Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Bu konuya yazarsanız memnun oluruz.
Murat kardeimin de belirttiği üzere aynı başlıktan ilerleyelim ki panel bilgisi edinmek isteyenlerin kafası karışmasın :ok

Efendim tekrardan merhaba.

Toshiba'nın 50 inç 126 ekran, Sn; 8972878 panel markasını öğrenebilir miyim rica etsen
Boe panel

Panel bilgilerini alttaki konudan talep ediniz

Hocam panel bilgisidir nedir acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_20230321_115510.jpg
    IMG_20230321_115510.jpg
    84.3 KB · Görüntüleme: 15
Yanlış barkod abi :)
SN ile başlayan ve 13 rakamdan oluşan kısım olacak:ok
8970244 300335 buyrun hocam
Birde 50 inç çok büyük geldi odama vede gözlerimi bozdu sanki bulanıklaşıyor izlerken.Hepsiburada .com dan almıştım.Kendilerini aradım servis onayı gerekiyormuş.Bugün teslim aldım servis geldi kurdu.Ama dediğim gibi gözlerim için sıkıntı oldu.14 günlük yasal süreç bu şekildemi normalde yasal süreyi geçtiğinde servis raporu istenmiyor uydu.Bilgilendirirseniz sevinirim..

Birde 50 inç çok büyük geldi odama vede gözlerimi bozdu sanki bulanıklaşıyor izlerken.Hepsiburada .com dan almıştım.Kendilerini aradım servis onayı gerekiyormuş.Bugün teslim aldım servis geldi kurdu.Ama dediğim gibi gözlerim için sıkıntı oldu.14 günlük yasal süreç bu şekildemi normalde yasal süreyi geçtiğinde servis raporu istenmiyor uydu.Bilgilendirirseniz sevinirim..
Hocam gönderdiğim kodamı yanlış acaba?

6 COF ile üretilmiş VA tabanlı BOE display
5000:1 tipik kontrast
%1 AG katman :ok

6 COF yeterli mi sizce?

Bir videonuzda 2 COF ile yüksek çözünürlükte kısa sürede arıza olur demiştiniz, o bakımdan soruyorum.

Ayrıca bu yarın A101 e gelecek TV, belki işinize yarar.

6 COF yeterli mi sizce?

Bir videonuzda 2 COF ile yüksek çözünürlükte kısa sürede arıza olur demiştiniz, o bakımdan soruyorum.

Ayrıca bu yarın A101 e gelecek TV, belki işinize yarar.
50'' UHD sınıfı için 6 COF uygundur.

Ekran ebatı, çözünürlük ve COF adetinin doğru orantılı olmsı gerektiğini savunuyorum.

48'' FHD panelde 2 COF nasıl ki yetersiz ise 55'' UHD için 6 COF da bana göre yetersiz.

50'' sınır olarak kabul edilebilir 6 COF için. (Günün koşullarında)

A101 58'' Televizyonu insanlara SATACAĞIM diye 12.000 mağazada ilan verip sonra çocuk kandırır gibi 1500 adet sattığı gün bende çok büyük bir puan kaybetmişti, bir ay sonra aynı kampanyayı yine duyurup bu sefer 500 adet sattığında ise bendeki kredisini tüketti.

İfşa amaçlı yayınladığım videoya itiraz için A101 Avukatları irtibat kurup videonun kaldırılmasını talep ettiklerinde kendilerine ''Siz 12.000 mağaza kapısına ilan asıp satışı duyurup mağaza başı sadece 1 adet ile toplamda 12.000 ürün satıldığını ispat edin ben de kaldırayım'' dedim. Konu kapandı.

Ben öneri ve bilgi için çok çok teşekkür ediyorum ancak tüketicilerini aptal yerine koyan ve buna devam eden, 3 kuruşluk sandisk ürünü, yetkili servis raporuna rağmen iade almayıp tüketicisini kapı kapı süründüren bölge müdürlerinin çalıştığı A101 deki tv satışlarında ben artık önayak olmak istemiyorum.

Yıllar boyunca ben insanlara '' Vestel bayisinden Vestel almayın, A101 den Toshiba alın'' demiş birisi olarak insanlara bugün ''A101 den patates soğan dışında bir şey almayın'' diyorsam takkeyi önlerine koyup düşünmeleri lazım.

Bu arada sohbet muhabbet olsun diye yazdım yanlış anlaşılmasın :)

Cevap için teşekkürler.

Yanlış anlayacak bir şey yok zaten. Sitem videonuzu izlemiştim, tepkiniz verdiğiniz emekleri hesaba katınca gayet anlaşılır. Sizin gibi duyarlı ve tepkili olmak çok zor, o yüzden kolaylıklar dilerim.

Benim adıma yaşam koşullarını dikkate almak durumundayım, ihtiyaçları uygun şekilde karşılayıp, mücadeleye devam :)

Sayın Adem hoccam vestel 43 inç android tv modellerinde 2gb ram tv göremedim.Hangi 43inç modelinde 2gb ram vardır?Bilen arkadaşlar bilgilendirseniz sevinirim.Bu arada internet satıcılara sorduğumuzda onlarda bilmiyor vestel kurumsal sitesine bakın diyorlar bakıyorum ama orda yazmıyor.

Cevap için teşekkürler.

Yanlış anlayacak bir şey yok zaten. Sitem videonuzu izlemiştim, tepkiniz verdiğiniz emekleri hesaba katınca gayet anlaşılır. Sizin gibi duyarlı ve tepkili olmak çok zor, o yüzden kolaylıklar dilerim.

Benim adıma yaşam koşullarını dikkate almak durumundayım, ihtiyaçları uygun şekilde karşılayıp, mücadeleye devam :)
Hiç sormayın, ayakta durabilmek adına her gün yeni yeni yöntemler icat ediyoruz vatandaş olarak.

Ev kiraları birkaç sene öncenin karavan paralarına dayanınca @Yelda Helvacı ile Zeytinlik aramaya başladık imarsız.

Gidip bari bir prefabrik konduralım, etrafını çevirelim, bir su kuyusu bir de sulama elektriği tamam. Gerisini güneş panelleri, GPS ile internet vs vs.

Sayın Adem hoccam vestel 43 inç android tv modellerinde 2gb ram tv göremedim.Hangi 43inç modelinde 2gb ram vardır?Bilen arkadaşlar bilgilendirseniz sevinirim.Bu arada internet satıcılara sorduğumuzda onlarda bilmiyor vestel kurumsal sitesine bakın diyorlar bakıyorum ama orda yazmıyor.
Vestel olarak 43UA9700
Toshiba olarak 43UA3D63DT
Bu ürünler 17MB185_G31 anakart ile üretilmiştir.

Merhabalar.

VESTEL 55Q9900 üründe hangi panel kullanılıyor.Teşekkür ederim.​

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-03-23 at 00.00.42 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-23 at 00.00.42 (1).jpeg
    145.1 KB · Görüntüleme: 16
merhaba ekteki görselin panelini öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• FA2E56FD-5B61-4E50-95B6-B4A26E058F9A.jpeg
    FA2E56FD-5B61-4E50-95B6-B4A26E058F9A.jpeg
    86.1 KB · Görüntüleme: 23

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri