Güzel panel detayları mevcuttu aldınız mı ?ilginize teşekkür ederim csot panel olmasını istiyordum![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel panel detayları mevcuttu aldınız mı ?ilginize teşekkür ederim csot panel olmasını istiyordum![]()
LG panelİyi öğlenler
SN: 8940264 xxxxxx
panel özellikleri nedir?
Teşekkürler
Çok teşekkürler panel kodu olarak da görünüyor mu Vestel'in değil de LG'nin model kodu şeklinde?LG panel
1200 1 kontrast, 2cof, yansıma önleyici 3, kaplama 3, IPS tabanlı, 8/10msÇok teşekkürler panel kodu olarak da görünüyor mu Vestel'in değil de LG'nin model kodu şeklinde?
8968820 xxxxxxMerhaba, panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 732
8940375 xxxx panel üreticisi lgAdem bey bu ürünü daha önce incelemisimiz. An itibari işe aldığım bı tn nin SN ğaylaşmak istedim. İncelediğiniz dönemdeki ğanele göre bir değişiklik olmuşmu yorumlarınızı bekliyorum, işgilenen arkadaşlarada faydası okur.
Tv şimdilik neklentimden fazla bestel 55q9900 alsaydım bir şey gark edemiydi ( yazılım kaynaklı), pek zannetmiyorum . Selamlar
Csot panel hva yapıdamerhaba herkese iyi günler vestel 75u9520 ürün kodu 20276161 seri no 8940425200013 panel bilgisi alabilir miyim vestel tarafından va olduğu teyit edildi üretici bilgisi verilmedi
Çok teşekkür ediyorum cevap içinCsot panel hva yapıda
Boe display panel55ua9090
8945813 xxxxxx
Panel ve detaylı özellikleri hakkında bilqi alabilirmiyim birde bu modellerde aynı paneller mi kullanılır. Teşekkürler @Adem Helvacı @Vesteloji
Ips mi va mı parlaklık vs. NasılBoe display panel
Mb185 ana kart
https://www.inceleriz.com/ads-panel-nedir/ ads tabanlı, 1200:1 kontrast, g to g 8 MS, 6 çip on film, mat kaplama 1 , sert kaplama 3Ips mi va mı parlaklık vs. Nasıl
bu panelın yapı tıpı nedır. kaç adet cof vardır
eski bir model ama paneli güzeldir.bu panelın yapı tıpı nedır. kaç adet cof vardır
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.