8953702 65q9900 lg ıps panel

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Vesteloji hocam çok teşekkürler bilgi için kusura bakmayın burayı bilmiyodum o yüzden kendi konumda paylaştım. Ancak şu kafama takıldı lg panel demişsiniz 55 inç diye. Ben 65 inç sipariş ettim ama anlamadım orasını

@Vesteloji hocam çok teşekkürler bilgi için kusura bakmayın burayı bilmiyodum o yüzden kendi konumda paylaştım. Ancak şu kafama takıldı lg panel demişsiniz 55 inç diye. Ben 65 inç sipariş ettim ama anlamadım orasını
@Tesla ustam düzenlemiş bile ?
Resminiz çok karanlik çıkmış ben 55 okudum. Ama panel bilgisinden 65 gördüm dedim bunu düzeltip cevap veririm ama düzeltmeyi unutmuşum ? sorun yok ?

@Tesla ve @Vesteloji hocam çok teşekkür ederim. Kanalda mb180e anakart ve lg önermiştiniz ben de bu panel tipini araştırdım böyle gelmesine de çok sevindim. Aynı panel tipini isteyen arkadaşlar varsa da eğer ben bu anakart ve lg paneli istediğimi yetkililere iletmiştim şansa mı geldi yoksa benim isteğimi mi dikkate aldılar bilmiyorum ama siz yine de panel araştırması yaptıktan sonra isteğinizi belirtin. Herkese hayırlı forumlar :)

@Tesla ve @Vesteloji hocam çok teşekkür ederim. Kanalda mb180e anakart ve lg önermiştiniz ben de bu panel tipini araştırdım böyle gelmesine de çok sevindim. Aynı panel tipini isteyen arkadaşlar varsa da eğer ben bu anakart ve lg paneli istediğimi yetkililere iletmiştim şansa mı geldi yoksa benim isteğimi mi dikkate aldılar bilmiyorum ama siz yine de panel araştırması yaptıktan sonra isteğinizi belirtin. Herkese hayırlı forumlar :)
çok teşekkürler

birde bunu öğrenebılırmıyım yapı tıpı ve panelı

Ekli dosyalar

• x16_1081347660yu3.jpg
    x16_1081347660yu3.jpg
    39.6 KB · Görüntüleme: 24
Merhabalar satın aldığım tv bu gün teslim edildi kuruldu ilk izlenimim gayet güzel salonumun boyutuna uygun oldu fakat inceleriz sitesinden edindiğim merak ile televizyonumun panel bilgisini bilmiyorum CSOT mu yoksa BOE mi :)
SN:8968846 300072
Ustalarımıza şimdiden teşekkürler.

Bu arada üretim bilgiside 02/2023 olarak gözüküyor
csot panel :ok

Merhaba, 55QA9700’ ün panel görüntüsü ekte paylaşıyorum. Kodlardan çıkaramadım, LG panel diye paylaştılar ama doğrulayamadım. Hocalarım fikriniz nedir?

Ekli dosyalar

• 584B12AD-8FC7-4687-A4A9-A85E600165EE.jpeg
    584B12AD-8FC7-4687-A4A9-A85E600165EE.jpeg
    65.2 KB · Görüntüleme: 24

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri