Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
SAKAI daha kaliteli bir üreticidir fakat SAKAI VA, BOE IPS Panel. Oturma düzeninize göre seçim yapmanız gerekebilir
Teşekkürler Va ve ips oturma düzeninden önce panel kalitesi renk contrast AG değeri önemli benim için fakat sdk panelin renklerinin IPS kadar canlı olacağını düşünmüyorum sağolsun sakai panel sahipleri de bir goruntu paylaşmadi sakai de internette inceleme yaptığınız va lar gibiyse hkc ler gibiyse boe daha mantıklı ve sakai panele hafif vurunca şimşek çakıyor mu ?

Teşekkürler Va ve ips oturma düzeninden önce panel kalitesi renk contrast AG değeri önemli benim için fakat sdk panelin renklerinin IPS kadar canlı olacağını düşünmüyorum sağolsun sakai panel sahipleri de bir goruntu paylaşmadi sakai de internette inceleme yaptığınız va lar gibiyse hkc ler gibiyse boe daha mantıklı ve sakai panele hafif vurunca şimşek çakıyor mu ?
Panelin genel kalitesi kontrast ag katman yüzdesi Sakai de daha fazla. Renk canlılığında IPS paneller daha iyidir ama Sakai'nin üzeceğini sanmam.

Panelin genel kalitesi kontrast ag katman yüzdesi Sakai de daha fazla. Renk canlılığında IPS paneller daha iyidir ama Sakai'nin üzeceğini sanmam.
Teşekkürler ikilemde kaldım ?forumda bir kaç arkadaşa sakai denk gelmiş birkaç görsel video paylassa çok makbule gecer yorumlarınız için teşekkürler
Sakai boe ye göre daha mı mat acaba ve tvlerde mat panel dahami makbul

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu mesajı Murat Ala bey önerisiyle yazıyorum kendisine teşekkür ederim.

Techwood 55TEC9001R model cihazımın panelinin AUO panel olduğunu ve oldukça iyi bir panel olduğunu öğrendim. Şirketin web sitesi vs iyice araştırdım fakat bu panelin teknik özelliklerini bulamadım. Bilen arkadaşımız yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hem arka etiketi hem de 4725 menu ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

Seri NO: 9902660300002 (Cihazın içindeki cihaz bilgisi bölümünde seri no 02 ile değil 05 ile bitiyor Vestel biz etiketi baz alıyoruz dedi burayı anlamadım)

Bir de ana kart modelim 180E mi yoksa sadece 180 mi ve öyleyse iki kart arasında ne gibi önemli farklar vardır ?

İyi seneler herkese ve çok razıyım bu forum emekçilerinden...

1704116639213.jpg
1704029260477.jpg

Teşekkürler ikilemde kaldım ?forumda bir kaç arkadaşa sakai denk gelmiş birkaç görsel video paylassa çok makbule gecer yorumlarınız için teşekkürler
Sakai boe ye göre daha mı mat acaba ve tvlerde mat panel dahami makbul
Kullandığınız yere göre alacaksınız diye kaç kere yazdım unuttum. Panelin IPS ya da VA olması, AG katmanın yüksek ya da düşük olması tamamıyla televizyonu koyacağınız yere bağlıdır. Oturma düzeninizde yan açılar fazla ise VA panel üzer sizi. IPS almanız gerecek. Televizyonu koyacağınız yerde tam karşısından ya da yanlardan özellikle gün ışığında fazla ışık çarparsa AG katmanın yüksek olması sizin için avantaj çünkü parlak ortamlarda görüntüyü görmek zorlaşır. Ha ortam aşırı ışık almıyorsa AG katmanın fazla olmasının pek numarası olmaz.

Kullandığınız yere göre alacaksınız diye kaç kere yazdım unuttum. Panelin IPS ya da VA olması, AG katmanın yüksek ya da düşük olması tamamıyla televizyonu koyacağınız yere bağlıdır. Oturma düzeninizde yan açılar fazla ise VA panel üzer sizi. IPS almanız gerecek. Televizyonu koyacağınız yerde tam karşısından ya da yanlardan özellikle gün ışığında fazla ışık çarparsa AG katmanın yüksek olması sizin için avantaj çünkü parlak ortamlarda görüntüyü görmek zorlaşır. Ha ortam aşırı ışık almıyorsa AG katmanın fazla olmasının pek numarası olmaz.
Evet hep aynı şeyleri yazıp duruyoruz bir tane sdk panel boe panel inceleme örnek video resim paylaşılmadi...

Evet hep aynı şeyleri yazıp duruyoruz bir tane sdk panel boe panel inceleme örnek video resim paylaşılmadi...
Israrla spam yapmanıza gerek yok bizde diyoruz sadece satın alma önerinizle kalmasın aldığınız ürünlere deneyim konuları da açın almak isteyenler nasiplensin diye ama çoğu kişi yapmıyor maalesef.

Merhaba ben arkadasima tavsiye edip aldirmisdim 65q9900 u bugun xbox series x i deneyimledim isimi.gorur vaziyette idi seri.numarasinj paylassam hangi panel kullandigimi öğrenebilirmiyiz, @Fikoloji
Seri no 8968843300170

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240101_233810_Gallery.jpg
    Screenshot_20240101_233810_Gallery.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 11
65QA9700 sakai paneli vestel televizyonu aldık. ilk defa vestel aldım. alırken 55c645 ya da 65p635 tcl arasından çok gidip geldim ya da alt segment samsung mu 65cu8100 gibiii . Vestel pişman ettirmez umarım. evde başka samsung 55mu8000 de var haliyle aralarında bariz farklar da var. işletim sistemi stabilizesi açısından. Genel olarak iptv izleyicisiyim. televizyonu ücretsiz değiştirme şansımda var şuan ama zaman daraldı. Kararsızım üstadlar ,neyapcaz önerisi olan varmı ??

IMG_20240102_123551.jpg
selamlar panel sakai ama aşağıda ve üstte böyle beyaz renkte belli belirsiz olan sararma var ama aşağı eğilip tam karşıdan bakınca kayboluyor panelin ortasından izlerken bayaz renklerde belli belirsiz çıkıyor bu neden kaynaklanır ya da ne yapmalıyım değerli Murat Ala ve Adem Bey cevabınız benim içşn çok önemli normalde izlerken belli değil ama beyaz sahnelerde çok dikkatli bakınca gözlemnebiliyor...

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 11246selamlar panel sakai ama aşağıda ve üstte böyle beyaz renkte belli belirsiz olan sararma var ama aşağı eğilip tam karşıdan bakınca kayboluyor panelin ortasından izlerken bayaz renklerde belli belirsiz çıkıyor bu neden kaynaklanır ya da ne yapmalıyım değerli Murat Ala ve Adem Bey cevabınız benim içşn çok önemli normalde izlerken belli değil ama beyaz sahnelerde çok dikkatli bakınca gözlemnebiliyor...
Qled TV,
Arada qdef katmanı var bu katman sarımtıraktır. Görüntüde sorun yoksa dikkate almanıza gerek yok, eğer çoğalıyor ve yayında rahatsız ediyor ise servise danışın

Panel bilgisi nedir acaba? Bir de iyi mi kötü mü değerlendirir mısınız?

Ekli dosyalar

• IMG_20240103_205235.jpg
    IMG_20240103_205235.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240103_155002.jpg
    IMG_20240103_155002.jpg
    49.8 KB · Görüntüleme: 20

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri