Ful yazılım denermisinselamlar hi level 50UHL670 tv açılıyor 30 saniye sonra kapanıyor ve bu işlem sürekli tekrarlanıyor ne yapmalıyım.
8495977.rar

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ful yazılım denermisinselamlar hi level 50UHL670 tv açılıyor 30 saniye sonra kapanıyor ve bu işlem sürekli tekrarlanıyor ne yapmalıyım.
Cihazınız güncelMerhaba bu televizyon için full sürüm var mı? Ekli dosyayı görüntüle 21789Ekli dosyayı görüntüle 21790
Denedim tv açıldı kablosuz ağ üzerinden wifi ye bağlanmaya çalıştığımda reset atıyor. Eski arızalı haline dönüyorFul yazılım denermisin
8495977.rar
drive.google.com
Wifi kartı arızalı olabilirr wifi kartına giren soketi çıkartıp denermisinDenedim tv açıldı kablosuz ağ üzerinden wifi ye bağlanmaya çalıştığımda reset atıyor. Eski arızalı haline dönüyor
seri no?Merhaba, vestel 55ud8200 için full yazılım var mı. tv açılmadan kendini kapatıyor.
Denedim sonuç değişmedi yazılımı eski olduğu için olabilirmi.Wifi kartı arızalı olabilirr wifi kartına giren soketi çıkartıp denermisin
wifi kartı arızalı olabilir.Denedim sonuç değişmedi yazılımı eski olduğu için olabilirmi.
Ful yazılımMerhaba 49UA960 vestel tv
Seri no:7836588700120
Orjinal yazılımına ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz ?
Teşekkür ederim yazılım için. En azından tv açılıyor artık. Emeginize sağlık kolay gelsinwifi kartı arızalı olabilir.
Kumandaya tepki veriyor mu55UA96000 vestel tv televizyonda kırmızı ışık yanıyor ama hiçbir görüntü gelmiyor yazılım mı güncellemem gerekiyor eğer yazılım güncellemesi gerekiyorsa yazılımı var mıdır?
Seri no?Mb110 güncel yazılım alabilirmiyiz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.