Ona gider bana fazla gider abiTam yazacaktım yengemize iphone 14 pro max 1 TB gider diye lakin yolu kapatmışsınız![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ona gider bana fazla gider abiTam yazacaktım yengemize iphone 14 pro max 1 TB gider diye lakin yolu kapatmışsınız![]()
Dedemin sözü var. Gençler ilk telefonunu vergisiz alacak diye. Bakalım seçimden sonra benimde A73 ya da yeni çıakcak FE ye niyetim var.Kesinlikle haklısınız, zira kendi samsung telefonu artık ''Benden pes'' dediği iin geçici olarak şu an kullandığı 10 yaşındaki Sony Xperia telefonda o oyunu oynayabildiği için ''Şimdilik yete'' demek zorunda kaldık.
Ne yalan söyleyelim dostlar ekonomi hepimizin belini büküyor.
Bir süre daha idare edebilecek olsaydı Ben de hakikaten A73 istiyordum kendisine de, nasip diyelim
Bize söz verdiler yine baharlar gelecek, o zaman değiştirirz belki![]()
Dışarıdan bakanlar ilk başta pek anlamıyor olsa da gerçek forum ortamlarında çok kaliteli ve yapıcı muhabbetler, faydalı bilgiler vardır.Cidden öyle abi televizyon almama rağmen her akşam laptopu alıp bir geziniyorum eşim daha ne bakıyorsun diyor ??
Aslında dün gece bakıyorduk, bir türlü karar veremeyince yattık uyuduk, sabah ben ofise geldim, Sizin uyarılardan sonra ben A33 alalım diyecektim de 1 saat kadar önce aradı Yeldoş, A23 olarak vermiş siparişiHadi hayırlı olsun abla inşallah bu yeni gelen zamlar'dan etkilenmemişsindir
Ben bu tarz konularda başlığı değiştiriyorum bu yüzden.O değil de konuyu kilitleyelim mi? Kırk yılda bir satın aldım diye çözüme ulaşan konumuz oldu, başka yere dağılmadan önlem alalım![]()
Abey geç kalmişsenYurtdışı tavsiye isterseniz verebilirim![]()
Ben de 17-18 yaşlarımda kendi forumumu kapattıktan sonra forumlarda takılmamaya başlamıştım. Buradaki kişilerin bir çekiciliği var ?Dışarıdan bakanlar ilk başta pek anlamıyor olsa da gerçek forum ortamlarında çok kaliteli ve yapıcı muhabbetler, faydalı bilgiler vardır.
Çoluk çocuk tayfası (zihnen) veya trol zihniyet de olmadığı için kalite mümkün olduğunca insanları mutlu edecek düzeyde oluyor.
Yılların Donanımhabercisi @Yelda Helvacı uzun yıllardır forum ortamlarına girmezdi mesela. Bizim buradaki sohbeti görünce baktım kendisi de yine dahil olmaya başladı![]()
Tabi sana özel çekerimTelefonu ve şirin kartlığın olan kılıfın fotoğrafını Adem abinin telefonuyla çekip paylaşmalısın Yelda abla![]()
3 seneye daha ne modeller gelir hallederizKesinlikle haklısınız, zira kendi samsung telefonu artık ''Benden pes'' dediği iin geçici olarak şu an kullandığı 10 yaşındaki Sony Xperia telefonda o oyunu oynayabildiği için ''Şimdilik yete'' demek zorunda kaldık.
Ne yalan söyleyelim dostlar ekonomi hepimizin belini büküyor.
Bir süre daha idare edebilecek olsaydı Ben de hakikaten A73 istiyordum kendisine de, nasip diyelim
Bize söz verdiler yine baharlar gelecek, o zaman değiştirirz belki![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanır umarım abiAbey geç kalmişsen
Hatun A23 alıp geçmiş![]()
Ahahahaha vallahi seni biz çok farklı bir kategoride değerlendiriyoruz İlteriş ile, Çünkü seninle başlangıç hikayemiz farklı.Ben de 17-18 yaşlarımda kendi forumumu kapattıktan sonra forumlarda takılmamaya başlamıştım. Buradaki kişilerin bir çekiciliği var ?
Yahu forumda konu açıp öneri isteyip adamların kadınların ''ALMA'' dediği telefonu gittin aldın bir daha sana niye öneri versinler3 seneye daha ne modeller gelir hallederiz
hatta o zamanlar da senin de emekliliğin gelir diye düşünüyorum ikimize birden en güzelini yine buradan öneriler ile buluruz inşallah![]()
Senin Youtube videolarından buldumAhahahaha vallahi seni biz çok farklı bir kategoride değerlendiriyoruz İlteriş ile, Çünkü seninle başlangıç hikayemiz farklı.
Hakikaten yahu sen ne alaka? nasıl buldun ki bu forumu![]()
Yusuf'um muhatap konusu sıkıntı olmuyor mu bu ürünlerde?Hayırlı olsun güle güle kullanır umarım abi) Xiaomi, Samsung ve Oneplus'ın yurtdışı hazır kayıtlı modelleri TR fiyatının neredeyse yarısı, Note 20 Ultra, Oneplus 9 Pro, Xiaomi Mi 11T gibi cihazlar fiyatlarına göre çok iyiler.
Ahahaha büyük tesadüf olmuş bu durumda, çünkü biz forumu açtıktan neredeyse gün ile ifade edilecek düzeyde hemen sonrasında sen geldin.Senin Youtube videolarından buldum![]()
senin bahsettiğin o baharlar gelmediği için olabilir mi ?Yahu forumda konu açıp öneri isteyip adamların kadınların ''ALMA'' dediği telefonu gittin aldın bir daha sana niye öneri versinler![]()
Ben 2014'den bu yana hep yurtdışı kullanıyorum, Yurtiçi alırken bi telefonda devlete almak koyuyor açıkcası, yeni nesil cihazların sorun cıkarma ihtimali çok düşük fiyatı onu tolere ediyor. Tabiki sorunlu modeller var ama söylediğim modeller sorunsuz çok tercih ediliyor, 7-12 Bin Tl arası ve sıfırları en az 2 katı fiyat TR de maalesef. Şöyle bir durum da var garanti biçok şeyi kapsamıyor tam koruma için kasko yaptırmak gerekecek.Yusuf'um muhatap konusu sıkıntı olmuyor mu bu ürünlerde?![]()
Kaskoda da zaten armutun sapı üzümün çöpü diye ayak diretiyorlar, başarsan dahi % bilmemkaçını karşılıyorlar falan. Bu yönden bakınca haklısın.Ben 2014'den bu yana hep yurtdışı kullanıyorum Yurtiçi alırken bi telefonda devlete almak koyuyor açıkcası, yeni nesil cihazların sorun cıkarma ihtimali çok düşük fiyatı onu tolere ediyor. Tabiki sorunlu modeller var ama söylediğim modeller sorunsuz çok terih ediliyor 7-12 Bin Tl arası ve sıfırları en az 2 katı fiyat TR de maalesef. Şöyle bir durum da var garanti biçok şeyi kapsamıyor tam koruma için kasko yaptırmak gerekecek.
Şuan iPhone 14 Pro kullanıyorum buda yurtdışı neredeyse yarı fiyatına geldi, birkaç kez düştü içim gitti sorun olmadı, iyi bi kılıf koruma ile içim rahat, işim gereği en iyi video çeken telefonu almam gerekiyordu yoksa Android candır (video performansı hariçKaskoda da zaten armutun sapı üzümün çöpü diye ayak diretiyorlar, başarsan dahi % bilmemkaçını karşılıyorlar falan. Bu yönden bakınca haklısın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.