Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

OUNO Servise Ürün Gönderenler DİKKAT!

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Benim uzun zamandır bildiğim ve çok sakıncalı gördüğüm bir diğer yetkili servis firması da OUNO servisidir.
BDH bilişim gibi bu firma da elindeki yetkiyi art niyetli kullanıp yasa dışı haksız kazanç elde etmektedir.

Linkedin de Ticaret Bakanlığını da etiketleyerek yaptırım talebinde bulundum. Sadece kendilerine yazınca dikkate almayan Bakanlık yetkilileri bakalım Halka açık mecrada nasıl bir tavır sergileyecekler.

YouTube videosunu izledim, akıl almaz bir olay daha. Neymiş batarya garantiye girmiyormuş. Ürünü senden aldık da bataryayı bakkaldan mı aldık diye sorarlar adama. Şu memlekette işini düzgün yapan çok az firma var maalesef.

Lenovo dizüstü bilgisayarımın 2. ayında klavyesi çalışmamaya başlamıştı. Media Mart aracılığı ile BDH servis hizmetlerine ürünüm gönderildi. Geldiğinde ise üzerinde çizik vardı. Göndermeden önce ne olur olmaz diye fotoğraflarını çekmiştim. Biraz araştırma yapınca bu firmadan çok şikayet olduğunu gördüm. Yazmadığım yer kalmadı ama kimse ilgilenmedi. Yaşadığım yerde servisi olmayan hiçbir cihaz almıyorum. Bu da kulağıma küpe oldu.

YouTube videosunu izledim, akıl almaz bir olay daha. Neymiş batarya garantiye girmiyormuş. Ürünü senden aldık da bataryayı bakkaldan mı aldık diye sorarlar adama. Şu memlekette işini düzgün yapan çok az firma var maalesef.
Abi Yönetmeliğe bakıyorum BATARYA diye arattığında bildiğin musluk baytaryası çıkıyor karşına. Pil zaten yok ki olmaması normal hadi ona bir şey diyemedim.
Bir tek AKÜMÜLATÖR var, onu da ayrı bir garanti belgesi ile satsalar yine 2 yıl garantili sonuçta.

Yani nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahkamça :D

Lenovo dizüstü bilgisayarımın 2. ayında klavyesi çalışmamaya başlamıştı. Media Mart aracılığı ile BDH servis hizmetlerine ürünüm gönderildi. Geldiğinde ise üzerinde çizik vardı. Göndermeden önce ne olur olmaz diye fotoğraflarını çekmiştim. Biraz araştırma yapınca bu firmadan çok şikayet olduğunu gördüm. Yazmadığım yer kalmadı ama kimse ilgilenmedi. Yaşadığım yerde servisi olmayan hiçbir cihaz almıyorum. Bu da kulağıma küpe oldu.
Abi düşün ki telefon geçmişim hep Samsungdur. ben de elim de Samsung kullanır ve tercih ederiz.
Yahu şu BDH bilişim denen yer yüzünden Samsung telefon almama noktasına kadar geldim o derece yani.

Laptopun arka kapağını toz var mı diye açtığımda bios pilinin kablosunun takılı olmadığını fark ettim. Cihazda fan olmadığı için tozlanma yoktur diye açmıyordum. İşini iyi yapan servislere denk gelmek lazım. Şimdi bu pil muhtemelen işlevini yitirmiştir. Yıllar geçtiği için bir hak elde edemiyorum. Muhtemelen bu iş serviste oldu, fabrikasyon hata olacağını sanmıyorum.

Abi düşün ki telefon geçmişim hep Samsungdur. ben de elim de Samsung kullanır ve tercih ederiz.
Yahu şu BDH bilişim denen yer yüzünden Samsung telefon almama noktasına kadar geldim o derece yani.
Adem abi veyahut usta 🙏 İnan yardımına ihtiyacım var 2 gün önce 7 8yıllık artık ömrünü doldurmuş lg tv'mi kızım çok sert bir cisim attı ön panel komple gitti.
Şimdi tv almamız gerekiyor 1 - 2 güne 45-60 bandında bir öneriye açığım yardımlarını bekliyorum, farklı bir yere yazdım belki görünür diye :) Hakkınızı helal edin.

Aynı durum bende de var. THH süreci 4 aydır devam ediyor.

Bir de bunlara delta servisi ekleyebiliriz. Lg cep telefonumu tamir etmemişlerdi kronik sorun olmasına rağmen.

Aynı durum bende de var. THH süreci 4 aydır devam ediyor.
İnşallah lehinize sonuçlanır. Başka bir sorun daha gördüm. Muhtemelen servise gittiğinde oldu bios pili kablosunu takmamışlar. Bu ülkede bir iş yaptırıyorsanız mutlaka arkasını takip etmeniz ve o konularda azıcık bilgi sahibi olmanız lazım. Ben bunu öğrendim.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri