Nasıl olacak o iş abimSana özel çözerim ben o işi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl olacak o iş abimSana özel çözerim ben o işi
Sen bana Trabzonun neresi onu de hele.Nasıl olacak o iş abim
Trabzon yomra ilçesi merkezle bitişik ama kroki işin daha başı diğer yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum ama cam balkon ve balkondaki erzak dolabım motor için sıkıntı oluşturabilir orası için de fotoğraf paylaşacağımSen bana Trabzonun neresi onu de hele.
Hem bölgende klima hem de yetkili montaj işlemini çözdürelim.
Bir de sana 12 lik klima mı lazımdı yoksa o konuyu da senin kroki üstünden istişare edelim mi?
Seni de midea klima sahibi yapalım, sadece Cafede yazmakla olmaz buraya da sohbete gel accık![]()
Tamam senin işi çözeceğikTrabzon yomra ilçesi merkezle bitişik ama kroki işin daha başı diğer yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum ama cam balkon ve balkondaki erzak dolabım motor için sıkıntı oluşturabilir orası için de fotoğraf paylaşacağım
İnşallah midea olursa yazın çok rahat olursun abi yakıt konusundaTrabzon yomra ilçesi merkezle bitişik ama kroki işin daha başı diğer yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum ama cam balkon ve balkondaki erzak dolabım motor için sıkıntı oluşturabilir orası için de fotoğraf paylaşacağım
Tecrübe ile sabitİnşallah midea olursa yazın çok rahat olursun abi yakıt konusunda
Yakıtı koklar yakmaz yazın![]()
sene kaç olmuş hala ir kumanda var yap şuna bt veya wifi kumanda rahat rahat kullansın millet.Sorma ya hadi diyelim net yok evde wi-fi yok vs kumandanın çok fonksiyonel olması lazım insan Bir ayriyeten tuş koyar başlat dur şeklinde![]()
Ledoled Bluetooth ampülü var bende. Anahtardan kapat aç yapsan da uygulamada en son hangi hangi ayar yaptıysan öyle yanıyor. Kapat aç yapınca renk değiştirmiyor. Kumandalı değil bendeki tuya smartla kontrol ediliyorBunu kullanan varmı acaba lokalde şeyi merak ettim anahtar dan ışığı kapat aç yapınca beyaz mı yanıyor sarı mı acaba![]()
Akıllı Ampul (BLE) - Şımart Teknoloji
Akıllı Ampul (BLE) ile evinizi akıllı hale getirin! Hemen Akıllı Ampul (BLE) ürününe sahip olun, evinizi geleceğin teknolojisiyle buluşturun!simart.me
Bende bir osram vardı yine rgb ışığı kapatıp açınca direkt olarak sarı yanıyor diye söktüm köşeye koydum bir ayar hafızaya kaydetme gibi bir şeyde bulamadım kumandadan öyle yatıyor köşede![]()
Benim evin salonunda 3 lü avizede takılı abi, bir tane de ofiste var.Bunu kullanan varmı acaba lokalde şeyi merak ettim anahtar dan ışığı kapat aç yapınca beyaz mı yanıyor sarı mı acaba![]()
Akıllı Ampul (BLE) - Şımart Teknoloji
Akıllı Ampul (BLE) ile evinizi akıllı hale getirin! Hemen Akıllı Ampul (BLE) ürününe sahip olun, evinizi geleceğin teknolojisiyle buluşturun!simart.me
Bende bir osram vardı yine rgb ışığı kapatıp açınca direkt olarak sarı yanıyor diye söktüm köşeye koydum bir ayar hafızaya kaydetme gibi bir şeyde bulamadım kumandadan öyle yatıyor köşede![]()
Benim cihaz 13 de kaldı Allah'tan@ByCilo reis tam 1 hafta uğraştırdı ama sonunda telefonu android 14 ten geri almayı başardım
Dünya varmış yaaa daha bugüne kadar Chrome nin böyle donduğu bilmezdim kurtuldum şükür
Yalnız pc ninde içine ettim epey ince ayarları bozdum sanırım sınama modumu neyse o moda girdi pc![]()
Abi sana bir tüyo vereceğim lamba yanarken düğmeyi kapat ve 3 sn içinde farklı renk seçip düğmeyi üç saniyede aç artık istediğin rengi seçebilirsinHaa aklıma gelmişken yazayım, akıllı olmasa da o 3 ampulün birisi osram renkli kumandalı ampul.
En son kumandasında sarıda kalmış sonra kumanda çalışmamaya başladı ve 1 senedir o sarı hali ile kullanıyorum çünkğ osramda en son nerede bırakırsan bırak kapatıp açtığında normal ev ampulü gibi açılıyor. Sanırım adamlar kumandanın birkaç ayda cortlayacağını tahmin ettikleri için bu şekilde ayarlamış![]()
Abi benim osram ı beyazda kapatsam bile sarıdan açıyorHaa aklıma gelmişken yazayım, akıllı olmasa da o 3 ampulün birisi osram renkli kumandalı ampul.
En son kumandasında sarıda kalmış sonra kumanda çalışmamaya başladı ve 1 senedir o sarı hali ile kullanıyorum çünkğ osramda en son nerede bırakırsan bırak kapatıp açtığında normal ev ampulü gibi açılıyor. Sanırım adamlar kumandanın birkaç ayda cortlayacağını tahmin ettikleri için bu şekilde ayarlamış![]()
Fabrika ayarı bu dostum sonradan istediğin rengi seçiyorsun. Renk değiştirmede sorun varsa dediğim 3 sn taktiğini uygulaAbi benim osram ı beyazda kapatsam bile sarıdan açıyor
Onun yüzüne gıcık oldum söktüm kenarı koydum keşkem hep beyazda açsa
Sanırım alırken ben dikkat etmedim fabrika ayarının sarı da kaldığına falan
Aman beyaaa ben direkt olarak kw baz alıyorum alıştımBizimki de şımarıklık. Dertlere bak![]()
Hemen deniyorumFabrika ayarı bu dostum sonradan istediğin rengi seçiyorsun. Renk değiştirmede sorun varsa dediğim 3 sn taktiğini uygula![]()
Abi lamba yokFabrika ayarı bu dostum sonradan istediğin rengi seçiyorsun. Renk değiştirmede sorun varsa dediğim 3 sn taktiğini uygula![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.