- Bütçe
- Toplam 50-60
- Marka Model Bilgisi
- Vestel NFK 72012 E GI PRO WIFI 651 Lt No-Frost Buzdolabı
Adem abi, @Adem Helvacı üstadım, sizlerin bizleri desteklediği tüketicinin yanında olması inanın bizler için çok kıymetli bir husus. Bu sebeple sizlere öncelikle teşekkür ediyorum. Çok zor bir uğraş ve gerçekten bu işi samimiyetle, inançla ve güvenilir bir şekilde yapıyorsunuz, Allah sizden razı olsun. Üstadım soruma gelecek olursak 15 yıldır bir Vestel buzdolabı kullanıyorum. Kapasitesi yetmiyor. Derin dondurucu alıp küçük olan evdeki kullanım alanını daraltmak yerine buzdolabını değiştireyim diye düşündüm. Vestel'in NFK 72012 E GI PRO WIFI 651 Lt No-Frost Buzdolabını seçme sebebim buzluk hacmi ve toplam hacmi tabi bunun yanı sıra ben Kayseri'de yaşıyorum önceki 15 yıllık Vestel buzdolabim geçen sene arıza yaptı ve servis garantisi bitmiş olmasına rağmen önceden olan kronik bir arıza olduğunu bildiği için uğraştılar ama garantisi olmayan buzdolabimin yaklaşık 1500tl değerindeki işlemini ozaman 5kurus para almadan yaptılar. Buda beni Vestel markasina yakinlastirdi. Ürünlerinin arkasında durmaları inanın harika bir hareketti çünkü biz bilmeyiz üstad kronik arıza falan doğrumu. Kısacası sanki minnet borcum var gibi fakat yinede benim adem abim varken ona danışmadan bir yola çıkmak da içime sinmedi. Eğer müsait olunca bana bir yol gosterirsen çok sevinirim can abim ellerinden öperim. Saygılar. Mutfaktaki Buz dolabı alanı ölçülerim; 89 en 196cm yükseklik baş tacisin üstadım. Sizden haber bekliyorum. Ha birde kurutma makinesi de alacağım kampanya falan olursa 2si birde düşünülebilir. Fakat kurutma makinesi ile ilgili bir düşüncem marka model araştırmam ne yazik ki yok abim.