Uyurken kurtarırsa sorun yokÖnünde oturacaksan neden olmasınkarşısı harici hayır getirmez

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uyurken kurtarırsa sorun yokÖnünde oturacaksan neden olmasınkarşısı harici hayır getirmez
Kumandayla bağlantısı yok gibi. mobilde yaptığım işlemler kumandadan görünmüyor. Fan ayarı diğerleri falan kumanda ekranında güncellenmiyorBir haftadır SmartHome berbat operasyon monitörü bilgi vermiyor bağlantı çok yavaş uygulamayı berbat ettiler![]()
Sana özel çözerim ben o işiBurada midea bayisi ve servisi yok
Kumanda ve uygulama bağımsız kumanda daki ayarı uygulama görüyor uygulamadakini kumanda görmüyorKumandayla bağlantısı yok gibi. mobilde yaptığım işlemler kumandadan görünmüyor. Fan ayarı diğerleri falan kumanda ekranında güncellenmiyor
Kumanda ayrı bir kontrol mekanizması onunla bir bağlantı kurmuyor SmartHomeKumandayla bağlantısı yok gibi. mobilde yaptığım işlemler kumandadan görünmüyor. Fan ayarı diğerleri falan kumanda ekranında güncellenmiyor
Aynen öyle oluyorKumanda ve uygulama bağımsız kumanda daki ayarı uygulama görüyor uygulamadakini kumanda görmüyor![]()
Aynen öyle açılmıyorAynen öyle oluyorbir de uygulamada fallow me özelliğini açamıyor muyuz ben mi göremedim
O özellik de uygulamada açılsa kumandayı hiç elime almayacam.Aynen öyle açılmıyor
Oda acaba sensör kumandaya geçiyor diyemi öyle düşünmüşlerdir nedendir bilemedim
Hmm onu bende kumanda da yapmıyorum oradan uğraştırıyor uygulama daha basitO özellik de uygulamada açılsa kumandayı hiç elime almayacam.iç flaplara kumandadan yön veremiyorum çözemedim onu
Uzun basınca otomatiğe alıyor sürekli dönüyor ya da ben beceremedim netice sadece kumandadan veya sadece uygulamadan takılamıyoruz. Uygulamayı da açsak yine kumanda gerekiyorHmm onu bende kumanda da yapmıyorum oradan uğraştırıyor uygulama daha basit
Orta düşey kanatları Kumanda dan yapmak için swing düğmesine uzun basman lazım ozaman geçiyor ona
DoğrudurUzun basınca otomatiğe alıyor sürekli dönüyor ya da ben beceremedim netice sadece kumandadan veya sadece uygulamadan takılamıyoruz. Uygulamayı da açsak yine kumanda gerekiyor![]()
Derhal güncelleme gelmesi lazımDoğrudur
Tekrar basınca duruyor ama istediğin yerde durana kadar iş işten geçiyor![]()
Sorma ya hadi diyelim net yok evde wi-fi yok vs kumandanın çok fonksiyonel olması lazım insan Bir ayriyeten tuş koyar başlat dur şeklindeDerhal güncelleme gelmesi lazım![]()
İkisi de birbirine gebe. bağımsız kullanamıyoruz. Bu arada klimayı kapatınca tapo prizi de kapatıyor musunuz. Klimayla birlikte prizi de aç kapa kullanmanın bi zararı var mı acabaSorma ya hadi diyelim net yok evde wi-fi yok vs kumandanın çok fonksiyonel olması lazım insan Bir ayriyeten tuş koyar başlat dur şeklinde![]()
Ben kış bitene kadar kapatmam klimayı ama yazın mesela klimayı kumanda dan kapatıp fişi çekmiyorum tapoda açık kalırİkisi de birbirine gebe. bağımsız kullanamıyoruz. Bu arada klimayı kapatınca tapo prizi de kapatıyor musunuz. Klimayla birlikte prizi de aç kapa kullanmanın bi zararı var mı acaba
Ben şuan 24 saatlik kullanmıyorum. Ama tapo sürekli açık göründüğü için kullanım saatini hesaplayamıyorum sırf bu yüzden sordumBen kış bitene kadar kapatmam klimayı ama yazın mesela klimayı kumanda dan kapatıp fişi çekmiyorum tapoda açık kalır
Zararı olacağını zannetmiyorum tapo ve klima açısından ha belki elektrik kes ver olunca düşey kanatlar sıfırlanabilir
AnladımBen şuan 24 saatlik kullanmıyorum. Ama tapo sürekli açık göründüğü için kullanım saatini hesaplayamıyorum sırf bu yüzden sordum![]()
Bizimki de şımarıklık. Dertlere bakAnladım
Taponun o derdine çare yok maalesef 10w ta çekse çalıştı sayıyor![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.