Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

worldspawn kullanıcısının son içeriği

1. W

Satın Alma Önerisi bulaşık makinesi

merhaba bulaşık makinesi önerebilir misiniz? duruma göre bütçe belki 15bin olabilir. zamanında bu sitedeki tavsiyelerle 60bu8000 almıştım ve çok memnun kaldım. aynı şekilde bu sefer de bulaşık makinesi önerebilir misiniz? marka
  2. W

10 Soketli Akım Korumalı Priz USB C 1.5M 530'TL

bu tarz ürünleri alırken ürünün tepki verme hızına dikkat edin. yani kaç pikosaniyede akımı kesiyor ona bakın. mesela bu urun 1 nanosaniyede tepki verebiliyormus...
  3. W

SAMSUNG S20 FE (Snapdragon)

başka bir forum sitesinde realme gt2 için şunu demişler: "GT2 Pro iyidir ama düz GT2 de SD 888 var o işlemcide kronik ısınma sorunu var ısınmadan dolayı ekranda AMOLED olduğu için yanık izi şikayetide çok bilginiz olsun.." bundan dolayı eğer oyun oynayacaksanız ısınmadan dolayı problem...
  4. W

epey üzerinden yaptığım araştırmalar sonucu sizin isterlerinizi sadece 2 tane telefon karşılıyor: Samsung Galaxy S20 FE ve realme GT 2'dir. dh forum gibi yerlerde kullanıcılarına ulaşıp direkt bilgi alabilirsiniz memnunlar mıymış diye. muhtemelen ikisinin de IR yakınlık sensoru yok. S20FE için...
  5. W

ben hayatım boyunca herhangi birisine ne xiaomi 12 ne de samsung galaxy s23ü satın almayı önerdim. "Önünde sadece kamera olan tüm telefonlar sanal yakınlık sensörü kullanır." önermenizin yanlış olduğunu belirttim ve de 2 tane popüler markadan örnek verdim. Ayrıca "Yani kamera görüntü işleme...
  6. W

hayir, onermeniz tamamen yanlis. gidin bakin bir magazaya xiaomi 12'de IR yakinlik sensoru var miymis yok muymus ya da samsung galaxy s23'de var miymis yok muymus. onermenin dogrusu soyle olmaliydi: "uygun fiyatli telefonlarda ureticiler maliyeti kismak icin bazen hatta cogu zaman yakinlik...
  7. W

bu videoda daha iyi gosteriliyor sanirim. ben poco f3 kullaniyorum. xiaomi'nin urettigi premium telefonlar haric butun hepsinde sanal yakinlik sensoru kullaniyor. sistem şoyle calisiyor: ahizesinden ultrasonik sesler cikariyor, eger cihazin tepesinde bulunan mikrofon bu ultrasonik sesleri tespit...
  8. W

sakin almayin. cihazda yakinlik sensoru yok. arama yaparken yanaginizla aramayi beklemeye almak istemiyorsaniz almayin. cihaz telefon olma ozelligini yerine getiremiyor. ben olsam almazdim.
  9. W

TV-Wifi bağlantısı kablolu mu olmalı kablosuz mu?

mesela ax6s olabilir https://openwrt.org/toh/xiaomi/ax3200
  10. W

TV-Wifi bağlantısı kablolu mu olmalı kablosuz mu?

konudan bagimsiz yaziyorum kaliteli bir sey istiyorsaniz uyduruk modeminizi bridge moduna alin openwrt ile uyumlu adam akilli islemcisi, rami ve rom'u olan router alin sqm kurup kullanin sqm: smart queue management sizin internetten indirdiginiz veriler paketleniyor ve gonderilmek uzere...
  11. W

Air Fryer Denemelerim

hangi modeli kullanıyorsunuz bilmiyorum. modeller arasında tepsi boyutları değişiyor mu bilmiyorum. fakat şu tepsinin uyduğu bütün fırınlara önceki mesajımda bahsettiğim kızartma telinin uyması gerekiyor. https://www.uygunparca.com/ankastre-firin-sig-emaye-tepsi-219480013/arcelik?model_id=567149
  12. W

Air Fryer Denemelerim

turbo özellikli Arçelik fırınınız varsa şu teli alıp aynı şeyi elde edebilirsiniz. AFC361'e (BFC631'e) 9-10bin vermeye gerek yok. https://www.uygunparca.com/ankastre-firin-fritoz-teli-240480269/arcelik yetkili servislerde 650TL idi bir ara belki servislerden daha uyguna edinilebilir...
  13. W

BİM'den AirFryer Yağmuru!

gıda mühendisi bir arkadaşım var airfryer ile konveksiyon fırınının tamamen aynı olduğunu söylüyor. fakat hobi olarak ciddi anlamda yemek yapmakla ilgilenen başka bir arkadaşım her ikisine de sahip ve airfryer'ın daha iyi kızarttığını soyluyor (bu bahsettiğim arkadaşım dünya mutfağıyla...
  14. W

BİM'den AirFryer Yağmuru!

internette araştırma yaptığımda genelde ninja markasını öneriyorlar. ninja'dan sonra önerdikleri ise cosori.
  15. W

Adem abi yardımcı olur musun

telefondan ya da PC'den TV'ye ekran yansıtıp aşağıdaki siteyi açıp ölü piksel testini başlatın. farklı renklerde çektiğiniz fotoğrafları buraya yükleyiniz. https://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm çektiğiniz işe yaramaz fotoğraflardan anladığım ise alt bölümdeki ışık yayan diyotlar bozulmuş.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri