Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Zaman Kontrollü Gerilim Koruma Prizi Powerful VP116

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Akıllı priz değil dostlar, bildiğimiz şebeke gerilimini üzerine girdiğiniz ayarlar doğrultusunda düşük ve yüksek olarak ayarlamanızı sağlayan ve elektrik geldiğinde enerjiyi ne zaman vereceğine sizin karar vermenizi sağlayan GERİLİM KORUMA PRİZİ olan Poverful VP-116 ile ilgili kısa bir video yayınladım.

Powerful tarafından hem testlerimizde kullanabilmemiz hem de inceleyip fikrimizi belirtmemiz ricaları ile tarafımıza sevk edilen GERİLİM KORUMA PRİZİ ile ilgili www.forum.inceleriz.com klima bölümünde dostlarla sohbet ederken konusu geçmesi üzere hemen kısacık bir video çekip paylaştım sizler için.

Ürün ile ilgili çok daha geniş teknik detayları sizlere yine paylaşmaya devam edeceğim.

Burada sadece asayüzünün kolaylığı ve kapsamı ile ilgili dostları bilgilendirmek istedim.

Bahsi geçen Powerful VP 116 Gerilim koruma prizi TAK KULLAN bir üründür. fabrika ayarı 5 saniye zaman gecikmeli, 185V AC taban, 250VAC ise üst limit belirlenmiş şekilde geliyor.

5 ile 999 saniye arasında başlatma gecikme ayarı yapabildiğiniz ürün 16 Amper ve 3500Watt kapasiteye sahip.

Gerilim değerlerini siz dilerseniz en düşük 150, en yüksek 280V AC olarak şekilde dahi ayarlayabiliyorsunuz.

TS-EN50160 Sayılı Standart gereği Devlet tarafından NORMAL kabul edilen gerilim değerinin 253V AC olduğunu da hatırlatmak isterim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Akıllı priz değil dostlar, bildiğimiz şebeke gerilimini üzerine girdiğiniz ayarlar doğrultusunda düşük ve yüksek olarak ayarlamanızı sağlayan ve elektrik geldiğinde enerjiyi ne zaman vereceğine sizin karar vermenizi sağlayan GERİLİM KORUMA PRİZİ olan Poverful VP-116 ile ilgili kısa bir video yayınladım.

Powerful tarafından hem testlerimizde kullanabilmemiz hem de inceleyip fikrimizi belirtmemiz ricaları ile tarafımıza sevk edilen GERİLİM KORUMA PRİZİ ile ilgili www.forum.inceleriz.com klima bölümünde dostlarla sohbet ederken konusu geçmesi üzere hemen kısacık bir video çekip paylaştım sizler için.

Ürün ile ilgili çok daha geniş teknik detayları sizlere yine paylaşmaya devam edeceğim.

Burada sadece asayüzünün kolaylığı ve kapsamı ile ilgili dostları bilgilendirmek istedim.

Bahsi geçen Powerful VP 116 Gerilim koruma prizi TAK KULLAN bir üründür. fabrika ayarı 5 saniye zaman gecikmeli, 185V AC taban, 250VAC ise üst limit belirlenmiş şekilde geliyor.

5 ile 999 saniye arasında başlatma gecikme ayarı yapabildiğiniz ürün 16 Amper ve 3500Watt kapasiteye sahip.

Gerilim değerlerini siz dilerseniz en düşük 150, en yüksek 280V AC olarak şekilde dahi ayarlayabiliyorsunuz.

TS-EN50160 Sayılı Standart gereği Devlet tarafından NORMAL kabul edilen gerilim değerinin 253V AC olduğunu da hatırlatmak isterim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Teşekkürler abim 🙋
Bizde üzerine akıllı priz bağlayıp akıllandırırız:hihi

teşekkürler abi uzunca bir süre bekliyordum şu sıralar tuya alt yapılı akıllı prizlere sardım aynı işi görüyorlar ama ilk enerji de geçikmr ayarını bulamadım voltaj eşik ve geçikmesi ayarlanıyor ama ilk enerji verildiğinde geçikme ayarını bulamadım onlarda.

Teşekkürler abim 🙋
Bizde üzerine akıllı priz bağlayıp akıllandırırız:hihi
buzdolabı bizim için önemli bundan takılı ancak ara sıra kaçak akım koruma rölesi atıyor.Bende tuya alt yapılı akıllı priz aldım.Voltaj eşik ayarları ve geçikmesi var ama bunun gibi ilk enerji verildiğinde geçikme yapmıyor hemen veriyorlar.Bende buna bağlasam garanti olsun diye düşünüyorum.ama sıkıntı olurmu bilemedim.🤔🙄

buzdolabı bizim için önemli bundan takılı ancak ara sıra kaçak akım koruma rölesi atıyor.Bende tuya alt yapılı akıllı priz aldım.Voltaj eşik ayarları ve geçikmesi var ama bunun gibi ilk enerji verildiğinde geçikme yapmıyor hemen veriyorlar.Bende buna bağlasam garanti olsun diye düşünüyorum.ama sıkıntı olurmu bilemedim.🤔🙄
Hocam inanki uzman değilim bu konularda daha iyi anlayan birine danışmak lazım
Bende tapo üzerine düz watmetre bağlayıp kullanıyordum o şekilde yapmamı önermediler 🙂

@Adem Helvacı geçenlerde konu açıp etiketledim gözünden kaçtı muhtemelen. Hazır konu buyken burdan sorayım. BD3076 dolabım evime gelen voltaj düşük olursa motoru vuruntu yapıyor anlık. Voltajdan olduğuna eminim çünkü o an eş zamanlı olarak lambalar kısılıyor, bina asansörü ikaz sesi çıkarıyor. Bu ürün bunu engeller mi? Cevabın hayır ise bana ne önerebilirsin?

@Adem Helvacı geçenlerde konu açıp etiketledim gözünden kaçtı muhtemelen. Hazır konu buyken burdan sorayım. BD3076 dolabım evime gelen voltaj düşük olursa motoru vuruntu yapıyor anlık. Voltajdan olduğuna eminim çünkü o an eş zamanlı olarak lambalar kısılıyor, bina asansörü ikaz sesi çıkarıyor. Bu ürün bunu engeller mi? Cevabın hayır ise bana ne önerebilirsin?
bu ürün düşük voltaj geldiği zaman elektriği kesiyor sadece. Voltajı ideal seviyeye getirmiyor. Sizin sorununuzun çözümü için voltaj regülatörü alabilirsiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri