İşte abi böyle elektronik Beyaz eşya lazım olan şeyler vs getiriyor lar güzel iş görüyor gıda konusunda iş görmez demek istedim a102 vsGeçen yaz sonu 2999TL ye a101 den aldım bazen güzel kampanyalar denk geliyor.![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İşte abi böyle elektronik Beyaz eşya lazım olan şeyler vs getiriyor lar güzel iş görüyor gıda konusunda iş görmez demek istedim a102 vsGeçen yaz sonu 2999TL ye a101 den aldım bazen güzel kampanyalar denk geliyor.![]()
Patron çıldırdıİşte abi böyle elektronik Beyaz eşya lazım olan şeyler vs getiriyor lar güzel iş görüyor gıda konusunda iş görmez demek istedim a102 vs![]()
Patron çıldırdı![]()
Aldığım yer bayii ama servisi başka yerdeydi. Bu bayii de servis açacakmış onu bekliyorum muhatabım tek yer olsun diyeamaaan abi Allah sağlık sıhhat versin gerisi yalan
Senin klima sezon başında mı kurulacak tı
Yoğunluk tan baştan savma yapmazlar umarım
Anladım abimAldığım yer bayii ama servisi başka yerdeydi. Bu bayii de servis açacakmış onu bekliyorum muhatabım tek yer olsun diye
Onunki taktik oynamaktan kaynaklanıyor abi, satın aldığı yer kursun istiyor muhatabı bir kişi olsun diyeamaaan abi Allah sağlık sıhhat versin gerisi yalan
Senin klima sezon başında mı kurulacak tı
Yoğunluk tan baştan savma yapmazlar umarım
Abi selam sezon öncesi böyle bir planımız arkadaşlarla seni rahat edebilirim bilgin olsun hayırlı işler dilerimSelam dostlar gününüz aydın olsun iş yoğunluğundan çok giremiyorum ama yazılanları okuyurum abi adan hafta sonu 33 34 dereceyi gördü daha şimdiden yani adanada güneşe ateş etme mevsimi açılmıştırbu arada adanada Nisan ayının 2. Haftası her yıl Portakal Çiçeği karnavalı yapılıyor imkanı olup gelen olursa haberim olsun birer kahve çay içeriz
hadi ben kaçar işe fırsat buldukça yorumlara bakarım. 🖐
Merhaba iyi geceler diyeyim sürekli giremediğim için bu saatte yorumları okurken gördüm sigorta tercihiniz 25 amper olmadı 32 yüksek 16 düşük katolog bilgisidirMontaj ekibi direkt buata bağlamıştı. ben tapo priz taktım wat ölçmek için. Klima 12bin BTU xtreme save. Bende 32 lik sigorta var ama siz 16 lık sigorta tak diyorsunuz ilk fırsatta alıp takacam, teşekkür ederim.
Kamera vs yokmudyu konuya tam hâkim değilim ama bunların kliması tam bir dert yaBizim dükkandaki Arçelik klimaların vakumsuz montajı ile ilgili karar yazısı geldi bugün vakum konusunu kanıtlayacak bir durum olmadığı için isteğim red edilmiş kağıdı yarın daha detaylı okuyacağım sizede gönderirim @Adem Helvacı @muhammet göl @ByCilo @İRFAN
Çok teşekkür ediyorum. 25 amper sigorta alayım o zaman.Merhaba iyi geceler diyeyim sürekli giremediğim için bu saatte yorumları okurken gördüm sigorta tercihiniz 25 amper olmadı 32 yüksek 16 düşük katolog bilgisidir
Adem abinin midea videolarını görmesem ben de arçelik veya beko alacaktım ucuz diye ama adem abi çıktı karşıma 3 kuruş fazla olsun midea olsun dedim. İyi kiKamera vs yokmudyu konuya tam hâkim değilim ama bunların kliması tam bir dert ya
Beğenmene çok sevindimAdem abinin midea videolarını görmesem ben de arçelik veya beko alacaktım ucuz diye ama adem abi çıktı karşıma 3 kuruş fazla olsun midea olsun dedim. İyi ki
öyle demişimEkli dosyayı görüntüle 14716
Hayırlı sabahlar abiBu sayfada daha fazla midea güzellemesi görmek istemiyorum ta ki benim klima kurulup ilk veriler gelene kadar
Hayırlı sabahlar![]()
Herkese hayırlı sabahlar dilerim.Hayırlı sabahlar abi
Tarafsız veri paylaşmak gibisi yok![]()
Hayırlı sabahlar abiHerkese hayırlı sabahlar dilerim.
Bende evin klimasız aylık ortalama verisini alıp kış aylarında aldığım değerlerden düşerek net veriler elde edeceğim.Benim yöntemde en fazla tapo kadar hata yapabilir sanırım.
![]()
Rahatsızlık ne demek kardeşim başımın üstünde yeriniz var numaram var zaten istediğin zaman ara bekliyorum 🖐Abi selam sezon öncesi böyle bir planımız arkadaşlarla seni rahat edebilirim bilgin olsun hayırlı işler dilerim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.