Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel NFK 72012 E GI PRO WIFI 651 Lt No-Frost Buzdolabı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Alpollo

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Toplam 50-60
Marka Model Bilgisi
Vestel NFK 72012 E GI PRO WIFI 651 Lt No-Frost Buzdolabı
Adem abi, @Adem Helvacı üstadım, sizlerin bizleri desteklediği tüketicinin yanında olması inanın bizler için çok kıymetli bir husus. Bu sebeple sizlere öncelikle teşekkür ediyorum. Çok zor bir uğraş ve gerçekten bu işi samimiyetle, inançla ve güvenilir bir şekilde yapıyorsunuz, Allah sizden razı olsun. Üstadım soruma gelecek olursak 15 yıldır bir Vestel buzdolabı kullanıyorum. Kapasitesi yetmiyor. Derin dondurucu alıp küçük olan evdeki kullanım alanını daraltmak yerine buzdolabını değiştireyim diye düşündüm. Vestel'in NFK 72012 E GI PRO WIFI 651 Lt No-Frost Buzdolabını seçme sebebim buzluk hacmi ve toplam hacmi tabi bunun yanı sıra ben Kayseri'de yaşıyorum önceki 15 yıllık Vestel buzdolabim geçen sene arıza yaptı ve servis garantisi bitmiş olmasına rağmen önceden olan kronik bir arıza olduğunu bildiği için uğraştılar ama garantisi olmayan buzdolabimin yaklaşık 1500tl değerindeki işlemini ozaman 5kurus para almadan yaptılar. Buda beni Vestel markasina yakinlastirdi. Ürünlerinin arkasında durmaları inanın harika bir hareketti çünkü biz bilmeyiz üstad kronik arıza falan doğrumu. Kısacası sanki minnet borcum var gibi fakat yinede benim adem abim varken ona danışmadan bir yola çıkmak da içime sinmedi. Eğer müsait olunca bana bir yol gosterirsen çok sevinirim can abim ellerinden öperim. Saygılar. Mutfaktaki Buz dolabı alanı ölçülerim; 89 en 196cm yükseklik baş tacisin üstadım. Sizden haber bekliyorum. Ha birde kurutma makinesi de alacağım kampanya falan olursa 2si birde düşünülebilir. Fakat kurutma makinesi ile ilgili bir düşüncem marka model araştırmam ne yazik ki yok abim.

Ekli dosyalar

• 1698093382232817051613551725026.jpg
    1698093382232817051613551725026.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 17
şimdiden hayırlı olsun ben öneriyi dolabın koyulacağı yere vermek istiyorum, ürün ile kurulacak yer ölçüleri arasında 2cm var bu cihaz orda zorlanır. hava akışı yok üstelik üst kısımda havalandırması yok. Ayrıca bu denli büyük dolabın taşınması olayı var merdivenleriniz kapılarınız uygun mu ?

@Adem Helvacı

Ürün aliminiz için bişey diyemem, ölçülerinize göre dolap ölçüleri nerde ise aynı, yazın çok sıkıntı yaşarsınız. Dolabın bozulma riski daha fazladır.
Şimdi eski dolabınız çalışıyor devam edebilirsiniz tek handikapı eski sistem enerji tüketimi fazla. Bu nedenle yenilense bile olur. 720 değilde 600 modellerine baksanız ?

Ne alırsanız alın derin dondurucu kapasitesi bulamazsiniz bunu da unutmayın ☺️

Misal nf60011 gi pro 523 lt
Nf60012 e gi pro bakabilirsiniz
Bunların arasındaki fark kapı kulbu ve gösterge ekranı olmasi

Ürün aliminiz için bişey diyemem, ölçülerinize göre dolap ölçüleri nerde ise aynı, yazın çok sıkıntı yaşarsınız. Dolabın bozulma riski daha fazladır.
Şimdi eski dolabınız çalışıyor devam edebilirsiniz tek handikapı eski sistem enerji tüketimi fazla. Bu nedenle yenilense bile olur. 720 değilde 600 modellerine baksanız ?

Ne alırsanız alın derin dondurucu kapasitesi bulamazsiniz bunu da unutmayın ☺️

Misal nf60011 gi pro 523 lt
Nf60012 e gi pro bakabilirsiniz
Bunların arasındaki fark kapı kulbu ve gösterge ekranı olmasi
@Fikoloji merhaba ,bizde yeni bir buzdolabı alma arefesindeyiz eşim ustten donduruculu olmasinı istiyor yaklasik 75cm genislik olsun istiyorum soyle bir markalara baktim Vestel NF60012 modeli ozellik olarak ve fiyat olarak gercekten one cikiyor tavsiye edermisiniz bu modeli ? Arcelik 578557 eb modeli ile bunun arasinda kararsizim.

Son düzenleme:
@Fikoloji merhaba ,bizde yeni bir buzdolabı alma arefesindeyiz eşim ustten donduruculu olmasinı istiyor yaklasik 75cm genislik olsun istiyorum soyle bir markalara baktim Vestel NF60012 modeli ozellik olarak ve fiyat olarak gercekten one cikiyor tavsiye edermisiniz bu modeli ? Arcelik 578557 eb modeli ile bunun arasinda kararsizim.
Bunun 60112 alttan donduruculu versiyonunu 2 ay önce akrabama aldık. Çok iyi ve kaliteli . Buda aynıdır muhtemelen.

Bunun 60112 alttan donduruculu versiyonunu 2 ay önce akrabama aldık. Çok iyi ve kaliteli . Buda aynıdır muhtemelen.
O modelede baktım arada cok fark yok gibi dondurucu yerleri farkli sadece ,alttan dondurucu esim istemiyor ust taraflara boyu yetismiyor o yuzden ustten dondurucu olan bu model bize uygun gorunuyor .

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri