Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vücut geliştirme hakkında bir takım sohbetler başlığı

İlteriş Yılmaz

İstek varsa yol vardır.
Yönetici
Admin
Merhaba, vücut geliştirme konusuyla teorik olarak yıllardır ilgileniyorum. Ancak bugüne kadar temel amacım "şişmek" olmadı. Temel amacım fit kalmak ve kasların daha sağlıklı bir yapı ile vücudu dinç tutması oldu. Bugünlerde spora tekrar başladım ve biraz da olsa hacim kazanıp bu hacmi korumayı istiyorum. Aramızda antrenör arkadaşlar var ise ya da bu konuda kendini geliştirmiş arkadaşlar var ise bilgilerinden faydalanmak benim için keyiftir.

Ahahaha, 20 li yaşlarım geldi aklıma. Dambıl Labut Yay Şınav Mekik ile vücut çalışırdık. O zaman da vardı spor salonları ama beni hiç çekmedi nedense.

Benim ilk odak noktalarım kanat olmuştu tabi tüy siklet olduğum için biraz genişleme hayali ile.

Şu muhterem bizim peder bey ve kendisinin üstçavuş olduğu dönemlerden bu foto mesela.

1727075736833.jpeg

Bu çiroz Şebek de aynı yaşlarda kanat yapmaya çalışan ben oluyorum :kiskis

1727076382819.jpeg

Bayadır görüşmüyoruz seninle o yüzden öyle sanıyorsun :cool:
E öyleyse ancak ve ancak mutlu olurum kardeşim. 😎

Ahahaha, 20 li yaşlarım geldi aklıma. Dambıl Labut Yay Şınav Mekik ile vücut çalışırdık. O zaman da vardı spor salonları ama beni hiç çekmedi nedense.

Benim ilk odak noktalarım kanat olmuştu tabi tüy siklet olduğum için biraz genişleme hayali ile.

Şu muhterem bizim peder bey ve kendisinin üstçavuş olduğu dönemlerden bu foto mesela.

Ekli dosyayı görüntüle 20308

Ekli dosyayı görüntüle 20309
Heytt beee, anılar yumağında bir yığın olarak duruyor işte hepsi. 😍

E öyleyse ancak ve ancak mutlu olurum kardeşim. 😎

Heytt beee, anılar yumağında bir yığın olarak duruyor işte hepsi. 😍
Bizimki aminoasit basmadan doğal gelişimdi :kiskis

Bu gelişmiş haliydi yani :kop

Gerçi daha kanatlı fotolarım da vardı da muhtemelen evdeki albümlerdedir. Siz bilmezsiniz hani şu eskiden fotoların kağıtlara basılıp saklandığı kapaklı şeyler :kiskis

Bizimki aminoasit basmadan doğal gelişimdi :kiskis

Bu gelişmiş haliydi yani :kop

Gerçi daha kanatlı fotolarım da vardı da muhtemelen evdeki albümlerdedir. Siz bilmezsiniz hani şu eskiden fotoların kağıtlara basılıp saklandığı kapaklı şeyler :kiskis
:haha

Çok şükür doğal olmayan hiçbir ürünle işimiz yok. Öyle hırslı bir amacımız da yok. 😂 Amaç fit olmak, mümkünse azıcık da kasları büyütmek. 😂

Yani büyüklerimizden birazcık aşinayız. :haha

:haha

Çok şükür doğal olmayan hiçbir ürünle işimiz yok. Öyle hırslı bir amacımız da yok. 😂 Amaç fit olmak, mümkünse azıcık da kasları büyütmek. 😂

Yani büyüklerimizden birazcık aşinayız. :haha
Şu an benim en büyük aktivitem evden arabaya, arabadan eve yürümek. :D
Neyse canım 1-2 ay'a Kordon yürüyüşlerimize kaldığımız yerden devam ederiz @Yelda Helvacı ile.
Bir ara fena sarmıştık, 16.000 adımlar falan.

Mermi misin mübarek?

Askerliğin ilk zamanlara galiba mutlu olduğuna göre :haha

Neyse canım 1-2 ay'a Kordon yürüyüşlerimize kaldığımız yerden devam ederiz @Yelda Helvacı ile.
Spor dan ziyade yeniden kurstan kursa koşma hayalim var.))
Zeybek,vals dans kursu ile başlarız gibime geliyor.
@İlteriş Yılmaz öncelik bol su,sağlıklı beslenme ve ağırlık çalışman olacaktır.

Askerliğin ilk zamanlara galiba mutlu olduğuna göre :haha
Genel itibariyle ben hayatımın her aşamasında mutluyum zaten :)
Anlık girdaplarım elbette oluyor herkes gibi ama fabrika ayarlarıma erken dönüyorum.
Orada yolu yarılamış olabilirim çok emin olamadım şimdi :D

Bunu halledeceğiz. :haha

Spor dan ziyade yeniden kurstan kursa koşma hayalim var.))
Zeybek,vals dans kursu ile başlarız gibime geliyor.
@İlteriş Yılmaz öncelik bol su,sağlıklı beslenme ve ağırlık çalışman olacaktır.
Tam da o şekilde ilerleyeceğim abloş. Teşekkür ederim. 😍

Zeybek kısmı okeydir 🥰

Eeee ekip? Bu hafta Marmaris? :cool:

@Yelda Helvacı @İlteriş Yılmaz
Evvet 😍

Bunu halledeceğiz. :haha

Tam da o şekilde ilerleyeceğim abloş. Teşekkür ederim. 😍

Evvet 😍
O zaman programı yapayım.
Bugün yarın işlerimize bakalım, Perşembe Yeldoşun doktor randevusu, Cuma benim toplantım var Kaymakamlıkta.

Bu durumda Çarşamba uygundur. Sabah 10 dolaylarında çıkalım, öğle yemeğini orada yeriz, Yeldoş Marmaris çarşıyı alt üst ederken biz işimize bakalım :ok

Şükür ki oto kontrolüm oldukça yüksektir. Önüme dünyayı koysalar yok diyorum bu durumlarda. :hihi Giderim evimde antrenman sonrası karbonhidrat ve protein içerikli güzel bir yemek hazırlar yerim. :hihi Şu anda aç olmama rağmen bunlar zerre ilgimi çekmiyor çünkü şartlanmış durumdayım. :haha

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri