Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Koptum yaa🤣
Şaka bir yana internet ten kuru mama bakıyorum bir türlü kafama yatan olmadı
Yorumları okuyunca kimisi yiyor kimisi yemiyor
Yarın bakayım bizim kediler hangi marka yiyorlar. Yeme me durumu yok tavuk aromalı diye geçiyordu da markayı hatırlayamadım. En son büyük paketi 750 tl idi.

Şimdi baktım ENJOY tavuklu 15 kg

Yarın bakayım bizim kediler hangi marka yiyorlar. Yeme me durumu yok tavuk aromalı diye geçiyordu da markayı hatırlayamadım. En son büyük paketi 750 tl idi.
Tamam abi minnettar olurum 🙋
Petshop larda 100 tl ye dayandı kuru mamalar
Toplu paketlerde alırsam en azından 15kg daha cazip oluyor

Nerede olduğunu söyleyeyim mi. Dış ünite boruları %90 alüminyum a dönmüşlerdir. Düşük ihtimal daha verimli ama daha küçük boyutlu bir kompresöre geçmiş de olabilirler ama ben boruların alüminyum olduğunu düşünüyorum.
Xtreme bile bakır imkansız 🙂

Nerede olduğunu söyleyeyim mi. Dış ünite boruları %90 alüminyum a dönmüşlerdir. Düşük ihtimal daha verimli ama daha küçük boyutlu bir kompresöre geçmiş de olabilirler ama ben boruların alüminyum olduğunu düşünüyorum.
Abi bu farklar bre ile aep farklarıydı
Bunları zaten kullanıyoruz bakır olduğundan eminiz ama diğer gelen yeni modeli tabi bilemem 🙂

Sonuç olarak şuan ki modellerin bakır olduğundan eminiz hem kullanıyoruz hemde ezberledik zaten söküldü takıldı vs bolbol inceleme leride mevcut
Yeni modeli kimse bilemez onuda gelince görürüz artık.
Benim kafama takılan kg azalması olduğu hâlde performansı nasıl bir tık daha üstün oluyor aslında bir sohbet tadında karşılaştırma yapmak istemiştim ☺️

Sonuç olarak şuan ki modellerin bakır olduğundan eminiz hem kullanıyoruz hemde ezberledik zaten söküldü takıldı vs bolbol inceleme leride mevcut
Yeni modeli kimse bilemez onuda gelince görürüz artık.
Benim kafama takılan kg azalması olduğu hâlde performansı nasıl bir tık daha üstün oluyor aslında bir sohbet tadında karşılaştırma yapmak istemiştim ☺️
Benim mantık iç ünite 400g fazla olduğu için performans artışı olduğu yönünde ağır basıyor. :tara

Benim mantık iç ünite 400g fazla olduğu için performans artışı olduğu yönünde ağır basıyor. :tara
Olabilir abi hatta kompresör cc değeri bile küçük diyordu adem abi bizimkilerden mutlaka başka birşey de çıkacaktır bilmediğimiz anca adem abi bilir ameliyatı o yapmıştı 😂

Screenshot_2024-03-13-10-58-16-296_com.facebook.katana.jpg

Piyasadan uyguna veriyorlar arada denk geliyor. Garantisi kurulum filan nasıl oluyor bilmiyorum.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri