Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Vestel Şarj Edilebilir Bluetooth Kumanda Dönemi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

İlteriş Yılmaz

İstek varsa yol vardır.
Yönetici
Admin
Vestel Şarj Edilebilir Bluetooth Kumanda Dönemi geç de olsa başladı. Vestel UT940 ve QG9840 gibi yeni modellerde ürünler ile birlikte gelirken, bazı modeller için de U/K 37240 bataryalı kumanda desteğini duyurdu.

Vestel'in bluetooth kumandaya geçişi sizce geç kalınmış bir karar mı?

Özellikle @Adem Helvacı @Tesla ve @Fikoloji'nin bu konudaki fikirlerini merak ediyorum.

Vestel geç mi kaldı bilmiyorum ama genel olarak BT kumanda 30 metrekare odanın içinde bana ne gibi bir artı sunacak onu anlamadım. Yeterince radyo dalgasına maruz kalıyoruz zaten TV kumandası da eksik olsun, kızılötesi gayet iş görüyor :) Ayrıca iki adet sıradan çinko karbon pil ile aylarca pil değişimini unutup bittiğinde saniyeler içinde yenisi ile değiştirebilirken kumandanın akşam TV keyfinin ortasında şarjının bitmesi ve şarj süresince kabloya bağlı kalmak dezavantajı geliyor aklıma. Sonradan almak isterseniz 629 liralık maliyet de cabası

Aldığım birkaç tüketici geri bildirimine bugün bir de bir vestel yetkili servisinin (Tanımıyorum ilk defa yazmış bana insta dm den) yaklaşımlarına bakılırsa beklenti büyük değil gibi sanki.

1737064703766.webp

Aldığım birkaç tüketici geri bildirimine bugün bir de bir vestel yetkili servisinin (Tanımıyorum ilk defa yazmış bana insta dm den) yaklaşımlarına bakılırsa beklenti büyük değil gibi sanki.

Ekli dosyayı görüntüle 23525
Benzer şekilde ürünün sesli komut sisteminin yeterli çalışmadığı (özellikle TiVo tarafında yanlış çalışabildiği) söylenmiş. Tuşların birbirine çok yakın olduğu söylenmiş. Bunları da yazıya eklemiştim.

55QG9840 tv nin yanında bu kumanda dan var. Kullanıyorum. Kumanda oldukça kibar ve tuş kalitesi çok iyi. Tek kusur tuşların biraz küçük olmasından dolayı bazı iri parmaklı kişilerde sorun olacağı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri