Teşekkür ettimHayrını gör abi çok güzel ürün, pazara kadar değil mezara kadar götürsün inşallah![]()

Ben onu götürürüm inşallah mezara o beni değil

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ettimHayrını gör abi çok güzel ürün, pazara kadar değil mezara kadar götürsün inşallah![]()
Koptum yaaBakamayacaksan yapma dimi![]()
Nerede olduğunu söyleyeyim mi. Dış ünite boruları %90 alüminyum a dönmüşlerdir. Düşük ihtimal daha verimli ama daha küçük boyutlu bir kompresöre geçmiş de olabilirler ama ben boruların alüminyum olduğunu düşünüyorum.Aynen amma dış ünitedeki 2kg nerde![]()
Yarın bakayım bizim kediler hangi marka yiyorlar. Yeme me durumu yok tavuk aromalı diye geçiyordu da markayı hatırlayamadım. En son büyük paketi 750 tl idi.Koptum yaa
Şaka bir yana internet ten kuru mama bakıyorum bir türlü kafama yatan olmadı
Yorumları okuyunca kimisi yiyor kimisi yemiyor
Tamam abi minnettar olurumYarın bakayım bizim kediler hangi marka yiyorlar. Yeme me durumu yok tavuk aromalı diye geçiyordu da markayı hatırlayamadım. En son büyük paketi 750 tl idi.
Xtreme bile bakır imkansızNerede olduğunu söyleyeyim mi. Dış ünite boruları %90 alüminyum a dönmüşlerdir. Düşük ihtimal daha verimli ama daha küçük boyutlu bir kompresöre geçmiş de olabilirler ama ben boruların alüminyum olduğunu düşünüyorum.
Şimdi baktım ENJOY tavuklu 15 kgTamam abi minnettar olurum
Petshop larda 100 tl ye dayandı kuru mamalar
Toplu paketlerde alırsam en azından 15kg daha cazip oluyor
Abi bu farklar bre ile aep farklarıydıNerede olduğunu söyleyeyim mi. Dış ünite boruları %90 alüminyum a dönmüşlerdir. Düşük ihtimal daha verimli ama daha küçük boyutlu bir kompresöre geçmiş de olabilirler ama ben boruların alüminyum olduğunu düşünüyorum.
Olmaz diye birşey yok firmalar neler yapıyor neler.
Xtreme bile bakır imkansız![]()
Bildiğimiz klima karşılaştırması yaptıkOlmaz diye birşey yok firmalar neler yapıyor neler.
Eyvallah abi 15kg olayı benim için çok iyi olacakŞimdi baktım ENJOY tavuklu 15 kg
Yeni model için konuştum bunu.
Bildiğimiz klima karşılaştırması yaptık![]()
Benim mantık iç ünite 400g fazla olduğu için performans artışı olduğu yönünde ağır basıyor.Sonuç olarak şuan ki modellerin bakır olduğundan eminiz hem kullanıyoruz hemde ezberledik zaten söküldü takıldı vs bolbol inceleme leride mevcut
Yeni modeli kimse bilemez onuda gelince görürüz artık.
Benim kafama takılan kg azalması olduğu hâlde performansı nasıl bir tık daha üstün oluyor aslında bir sohbet tadında karşılaştırma yapmak istemiştim![]()
Olabilir abi hatta kompresör cc değeri bile küçük diyordu adem abi bizimkilerden mutlaka başka birşey de çıkacaktır bilmediğimiz anca adem abi bilir ameliyatı o yapmıştıBenim mantık iç ünite 400g fazla olduğu için performans artışı olduğu yönünde ağır basıyor.![]()
Geceler iyi kardeşimCümleten iyi geceler dilerim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.