Xtreme 18bin klimanın Minimum kapasitesi 10bin BTU değişik bir klima buAbi bence onun olayı kompresör den yada yazılım la alakalı bir durum acaba diğer 18btu aep ler ne durumda

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Xtreme 18bin klimanın Minimum kapasitesi 10bin BTU değişik bir klima buAbi bence onun olayı kompresör den yada yazılım la alakalı bir durum acaba diğer 18btu aep ler ne durumda
Ben bu 18 k xreme leri yazılım hariç 12lik aep benzetmeye başladım iç dış ünite kg lari aynı sayılır büyük birtek yazılım farklı kompresör de aynı btuXtreme 18bin klimanın Minimum kapasitesi 10bin BTU değişik bir klima buXtreme serisine özel bir durum Aep 18bin kendini sağlam kısıyor.
![]()
Artısı çok soğuk havalarda büyük alanda iyi iş yapıyor ama havalar normal seyrederken kendini fazla kısamadığı için termostat yapıyor. Termostat çıkışı kompresör sıkıştırma yapıyor ısı yükseliyor tekrar duruyor bu döngü yerine kendini 4 5bin BTU gibi kıssa 350kwh gibi devam etse daha verimli olmaz mı?Ben bu 18 k xreme leri yazılım hariç 12lik aep benzetmeye başladım iç dış ünite kg lari aynı sayılır büyük birtek yazılım farklı kompresör de aynı btu![]()
Tabi ki olur abi benim düşüncem kompresör yüzüne yazılımı değişiklik yapmışlardır oda dengesizlik yapıyor durArtısı çok soğuk havalarda büyük alanda iyi iş yapıyor ama havalar normal seyrederken kendini fazla kısamadığı için termostat yapıyor. Termostat çıkışı kompresör sıkıştırma yapıyor ısı yükseliyor tekrar duruyor bu döngü yerine kendini 4 5bin BTU gibi kıssa 350kwh gibi devam etse daha verimli olmaz mı?
Alacak arkadaşlar kaçırmasın@ByCilo resi yine sepette indirim var genemi alsak
Ekli dosyayı görüntüle 14075Ekli dosyayı görüntüle 14078
Tam ben yazacaktım iki eklenti indirdik hala sorun devam ediyor@ByCilo abi iki oldu midea uygulama ya eklenti geliyor neyin peşindeler acep![]()
Günaydın başkanım
eklenti nedir tam olarak. birde smarthome mi kullanıyorsunuz midea Air mi hangi uygulama daha mantıklı. Smarthomede eklenti gelmedi bana hiçTam ben yazacaktım iki eklenti indirdik hala sorun devam ediyorenerji izlemeyi aktif etseler bari
![]()
Abi telefon nedir Samsung mu? Çoğu telefonda artık spam çağrıları filtreleme özelliği var, senin çaren o. Arama uygulamasının ayarlarında spam çağrıları filtrele özelliği varsa aktif etmelisin. Eğer yoksa marketten Google Telefon uygulamasını indirip varsayılan olarak ayarlayabiliyorsan onda var. Spam mesaj da geliyorsa yine aynı şekilde uygulama ayarlarında yoksa Google mesajlar indirebilirsiniz.@ByCilo bööön biraz yatak uyuyak dedik spam aramalar uyutmadı engelle engelle bitmiyorlar
tam geri yatam dedim Maraş Türkoğlu tarafından iyi bir sallandık dedim arkadaş sendemi yaa
Sonra tekrar hissettin mi diye gelen aramalar![]()
Günaydın abi yoğunluktan yeni yazıyorum
Geçmiş olsun kardeşim@ByCilo bööön biraz yatak uyuyak dedik spam aramalar uyutmadı engelle engelle bitmiyorlar
tam geri yatam dedim Maraş Türkoğlu tarafından iyi bir sallandık dedim arkadaş sendemi yaa
Sonra tekrar hissettin mi diye gelen aramalar![]()
SmartHome kullanıyoruz. Eklenti uygulama kendi üzerinden yenilikler olunca otomatik indiriyor.eklenti nedir tam olarak. birde smarthome mi kullanıyorsunuz midea Air mi hangi uygulama daha mantıklı. Smarthomede eklenti gelmedi bana hiç![]()
Düşüncen için sağolasın kardeşimAbi telefon nedir Samsung mu? Çoğu telefonda artık spam çağrıları filtreleme özelliği var, senin çaren o. Arama uygulamasının ayarlarında spam çağrıları filtrele özelliği varsa aktif etmelisin. Eğer yoksa marketten Google Telefon uygulamasını indirip varsayılan olarak ayarlayabiliyorsan onda var. Spam mesaj da geliyorsa yine aynı şekilde uygulama ayarlarında yoksa Google mesajlar indirebilirsiniz.
Eyvallah abimGeçmiş olsun kardeşim![]()
Aynen abi bilirim sabahın köründe yerli yersiz ararlar. Uygulama bende hiç fire vermiyor, senin böyle olması ilginç. Engellemeden önce spam olarak bildir sonra engelle. Ortak havuza eklensin onlar da.Düşüncen için sağolasın kardeşim
Telefonum oneplus orjinalindeki arama uygulaması Google ın zaten oda olmasa dediğin gibi hapı yutarım sanırım
Benim numaram epey eski ondan mıdır nedir spamlar bir yana bu nalet bankalar da arıyor oda sabahın 9 unda bir işim gücüm de yok arayan banka ile onları bile engeli koydum valla
Mesela akşam saatlerinde bir no daha aramış otomatik olarak engellemiş google telefonEkli dosyayı görüntüle 14101
O aradan kaçanlar bankaların orijinal numarasıAynen abi bilirim sabahın köründe yerli yersiz ararlar. Uygulama bende hiç fire vermiyor, senin böyle olması ilginç. Engellemeden önce spam olarak bildir sonra engelle. Ortak havuza eklensin onlar da.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.