Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

haydarinna01 kullanıcısının son içeriği

1. haydarinna01

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Ben fark etmedim dediğiniz durumu en azından gözüme çarpmadı ama yarın daha dikkatli inceleyip bakarım. Uygulamaları androide kıyasla kesinlikle yetersiz. Tabii bir çok seçenek sunulmuş ama örneğin inat tv apk dosyasını kuramıyorum android olmadığı için. Maçları izleyebilirdim. Farklı tarayıcı...
  2. haydarinna01

Benim de dün siparişini verdiğim ürün öğle saatlerinde geldi ve gün içerisinde kurulumunu da yaptılar. Genel anlamda bir sıkıntısını göremedim. Ekran boyutu, çözünürlük, parlaklık, ses hepsi gayet tatmin edici. Sadece Tizen sistemi olduğu için neredeyse uygulama yok sayılır ya da ben daha fark...
  3. haydarinna01

Satın Alma Önerisi TCL 58P635 - Vestel 65ua9090

TCL tavsiye etmem. Sanki 58" TVleri Adem Helvacı önermiyordu. Bugün hangi inç olduğunu bilmiyorum ama p635'i gördüm ve görüntüden pek hoşlanmadım. Görmedim ama eminim Vestel daha iyi bir seçenektir.
  4. haydarinna01

18.999tl ye Hepsiburada dan alarak aranıza katıldım. 1 ay önce 15-15bin tl'ye yanında hediyeleriyle birlikte alanları gördükçe ekonominin bu halde olmasının sebebi olanlara şükranlarımı (!) sunuyorum :)
  5. haydarinna01

Satın Alma Önerisi Seçim Öncesi 17.500TL Bütçeye Alınabilecek En Makul Televizyon

Ek olarak Tizen işletim sisteminin yetersiz geldiğini düşünürsem apk kurmak gibi bir isteğim olursa Mi Box alıp geçerim diye düşünüyorum. Yakın zamanda olmasa da baktım yetersiz, bu şekilde ihtiyacımı gidermiş olurum.
  6. haydarinna01

Satın Alma Önerisi Seçim Öncesi 17.500TL Bütçeye Alınabilecek En Makul Televizyon

Evet MediaMarkt'ta baktım. Netliğini beğenmedim. Bir de parlaklık seviyesi düşük geldi. Youtube'dan 4k video açıktı ama kontrol etmek zorunda kaldım acaba video daha düşük çözünürlükte mi oynuyor diye. C728 modelini bulunduğum şehirde hiçbir yerde göremedim. P635 vardı sadece. C635'i görmek...
  7. haydarinna01

Ayrıyetten TCL de baktım ama aklımdaki modelleri hiç bir yerde göremedim. P635 gördüm sadece. Onun da görüntüsünü beğenmedim.
  8. haydarinna01

Tahminimden daha fazla söyledi. 65Q60B için28.5 bin tl fiyat söyledi ama 9 taksit yapabileceğini söyledi. Açıkçası 25 bin tl olsaydı almayı düşünüyordum. Sonra bunun bir alt modeli 65bu8500'e baktım ve aralarındaki görüntü farkı hoşuma gitmedi açıkçası fiyat olarak da 25900tl istedi. En son...
  9. haydarinna01

Samsung 65" q60b modelini almaya karar verdim. Almaya gidiyorum 25 bin tlye 8 taksit imkanı ile alacağım. Aylık 3bin tlye gelecek ama 65" ve samsung almış olacağız. Sorun yoktur umarım.
  10. haydarinna01

Peki aynı fiyattaki TCL'den iyi midir ? Yani bunu al seni üzmez denebilecek bir model olsa alayım ama ben pek inceleme veya yorum görmedim. Genellikle diğer modeller hakkında şikayetler vs. vardı.
  11. haydarinna01

Evkur da biraz güven vermedi açıkçası. Yorum vs. de pek göremedim.
  12. haydarinna01

Seçim yapma açısından son düzlüğe geldim sanırım. 55" almaya karar verdim. ONVO veya Toshiba, Philips vb almamaya karar verdim. Maddiyat önemli ama 15bin TL bunlara verene kadar Samsung al der misiniz ? Sanki BU8500 modeline kıyasla TCL modellerinin F/P olarak daha avantajlı geldi bana...
  13. haydarinna01

Koltuk tam oraya uygun olduğu için koltuğu değiştiremeyiz maalesef. Ama zahmet edip düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Açıkçası uygun fiyatlı olması bizim için çok iyi olurdu. ONVO marka olarak güven vermediği için biraz tereddütlü yaklaşıyor bizimkiler. Aradaki 7K tl farkı düşünürsek ikna...
  14. haydarinna01

Bir mağazaya gidip bakın en iyisi öyle anlaşılıyor. Açıkçası ben bugün Philips 8507'yi gördüm ve bu kadar kötü paneli Philips adıyla çıkarmalarına çok şaşırdım. Kesnlikle almayın. Samsung falan çok daha iyi görüntü kalitesi sunuyor bence. Ya da alacaksanız Philips almayın daha uygun fiyatlı...
  15. haydarinna01

Fiyat gerçekten çok iyi ama hem mesafe 3.5-4 metre hem de tkgs olmadığından bahsedilmiş. Onun dışında 100/120hz ekran falan muazzam. Sizce Samsung modelleri nasıl ? Parasının hakkını verir mi ? Özellikle 8 taksit bizim gibi bütçesi kısıtlı biri için çok iyi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri