Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yurt Dışı İthal Bosch-Siemens Beyaz Eşyalar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Bir fotoğraf eklenmemiş sanırım. Ürünün orijinalinde filtre olması gereken kısımdan bu çıkıyor.
Sırf bu yüzden ben alttaki ana açılabilir filtreli olani aldım sebebi ise aşağıdaki ana filtre tıkandığı zaman iq700 modellerinde açılamıyor ama WQ41G2C0TR bu modelde açılıp kendiniz temizleyebiliyorsunuz

Sırf bu yüzden ben alttaki ana açılabilir filtreli olani aldım sebebi ise aşağıdaki ana filtre tıkandığı zaman iq700 modellerinde açılamıyor ama WQ41G2C0TR bu modelde açılıp kendiniz temizleyebiliyorsunuz
Benim model Auto Clean olduğu için (sanırım Siemens’te Intelligent Clean diye geçiyor) alt filtreye ulaşabiliyorsunuz. Self Cleaning Condenser ürünlerde ulaşamıyorsunuz. Yani, bazı iQ700 modellerinde alt taraf açılabiliyor.

Benim model Auto Clean olduğu için (sanırım Siemens’te Intelligent Clean diye geçiyor) alt filtreye ulaşabiliyorsunuz. Self Cleaning Condenser ürünlerde ulaşamıyorsunuz. Yani, bazı iQ700 modellerinde alt taraf açılabiliyor.
Uzun araştırmalar sonunda ben aldım sebebi ise ıq700 modellerinde ana filtre açılmıyor ve bakım gerektiriyor iq 500 modellerinde bazılarında açılıyor işte ondan alınmalı

Uzun araştırmalar sonunda ben aldım sebebi ise ıq700 modellerinde ana filtre açılmıyor ve bakım gerektiriyor iq 500 modellerinde bazılarında açılıyor işte ondan alınmalı
WQ44G2C1TR modelinde durum nasıl biliyor musunuz? Birkaç gün içinde almayı düşünüyorum ondan soruyorum

Söylediğimi fotoğraflarla da destekleyeyim o zaman. Bendeki ürün Bosch Serie 8 WTX87K80TR modeli. Siemens’in iQ700 makineleriyle Serie 8 denk oluyor. Siemens’teki modelinin kodunu bilmiyorum şu an. Gördüğünüz gibi alt tarafta filtre var; açabiliyorum, çıkartabiliyorum ve temizleyebiliyorum. Yani Auto Clean veya Intelligent Cleaning olan Serie 8, Home Professional/iQ700, iQ800 makinelerde alt kapağı açabiliyorsunuz. iQ700’lerde alt filtre açılmıyor genellemesi yanlış.

IMG_2982.jpegIMG_2987.jpegIMG_2986.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Söylediğimi fotoğraflarla da destekleyeyim o zaman. Bendeki ürün Bosch Serie 8 WTX87K80TR modeli. Siemens’in iQ700 makineleriyle Serie 8 denk oluyor. Siemens’teki modelinin kodunu bilmiyorum şu an. Gördüğünüz gibi alt tarafta filtre var; açabiliyorum, çıkartabiliyorum ve temizleyebiliyorum. Yani Auto Clean veya Intelligent Cleaning olan Serie 8, Home Professional/iQ700, iQ800 makinelerde alt kapağı açabiliyorsunuz. iQ700’lerde alt filtre açılmıyor genellemesi yanlış.
Fotoğrafları alıntı kısmına koymuşum, nasıl yaptım bilmiyorum mobilde bu kadar oldu :)

BOSCH;

Çamaşır Makineleri;
WAX28FH2TR
WAX28E50TR
WAV28MH0TR
WAV28KH0TR
WAX32MHXTR
WAX32MH0TR

Çamaşır Kurutma Makineleri;
WTX87K8XTR
WTX87EH0TR
WTX87K80TR

Bulaşık Makineleri;
SMS8ZDI80T
SMS6ECI80T
SMS6EAI80T
SMS6EIC81T

Buzdolapları;
Türkiye pazarında satılan bütün Bosch buzdolapları Çerkezköy üretimidir.

Yukarıdaki modeller HomeProfessional ve Serie 8 modelleridir. (Bulaşık makinelerinden Serie 6 olanlarda da Almanya üretimi var listede bulunmaktalar.) Serie 6 ve alt modeller Türkiye üretimidir.

SIEMENS

Çamaşır Makineleri;
WM14XFH2TR
WM14XE50TR
WM14VMH0TR
WM14VKH0TR
WM16XMHXTR
WM16XMH0TR

WT47XK8XTR
WT47XEH0TR
WT47XK80TR

Bulaşık Makineleri;
SN27ZI80DT
SN25EI80AT
SN25EI01CT

Buzdolapları;
Türkiye pazarında satılan bütün Siemens buzdolapları Çerkezköy üretimidir.
Yukarıdaki modeller iQ700 serisine ait modellerdir. (Bulaşık makinelerinde iQ500 olup Almanya üretimi olanlar da var. Listeye ekledim.) iQ500 ve alt modeller Türkiye üretimidir.

Bu liste Bosch-Siemens grubundan ürün arayan arkadaşlara referans olması amacıyla @Adem Helvacı nın isteği üzerine hazırlanmıştır.

Bu gruptan ürün seçecek arkadaşlara +4 yıl ek garantinin kaldırıldığını ve garanti sonrası arızalarda yedek parça-işçilik bedellerinin yerli markalara göre yüksek olduğunu hatırlatırım.
bu listenin güncel hali var mı? 25 senelik bosh bulaşık makinemiz bugün motor rulmanları takıldığı için artık çalışmıyor. sorun çıkarmayaca max 25 binlik bir makine ihtiyacımız var.

Ekli dosyayı görüntüle 19694Ekli dosyayı görüntüle 19696Ekli dosyayı görüntüle 19697
Her modelde değil çoğunluğunda açılmıyor demek istemiştim sanırım orads ufak bir hata oldu belkide bosch serilerinde açılıp siemens serilerindekiyle karşılaştırmak lazım

WQ44G2C1TR modelinde durum nasıl biliyor musunuz? Birkaç gün içinde almayı düşünüyorum ondan soruyorum
Bundada açılmıyor bunu almanızı önermem alicaksaniz alt kısımda ana filtre açılabilen model alın yoksa siemensde bu şekilde ana filtre acilmsyanlara senelik bakim gibi saçmalıklar dayatiyorlar. Ama açılabilen modellerde kendin filtreyi temizleyip yerine koyabiliyorsun.

bu listenin güncel hali var mı? 25 senelik bosh bulaşık makinemiz bugün motor rulmanları takıldığı için artık çalışmıyor. sorun çıkarmayaca max 25 binlik bir makine ihtiyacımız var.
BSH Almanya üretimi bulaşık makineleri maalesef 39-40 bin bandından başlıyor. Forumda da sıkça önerilen Arçelik 6167 indirimiyle beraber bütçenize uygun görünüyor, değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Her modelde değil çoğunluğunda açılmıyor demek istemiştim sanırım orads ufak bir hata oldu belkide bosch serilerinde açılıp siemens serilerindekiyle karşılaştırmak lazım
:ok Sıkıntı yok hocam. Açılabilenlerin tırnak yeri gözüküyor zaten görsellerden öyle de anlaşılabilir.

İLK MESAJ GÜNCEL MODELLER İLE GÜNCELLENMİŞTİR BSH GRUBUNDAN İTHAL ÜRÜN ALACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR...

BOSCH;

Çamaşır Makineleri;
WGB254AXTR
WGB254A0TR
WGB244A0TR

Ürün gamındaki bütün modeller Avrupa'dan ithal.

Bulaşık Makineleri;
SMS8YDI82T
SMS6ECI80T
SMS6EAI81T
SMS6ECI81T
SMI8ZDS81T

Buzdolapları;
Türkiye pazarında satılan bütün Bosch buzdolapları Çerkezköy üretimidir.

SIEMENS

Çamaşır Makineleri;
WG54B2AXTR
WG54B2A0TR
WG44B2A0TR
WG44B200TR

Ürün gamındaki bütün modeller Avrupa'dan ithal.

Bulaşık Makineleri;
SN27YI82DT
SN25EI82AT
SN25EI80AT
SN25EI01CT
SN75EX11CE

Buzdolapları;
Türkiye pazarında satılan bütün Siemens buzdolapları Çerkezköy üretimidir.

Bu liste Bosch-Siemens grubundan ürün arayan arkadaşlara referans olması amacıyla hazırlanmıştır.
Avrupa POLONYA mı, Germany mi , bu önemli. POLONYA ise Çerkezköy olsun daha iyi

Adı Bosch değil ,Hakiki Made ın Germany ise kalitedir. Ha bu zamanda varmı bilmiyorum . Avrupa malı POLONYA olunca olmuyor bence
1726959113410.jpeg

Bu ürünü de sadece Made in Italy diye almıştım.

1726959254489.jpeg

Kurutma da bildiğim kadarı ile Alman malı deniyordu ,ama etikette yazmıyor üretim yeri. Zamanın üst düzey ürünü idi

1726959331030.jpeg

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri