Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Burda beni dışlamayın diye mideada ısrar etmiştim ama fgeurope bir müşteri kaybetti belki de dahalarını :starwars
Burası Midea başlığı değil abi Midea VE klima sevenler lokali yani sen yine bizim canımız ciğerimizsin :D

Bu başlıkta biz markadan ziyade soğutma ısıtma rakamlar dereceler tüketimler senin bu ay ne yaktı benim ne yaktı uçan kaçan bunların sohbetini yapıyoruz ve yakında seninle de yapmaya başlayacağız :D

Sıkıntı yok hocam ben sevgili @Erinç Aşıcıoğlu kardeşime telefon ile de bilgi verdim. Mutlaka ilgilenilir ve çözülür içiniz rahat olsun.
Eksik olmayın )

Birde bu dış ünitenin ezik hattı için şifayen bayiye resimleri gösterip durumu izah etsem de bişi olmaz derler bundan eminim.
Resmi bir yazışma olmadığı için de sizin de bahsettiğiniz gibi yarın bir gün üzerimize kalması menfi anlamda muhtemel diye düşünüyorum. Konuşmuştum sizinle ya desemde bayi servise hatırlamayacaklardır eminim ☺

Sıkıntı yok hocam ben sevgili @Erinç Aşıcıoğlu kardeşime telefon ile de bilgi verdim. Mutlaka ilgilenilir ve çözülür içiniz rahat olsun.
Merhaba Adem Bey,
Yaklaşık 11 ay önce başlayan dirençli yüksek tansiyon sebebiyle güneşin alnında bile saatlerce kalabilirken artık evde bile geçen yıl yazı zor geçirdim.
Sıcağa öncesi gibi karşı koyamıyorum tansiyon sapıtıyor.
Keza engelli hastam olması ve onun içinde ortamı ferahlatma düşüncem sebebiyle de aklımda olan iklimlendirme cihazı talebimiz tansiyon baskısıyla hızlandı ve youtube araştırmasıyla başlayan adımlarımız size ve değerli forum yapısına kadar ulaştı.Teşekkür ediyorum forumdaşlarıma ve sizede.
Tanışmak bu güne kısmetmiş )

Evrak konusunu takip edicem elbet (cihaz fatura, garanti belgesi ve oluyorsa montaj formu kopyası) fakat hastam olması sebebiyle ilgilenmek zorunda kaldığım için
boş zamanlarımda aklımda olan işler için evden dışarı çıkma programım aksayabiliyor.
Satıcı ve servisi yapan firmaya (ki ikiside aynı ofis) bu sebepten henüz fırsat bulup uğrayamadım onlarda aramadı sonuçta fatura bizde yada montaj formu kopyasını istereniz alabilirsiniz veya garanti belgenizi onayladık anlamında.
Belkide hazırlamışlardır onuda bilmiyorum şimdi şikayet etmişim gibide algılanmasını istemiyorum,
Ama benimle irtibatta kurulmadı en nihayetinde.
Selamlar lütfen bilgilerinizi kendinizi tanıtarak resmi sitedeki WhatsApp hattından paylaşır mısınız. İlgili firma ile iletişime geçelim. Bu forumdaki tüm arkadaşların içi rahat olabilir. Artık aktif firma çalışanı olmam nedeniyle forumdaki tartışmalara tarafsızlık ilkesini bozmamak adına katılmıyorum , ancak her zaman takipteyim. Şimdiden herkese iyi bayramlar.

Selamlar lütfen bilgilerinizi kendinizi tanıtarak resmi sitedeki WhatsApp hattından paylaşır mısınız. İlgili firma ile iletişime geçelim. Bu forumdaki tüm arkadaşların içi rahat olabilir. Artık aktif firma çalışanı olmam nedeniyle forumdaki tartışmalara tarafsızlık ilkesini bozmamak adına katılmıyorum , ancak her zaman takipteyim. Şimdiden herkese iyi bayramlar.
Teşekkür ederim,
Ulaşacağım.

Eksik olmayın )

Birde bu dış ünitenin ezik hattı için şifayen bayiye resimleri gösterip durumu izah etsem de bişi olmaz derler bundan eminim.
Resmi bir yazışma olmadığı için de sizin de bahsettiğiniz gibi yarın bir gün üzerimize kalması menfi anlamda muhtemel diye düşünüyorum. Konuşmuştum sizinle ya desemde bayi servise hatırlamayacaklardır eminim ☺
Yooo hiç öyle değil. Sizin sistem kayıtlarınıza görseli eklenir ve ilelebet kayıt altında kalır.

Sevgili Erinç, o görselin kayıtlara geçmesi konusunda da ilgini rica ederim. Kolay gelsin.

Bana klima demeyin hele midea hiç :ranting
Klima
Midea
Xreme
merhaba abi 😬
IMG_20240408_163006.jpg

O kadar dedik Xtreme al 45 V da çalışabiliyor dedik dinlemedi 🤣
Bizde yalan yok abi
Çalışmadı 45 Volt ile ama sebebini anlayacağız bakalım :ok

Biz bu testleri babamızın hayrına yapmıyoruz Baabbbaaaaaa :kiskis

Yok öyle oturduğumuz yerden hobi modunda klima yorumu yapmak bizde, firma iddia etmişse biz de iddiayı doğru mu değil mi diye test etmeki çin imkanlarımızı zorlarız, bak verdim 45 Voltu çalışmadı alet :kop

''çalışmıyor millet inanmayın'' demeden önce firmaya bildirdim durumu, Çin li iddia sahiplerinden cevap bekliyoruz şu an :ok

Hatta şu kadarını belirteyim, AEP bile Xtreme den daha iyi çalıştı.

Bizde yalan yok abi
Çalışmadı 45 Volt ile ama sebebini anlayacağız bakalım :ok

Biz bu testleri babamızın hayrına yapmıyoruz Baabbbaaaaaa :kiskis

Yok öyle oturduğumuz yerden hobi modunda klima yorumu yapmak bizde, firma iddia etmişse biz de iddiayı doğru mu değil mi diye test etmeki çin imkanlarımızı zorlarız, bak verdim 45 Voltu çalışmadı alet :kop

''çalışmıyor millet inanmayın'' demeden önce firmaya bildirdim durumu, Çin li iddia sahiplerinden cevap bekliyoruz şu an :ok

Hatta şu kadarını belirteyim, AEP bile Xtreme den daha iyi çalıştı.
Ooo Aep im kıymetlim benim bilmediler abi Aep in kıymetini
xreme çalışmadı demek
Bre çalışır mı acaba:alala

Ooo Aep im kıymetlim benim bilmediler abi Aep in kıymetini
xreme çalışmadı demek
Bre çalışır mı acaba:alala
Abi Midea Prime resmen sıçtı afedersiniz.
Xtreme 90 voltta çalıştı ama çalışıyormuş gibi yaptı yani verim merim hikaye
AEP ise 90 Volt ile bildiğin normal çalışmaya devam etti ama verim kaybı mutlaka ki baskın ösıcakta elbette çok çok belli olacaktır.

Zaten 45 Volt iddiası da ''45 Volt ile dahi kalkış yapabilir'' anlamında Midea Mühendislerinin fakat bırakın 45volt ile kalkış yapmayı, çalışan klima 80 Voltu görünce kendisini kapattı :kiskis

Abi Midea Prime resmen sıçtı afedersiniz.
Xtreme 90 voltta çalıştı ama çalışıyormuş gibi yaptı yani verim merim hikaye
AEP ise 90 Volt ile bildiğin normal çalışmaya devam etti ama verim kaybı mutlaka ki baskın ösıcakta elbette çok çok belli olacaktır.

Zaten 45 Volt iddiası da ''45 Volt ile dahi kalkış yapabilir'' anlamında Midea Mühendislerinin fakat bırakın 45volt ile kalkış yapmayı, çalışan klima 80 Voltu görünce kendisini kapattı :kiskis
Prime eski teknoloji tam dc değil ondan mı acaba voltaja bakmıştır ben sonra geri gelirim diyip gitmiştir 😅

Abi Totalde zaten işimize yaramaz 45 90 v standart 170 volt olsa bile mis gibi çalışıyor klimalar

Ama iddia iddia dır bakalım sonuç ne olacak

Prime eski teknoloji tam dc değil ondan mı acaba voltaja bakmıştır ben sonra geri gelirim diyip gitmiştir 😅

Abi Totalde zaten işimize yaramaz 45 90 v standart 170 volt olsa bile mis gibi çalışıyor klimalar

Ama iddia iddia dır bakalım sonuç ne olacak
:kiskis

Benim sınırım 160 volt kendi mantığıma göre.
160 Volt ile performansı düşürmeden çalışıp çalışmadığını bu yaz göreceğiz bakalım.

:kiskis

Benim sınırım 160 volt kendi mantığıma göre.
160 Volt ile performansı düşürmeden çalışıp çalışmadığını bu yaz göreceğiz bakalım.
Hadi inşallah anca sen yaparsın abi bu tür testleri eline koluna sağlık 😍

160v süreklilik testi benim açımdan önemli çünkü mübarek mahalle ye daha adam akıllı 200 v sabit gelmiyor 190 185 özellikle kışın yoğun çalışma zamanlarında benim klima hepten 195 ile çalışıyor kışın normal voltaj hayal oluyor buralarda

Hadi inşallah anca sen yaparsın abi bu tür testleri eline koluna sağlık 😍

160v süreklilik testi benim açımdan önemli çünkü mübarek mahalle ye daha adam akıllı 200 v sabit gelmiyor 190 185 özellikle kışın yoğun çalışma zamanlarında benim klima hepten 195 ile çalışıyor kışın normal voltaj hayal oluyor buralarda
Kesinlikle yapacağız abi.
Bendeki Varyak 500watt abi, ben 600watt ve biraz üstüne kadar zorladım ama malum güç faktörü önemli, şimdi mühendislerin geri bildirimini bekliyoruz zira Varyak gücü düşük kalması nedeniyle patlatmakistediğimiz televizyonu da patlatamadık mesela.

Düşüncese abi 327 Volt gerilim verdik televizyon yine de çalışmaya devam etti :kiskis

Patlatma videosu çekecektik patlatamama videosu çektik :kop

Kesinlikle yapacağız abi.
Bendeki Varyak 500watt abi, ben 600watt ve biraz üstüne kadar zorladım ama malum güç faktörü önemli, şimdi mühendislerin geri bildirimini bekliyoruz zira Varyak gücü düşük kalması nedeniyle patlatmakistediğimiz televizyonu da patlatamadık mesela.

Düşüncese abi 327 Volt gerilim verdik televizyon yine de çalışmaya devam etti :kiskis

Patlatma videosu çekecektik patlatamama videosu çektik :kop
😱😱
Varol abim
Helal olsun iyi cesaret valla 👏
Ben kendi tv me kıyamam biz burda voltaj azıcık oynasa aklımız gidiyor 😬

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri